16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 372
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 525
  • там край реката
И на мен само първи етап!?!?

При мен излиза текста от първи етап
A пише ли "заявил участие" срещу първото класиране?

Да не би да означава, че сте останали на същото място?

Чакаме второ класиране от РУО-Пловдив, в РУО Пазарджик е записан, но нали нямаше значение това, защото са различни области.

# 526
Класирана е там,  където девойката искаше най-много - ІІ АГ - английски, немски, химия и биология. За 73 с английски си знаех, че няма да ни огрее, но и това беше по-скоро под мое давление. Девойката е много щастлива!
Шарлотче, браво! Радвам се за вас. Радвам се и за всички дечица, които са удовлетворени.
АниК, мисля ви и вас и другите, които не са се похвалили....

# 527
При нас бяха две области.Записахме се в училите от едната,в което беше приета на 1 желание.В другата област не беше приета никъде и съответно автоматично участва във второ класиране.
Е в момента ми излиза същото,което беше и при първото класиране?

# 528
Хайде и ние удовлетворени от второ класиране. 9 ФЕГ френски с испански.Щастлив е младежа

# 529
Равносметката: на гимназия го докарахме, на паралелка - ще го преживеем.
Ами, ура! Отивам официално да се впиша при франкофоните.
Спунк, при нас ли сте? Супер, още един.

Ехааааа! Наистина ли? Аз мислех, че сте в пералнята. Супер, ако сме заедно!

# 530
мръднали сме на предно желание,искаше ми се още по-напред ,ама явно това ни е съдбата,

Ако нямаш нищо против, били казала къде и с колко бал? Мерси!

# 531
Никъде не ми ми пише 2 етап на класиране. Седи си на първо...

# 532
Хайде и ние удовлетворени от второ класиране. 9 ФЕГ френски с испански.Щастлив е младежа

Браво, честито! Ама страхотен бг-мамма купон се заформя във Френската!

# 533
  • там край реката

А вие само в една област ли сте кандидатствали?

# 534
При нас бяха две области.Записахме се в училите от едната,в което беше приета на 1 желание.В другата област не беше приета никъде и съответно автоматично участва във второ класиране.
Това ми звучи притеснително. Започвам да се замислям дали не е свързано със системата и вече да има значение, че ученикът е записан, макар и в друга област.

# 535
  • София
Пфууу най-накрая.
Е не стигна заветната цел, но е с едни гърди напред.
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън", АЕ НЕ Химия Биология

Чакам и аз баловете, да умувам за трето и четвърто.

Честито! Това е паралелката, която завърши голямата ми дъщеря. Simple Smile

# 536
  • София
И аз да се отчета от второто класиране - приети сме в Първа АЕГ, София - АЕ+ФЕ+М. Доволни сме и още утре се записваме.
Успех на всички!

# 537
Имаме си девойка в испанската с португалски Heart дано всички са се зарадвали така, както аз се радвам сега!

Може ли да споделиш бала?
П.С. Съгласили сме се с дъщерята тя да првери първо и тогава да ми каже, така че още не знам какво е станало! Simple Smile

бал 457, дано са заедно! Hug

# 538
  • Пловдив
И при нас е така само с резултата от първото как да разберем за второто класиране.

# 539
  • там край реката
Това ми звучи притеснително. Започвам да се замислям дали не е свързано със системата и вече да има значение, че ученикът е записан, макар и в друга област.

Сто пъти ги питах за това. Сега трябва да го отпиша, за да участва във трети етап ли?

Общи условия

Активация на акаунт