16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 391
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 660
....... ще пробвам с молба "от сърце" Smiley
                     И аз съм в групата "от сърце"! Yum Само дето не съм мама,а мама на мама! ЩОт не съм "баба"! Stuck Out Tongue

# 661
Може ли да се подаде, за участие заявление в трето класиране при положение, че детето е записано след второ класиране. И каква е процедурата. Благодаря.

# 662
Аз имам друга теория за покачването на бала - не с прекласиране.
Има деца, които никъде не са били класирани на 1во класиране. Но в тази паралелка се е освободило място за тях и по реда на желанията им с 2ро класиране е попаднало там - така изведнъж цъффва с по-висок бал.

# 663

Скрит текст:
Да се похваля и аз - НПМГ мат НЕ. След добрите отзиви за учителя по мат, който ги чака стисках палци и се качихме на горе! Успех и късмет на всички деца!
Ако ви чака г-н Сталев, честито! Това си е късмет! Имаше време, преди около два месеца, говорех на дъщеря ми: Ще се върнеш в осми клас в НПМГ, тъкмо при Сталев и ще си супер!
Честито на всички НПМГениичета, които ще попаднат при господин Сталев! Присъединявам се към мнението на Яна!
Млад, умен, амбициозен и сериозен!
Само аз ли нямам какво да кажа за г-н Сталев? Joy Нищо не ми оставихте. Препоръчвам го с цялото си сърце!

... Сталев е бил класен на английската паралелка и има вероятност сега да вземе 8а...
Да, най-вероятно ще е така, но мисля, че Б  и И клас ще имат щастието да им преподава той.

# 664
Може ли да се подаде, за участие заявление в трето класиране при положение, че детето е записано след второ класиране. И каква е процедурата. Благодаря.
                  Трябва да се отпише и да пренареди желанията съобразно свободните места.

# 665
  • София

Не може - трябва да не е записано детето никъде, за да подава за трето.
Дори за същото училище ако иска само да смени паралелката пак трябва да се отпише и да кандидатства наново ако има места

# 666
  • София
Има деца, които никъде не са били класирани на 1во класиране. Но в тази паралелка се е освободило място за тях и по реда на желанията им с 2ро класиране е попаднало там - така изведнъж цъффва с по-висок бал.

Не. Щеше да попадне там още на първо класиране.

# 667

Само че ,за второ класиране не пренареждаш и не допълваш. Тогава , няма как това дете да не е било класирано , при положение че има прието дете с по-нисък бал

# 668
  • Пловдив

Това няма как да стане.

# 669

Скрит текст:
Да се похваля и аз - НПМГ мат НЕ. След добрите отзиви за учителя по мат, който ги чака стисках палци и се качихме на горе! Успех и късмет на всички деца!
Ако ви чака г-н Сталев, честито! Това си е късмет! Имаше време, преди около два месеца, говорех на дъщеря ми: Ще се върнеш в осми клас в НПМГ, тъкмо при Сталев и ще си супер!
Честито на всички НПМГениичета, които ще попаднат при господин Сталев! Присъединявам се към мнението на Яна!
Млад, умен, амбициозен и сериозен!
Само аз ли нямам какво да кажа за г-н Сталев? Joy Нищо не ми оставихте. Препоръчвам го с цялото си сърце!

... Сталев е бил класен на английската паралелка и има вероятност сега да вземе 8а...

Да, най-вероятно ще е така, но мисля, че Б  и И клас ще имат щастието да им преподава той.

Здравейте момичета,
това, което чета много ме радва, тъй като сме приети в паралелката с английски.  Дано и останалия учителски колектив да е добър. Участвахме на второ класиране за СМГ, но явно там бала не е паднал, или ако е паднал, то не е стигнал до нашия.

# 670
  • София
Момичетааа, мръднахме и ние с един ред нагорее - СМГ АЕ Blush. Много сме щастливи! Утре се записваме и затваряме седмокласната сага. Честито на всички, които са доволни от второ класиране и успех на решилите да се борят на следв. класиране.
Сърдечно благодаря на всички! Flowers Hibiscus

# 671
Някой да пусне справка за Русе?

Ей сега, довършвам я и ще я пусна. Joy
Само РУО Русе може да я пусне.
Хаха, грешка на езика скъпа... Joy
Имах предвид дали са пуснали. Grin
http://priem.rio-ruse.org/?nav=priem_stat_res
Справка за Русе
няма го още второ класиране

# 672
Някъде статистика за второ класиране София

# 673
  • София
Момичетааа, мръднахме и ние с един ред нагорее - СМГ АЕ Blush. Много сме щастливи! Утре се записваме и затваряме седмокласната сага. Честито на всички, които са доволни от второ класиране и успех на решилите да се борят на следв. класиране.
Сърдечно благодаря на всички! Flowers Hibiscus
Честито! Много се радвам за вас!

# 674
  • Пловдив
сега гледам баловете за Пловдив.
Онова дете с ниския бал и единствено желание пак няма да е прието.
Дано майката чете тук - за трето редете всичко наред. Само внимавайте да те объркате общината, че в класирането на РУО - Пловдив са паралелките от цялата област. И отидете в 60 класното, за да ви помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт