16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 380
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 765
Оле, ще падна от смях. Каква е тази статистика с по- видоки минимални балове от първо.
Това няма как да е възможно.

Възможно е. Справката отразява бала на последния класиран в паралелката на второ класиране, а не минималния бал изобщо.

# 766
Сега очаквам Синеочка да се засрами и да хвърли оставка.

# 767
Покачване може да се получи, проблемът е, че има паралелки, за които със сигурност знаем, че има спад, а той не е отразен в справката.
Как е възможно покачване като няма размяна на желания. Честно акъла не ми го побира

# 768
Две мнения по-нагоре съм обяснила.

# 769
Две мнения по-нагоре съм обяснила.
Баси филма.... Хорър

# 770
На трето разбирам как се покачва бала. На второ не

# 771
Няма ли някой бял хакер във форума да завърти файла наобратно?.... Joy Joy Joy
                   Е,как да стане като хванаха момчето. Yum

# 772
  • София
Слънчева, как беше лафът на Марулета? "Да им изсъ'не, всичкото да им изсъ'не, освен прането на жените им." Joy
Велик лаф! От една година го ползвам постоянно! Половината народ не ме разбира... JoyJoy
Аа богат е езикът на клетви от Северозападна Joy

# 773

Възможно е. Справката отразява бала на последния класиран в паралелката на второ класиране, а не минималния бал изобщо.

И аз стигнах до този извод!

# 774
Оле, ще падна от смях. Каква е тази статистика с по- видоки минимални балове от първо.

Моите уважения към Дидева, НО Справката НЕ отразява последния класиран в паралелката на второ класиране.Говоря с факти :нашият бал на 2- ро класиране е 328, а за паралелката в графа минимален бал стои цифрата 332.

# 775
  • София

Ще се опитам малко да отменя Дидева, страдам от логорея. Joy
По принцип, при вярна справка, по-висок мин. бал на второ класиране, показва на практика, че няма нови попълнения в паралелката. Няма никакво движение. Някой е бил приет в тази паралелка на първ, подал е заявление и на второ си е прекласиран в нея.
Аз продължавам да се чудя, дали справката не е частична. Това за мен е второ класиране, но само за приетите в паралелките на първо. Хм...

# 776
Дидева, то е възможно по- принцип, но в една- две паралелки, а не масово да са по- високи баловете на второ.

# 777
  • София
Дидева казва как трябва да бъде, а не защитава конкретната справка.

Значи, на който му уйдисва класирането, утре преди изгрев слънце, да е пред училището за записване, че не се знае, знае ли се! Joy
Шегувам се, според мен класирането си е вярно, но някой корифей на ексела е сътворил някак, незнайно как, голяма боза! Все пак , предполагам, че вадят справка от софтуера с класирането, който превъртат в ексел. Едва ли някоя лелка седи и кълве балове на ръка! Joy
Значи аз утре отивам с екранната снимка, пък нека някой ме върне.

# 778

Моите уважения към Дидева, НО Справката НЕ отразява последния класиран в паралелката на второ класиране.Говоря с факти :нашият бал на 2- ро класиране е 328, а за паралелката в графа минимален бал стои цифрата 332.
Да, справката явно е грешна, както каза Дидева. Но покачване на бала е възможно!

# 779
Не мога да схвана какви са ги сътворили. В справката за 2ро мин. Бал е по-висок с 2 т. от мин. бал за 1во, но на 2ро класиране е прието дете, на което не му е достигал бала за 1во!?

Общи условия

Активация на акаунт