16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 441
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 540
  • София
От 2-ра АГ АЕ, Н Е, Х,Б се придвижи до 164 ИЕ, ПорЕ. Той е доволен. Остава само да обсъдим за последно алтернативата ни в ЕГ Ловеч, където сме записани от неделя (там хората работят почивните дни, за да е удобно на родителите).

# 541
  • София
Честито на всички доволни, а на не толкова доволните - спокойно, децата ще се нагодят към новото място, дори на първо четене то да не е  толкова желано, ще си намерят среда, ще извлекат максимума от това, което им предлага съответното училище, и след 5 години, теглейки чертата за равносметка, ще го определят като свое..

# 542
  • София
Равносметката: на гимназия го докарахме, на паралелка - ще го преживеем.
Ами, ура! Отивам официално да се впиша при франкофоните.
Спунк, при нас ли сте? Супер, още един.
Ехааааа! Наистина ли? Аз мислех, че сте в пералнята. Супер, ако сме заедно!
Аз исках 1 АЕГ, където е брат ѝ, но уважих желанието ѝ.

# 543
  • Пловдив
да не би да не е излязло второ класиране за всички области?
дотук има споделени резултати само от София и липса на такива от Пловдив например

# 544
Скрит текст:
При нас бяха две области.Записахме се в училите от едната,в което беше приета на 1 желание.В другата област не беше приета никъде и съответно автоматично участва във второ класиране.
Е в момента ми излиза същото,което беше и при първото класиране?
Това ми звучи притеснително. Започвам да се замислям дали не е свързано със системата и вече да има значение, че ученикът е записан, макар и в друга област.
Сто пъти ги питах за това. Сега трябва да го отпиша, за да участва във трети етап ли?
Не бързайте с отписването. Звънете пак в РУО. Възможно е да е проблем със системата.

# 545
Русалчице, местим се в твоята тема! Хлапя от зор ревна! Честито на всички прекласирани! На другите . мъдрост!

Честито, Шарлот! И ние сме там, даже за втори път! Убедена съм, че това е по-добрият избор от НГДЕК.

# 546
  • В средата на времето
От 2-ра АГ АЕ, Н Е, Х,Б се придвижи до 164 ИЕ, ПорЕ. Той е доволен.

Може ли да споделите с какъв бал е детето?

# 547
Би трябвало да има и за Пловдив - близка майка сподели новини за тях във ФБ.

# 548
При нас бяха две области.Записахме се в училите от едната,в което беше приета на 1 желание.В другата област не беше приета никъде и съответно автоматично участва във второ класиране.
Това ми звучи притеснително. Започвам да се замислям дали не е свързано със системата и вече да има значение, че ученикът е записан, макар и в друга област.

Дидева, племенника е записан в София област и е мръднал нагоре в София-град, не е това.

# 549
Русалке ЧРД и никога да не остаряваш!
Както си сметнах - 2АЕГ АЕ НЕ БЕЛ.
Освободихме ФЕГ ФЕ+ИЕ.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 13:54 от galia_mi

# 550
Да, аз преди малко допълних в друг пост, че е възможно да е от системата.

# 551
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ние не сме мръднали оставаме си в 18-то с Фе и Ие. Девойката е щастлива.

# 552
  • София
Deutsch ist unser Schicksal! Hug

Прието, преживяно и осмислено. Дори и тя е щастлива.
И ние вече официално се местим при Русалката!

# 553
  • София

Видях резултата на дете, кандидатствало само в една област и не прието на първо класиране. Не му излиза нов ред сега, пише само: Не сте приет на първо класиране, а отдолу указанията какво се прави след второ класиране.

# 554
Дъщеря ми е класирана на по- горно желание ФЕГ " Сент- Екзюпери" (Пловдив)с френски език. Доволна е девойката, аз също!

Общи условия

Активация на акаунт