Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 627
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 120
Лидълските памперси качествени ли са?

# 121
  • София
В Лидъл продават ли ядкови млека, три пъти вече търся и не намирам, а сякаш преди съм купувала кокосово, дали пък не е било от някоя тематична седмица?

# 122
Една фотка на него,моля.
Като ходя до Фантастико, ще го снимам.

# 123
  • have faith and be patient ..
В Лидъл продават ли ядкови млека, три пъти вече търся и не намирам, а сякаш преди съм купувала кокосово, дали пък не е било от някоя тематична седмица?

Кокосово има в консерва, кръгла, дълга.. При компоти и консерви, зелена е..

# 124
Два вида е даже кокосовото мляко.

# 125
  • София
Мерси много, ще го търся пак следващия път.

# 126
  • русе

Как си приготвяте тези миди?

# 127
Аз лично ги предлочитам панирани - същото като панирани дробчета, но с миди.

# 128

За всеки "качествени памперси" означава различно нещо. За мен тези в Лидл са едни от най-гадно миришещите и най държащи дупето влажно. Абе само едни по-гадни от тях съм пробвала. Но мои приятелки си ги ползват и са доволни

# 129
Аз вземам само от листовките памперси повече от година.

# 130
  • София
Нищо им няма на памперсите,пробвайте и за своето дете ще видите как са.

# 131
Дефинирайте "качествени" и ще отговорим.

# 132
  • Бургас
Гризините със слънчогледови семки хубави ли са? Видях ги днес като нов продукт.
...

На мен лично не ми допаднаха много - семките стоят по-суровеещи на вкус, а аз исках печенки да се усещат. Самото тесто пък леко сладни и общо взето са ми вкусни само заедно със сирене да ги ям. Не бих повторила покупката. Съставът е почти ОК по спомен.

Teзи холански вафли как са като състав?
Колкото са вкусни, толкова са тъпкани с ГФС :/ https://prnt.sc/ongr0d

Здравейте! Ще ми препоръчате ли течна сметана за крем за торта? Много рядко правя, взимала съм отдавна от Лидл една в малки червеникави кутийки, но сега май вече ги няма.
 Както са отговорили по-напред, сега кутийката е синьо-бяла, но последната партида не е читава или мен ме е хванал кофти късмет онзиден, защото изобщо не успя да се сгъсти за тортения ми крем, след това се пресече директно. Тичах за нови 2 кутийки, повторих упражнението и отново не се сгъсти Angry Досега издънка не съм имала с тази сметана, но за всеки случай имай едно на ум Wink

За тениските и аз щях да пиша, че е плод на безумен гений това зашиване... Пробих си пръста даже вчера, докато "оперирах" уж внимателно и накрая се оказа, че има конци минали директно през самите нишки и аха да станат бримки Rage Мъжът ми, обаче, много хареса материята като за тениска за спане и си я остави. Моята и нея ще я ползвам като горнище на пижама, защото е прекалено квадратна за моя вкус, ама не ми се занимава с връщане този път.

Черешите мнооого бързо се скапват този път - вчера взех и днес 1/3 има заминали Flushed Дотук бях с тях и си минавам твърдо на други плодове Wink

Има един нов вид бисквити от меките Грандино - с бял шоколад и лимон - много ароматни, но убийствено сладки!

# 133
какво е ГФС?

# 134
  • Мадрид / София

Как си приготвяте тези миди?
Първо ги сварявам, през това време сварявам бял ориз, после ги смесвам заедно с царевичка/грах и лимон изцеден и на парченца (ако не те домързи).  Смесвам хубаво и довкусявам ако е необходимо. Ориза го варя винаги със сол. Мидите са си леко солени поначало.

Общи условия

Активация на акаунт