16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 070
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дидевааа, ти баща, ти майка, прати малко положителна енергия към МОН да се побутнат! Мооооля те! Ммммоооннннннн!!!!!
Обядват в МОН,не разбрахте ли?Да похапнат,пък тогава останалото.
Сънчо печеш ли вече маникюра?

# 481
  • София
Поканиха ме в съседен офис на ден на отворени врати, аз се дърпах, че чакам "бутон Класиране" но ме заведоха все пак. Седях там около час с абсолютни угризения, връщам се с вина в сърцето, а то - още нищо няма ?!!

# 482
Къщата ми е нагоре с краката,
                  Аз успях да излъскам двете бани от нерви и....за малко да отида и при щерката...там има още две и няма никой  у тях !  Smiling Imp

# 483
  • София
Ела у нас - има четири бани. Joy

# 484
Ела у нас - има четири бани. Joy
                    Както е тръгнало и до вас ще стигна! Stuck Out Tongue

# 485
Даже и по радиото съобщили сутринта, че резултатите от второто класиране са готови ... толкова роднини и приятели, които са чули новината, ми се обадиха да кажат, че резултати вече има:satisfied: А то няма.

# 486
  • София, в момента в любимото ми село Железница
А в работата и тока спря. Колегите ми бъзикат, че сега ще го пуснат..

# 487
  • София
Ей, изпревари ме, Санака, ама нали съм сецната, а и РД имам, значи съм с предимство  за почистване на банята пред теб.. А и ще черпя с вино, торта, соленки, бонбони..

# 488
  • София
Както казваше бивша колежка (държавен служител): "Хайде да не ги учим така клиентите, че може и по-рано да са им готови резултатите" Joy

# 489
  • София
Ей, изпревари ме, Санака, ама нали съм сецната, а и РД имам, значи съм с предимство  за банята пред теб.. А и ще черпя с вино, торта, соленки, бонбони..

Е, 'айде сега - хем подкупи, хем привилегии за инвалиди ще използваме! То така и баба знае. JoyJoy
Забравяш римското право - първи по време, силен по право. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 490
Момичета, покрай сагата с НАП,  започвам да се чудя дали не са хакнали и сайта на МОН. Не че имам някакви очаквания, ама май за това класиране са ме хванали нервите повече от при първото.
И аз се присъединявам към всички пожелания, умножени по 1000 за рожденничката!
Русалче, да си здрава, щастлива и късметлийка и внимавай с тортичките, че ще ти се изправи чупката в кръста, т.е опашката!

# 491
  • София
ИЗЛЕЗЕЕЕЕЕ

# 492
  • някъде ... тук ...
Айде, свърши.
За статистиката - остава в СГСАГ - СА+АЕ, момче Simple Smile

# 493
  • В средата на времето
Аз съм бърза. Simple Smile Не е мръднал синковецът от първото класиране. Утре ще го запиша и ще мисля за третото. Simple Smile

Дано при всички вас има по-добри новини! Simple Smile

# 494
Аз пък чакам баловете, да видим алтернативната цена на записаното училище.

Общи условия

Активация на акаунт