16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 490
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 555
                          Е,доживяхме! При нас има резултата и от първо класиране ,под него от второ.Минахме напред,но не до мечтания език.Ще следим свободни места и на 3-то и на финала.Продължаваме с АЕ и нов - ИЕ.Дано и той го одобри.Yum
                          Поне войната с ММ приключи.Stuck Out Tongue

# 556
  • София
Аз казах ли ви, че докато съм на маникюр ще се пръкне.

Оставаме във френската с испански. Щерката го прие стоически.
усещах аз, че 4 точки са много да стигнем до Испанската.
Живи и здрави, май доста мами от тук сме там.
Ще търся темата за ФЕГ по-късно.

# 557
Приета на първо желание АЕ/НЕ! Утре отиваме да се запишем.😊

# 558
  • Разпиляна във въображението
Рефрешвам, рефрешвам, компютърът ми спира, син екран... Рестартиране, влизане в сайта иииии КЛАСИРАНЕ. От второ сме се качили на първо желание и сме абсолютно щастливи! Утре се записваме Simple Smile

# 559
  • София
От 2-ра АГ АЕ, Н Е, Х,Б се придвижи до 164 ИЕ, ПорЕ. Той е доволен.

Може ли да споделите с какъв бал е детето?

427.500, момче

# 560
При нас бяха две области.Записахме се в училите от едната,в което беше приета на 1 желание.В другата област не беше приета никъде и съответно автоматично участва във второ класиране.
Е в момента ми излиза същото,което беше и при първото класиране?
Това ми звучи притеснително. Започвам да се замислям дали не е свързано със системата и вече да има значение, че ученикът е записан, макар и в друга област.

Сто пъти ги питах за това. Сега трябва да го отпиша, за да участва във трети етап ли?

Ние не сме се записвали на първи етап, но и при нас е така. В едната област сме мръднали напред и сме класирани на първо желание, но във втората е останало - не сте класиран на 1 етап.

# 561
  • София
При моят син няма движение, остава си в НТБГ Банково дело с АЕ. Бал 407.
Предните ни желания бяха двете перални и ТУЕС (с бал 430).
Очакванията ми за движение поне малко нагоре не се оправдаха. Явно това му е бил късмета!

# 562
Ами...не съм много доволна, защото не сме мръднали, но...както каза някой по-нагоре - това е пило писано. Ще изчакам списъците с баловете да видя дали има смисъл да се пънем за трето класиране или ще се записваме.

# 563
  • непостоянно
Честито на всички доволни!
Шарлот, много се радвам 🤗
Марго, страхотно 😎
Спунк, Jenap, 🍾
Докато пиша излизат нови и нови отговори...Изпускам много, но искрено се радвам за всички!!!
Поздравления!!!

# 564
# 565
Дъщеря ми е класирана на по- горно желание ФЕГ " Сент- Екзюпери" (Пловдив)с френски език. Доволна е девойката, аз също!

С какъв бал успяхте да се придвижите?

# 566
Звънях в РУО  отидоха да говорят с информатиците и ми казаха да се обадя по късно. Ще пиша като разбера защо не излиза 2 класиране

# 567
Най-сетне!! И така, ние сме в Испанската с италиански... Не се е придвижил, но пак е доволен много!! 😁 Утре се записваме. Някой друг в тази паралелка? Hug

# 568
ИХАААА, ПРЕСТРАШИХ СЕ ДА ПРОВЕРЯ И КАКВО ДА ВИДЯ!
На първо желание сме класирани в СУЕЕ в Русе с първи чужд английски език! Щерката много се изкефи и сега трябва да черпи! GrinStuck Out Tongue Winking Eye
Дано и вие да сте се качили нагоре! Юпии, хайде наздраве от мен! Heart Eyes

# 569
  • София
Официално ви честитя края на чакането, момичета!

Към тези, които "официално се местят при Русалка": тя Русалка го завърши вече това училище, вярно три пъти, но затова пък окончателно!

Ще цитирам моя колежка: "Аз съм щастлива майка! Децата ми излязоха от системата на българското образование!"

Общи условия

Активация на акаунт