Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 941
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 375
Ми на размер е като микровеле точно...

# 376
Нямам намерение да си губя времето с безсмислени спорове с Вас, има google, четете, ако сте функционално грамотен.

Четем, но четете и вие. Пчелите ако са отровени, умират! Болните пчели биват убити от останалите в кошера. Замръсен мед от отровите няма как да попадне в кошера. Замръсен мед може да се получи поради мизерно вадене. Тоест медът сам по себе си е чист.

# 377
Аз пак се завъртам да питам следващата седмица на био продуктите ли да търся бадемово брашно или когаа..  кажете моля, че така и не разбрах, пък не ми е близо Лидл да проверявам периодично

# 378
  • Асеновград
Аз пак се завъртам да питам следващата седмица на био продуктите ли да търся бадемово брашно или когаа..  кажете моля, че така и не разбрах, пък не ми е близо Лидл да проверявам периодично
Бадемовото брашно се появява преди Коледа и го има след това явно докато заредената пратка свърши.Води се в постоянния асортимент но не зареждат редовно.Изобщо това е продукт на който не може да се разчита постоянно. При нас до скоро имаше, сега след реорганизацията на магазина не съм поглеждала.

# 379
Някой има ли, който си е купил от кухненските смесители с изтеглящата част. Днес го монтирахме, но е много слаба струята не е с налягане като предишния ми смесител. Аератора ли е проблемен не знам, има ли някой със същия проблем.

# 380
  • shumen
Печатите от другата седмица имат ли мастило към тях?

# 381
  • In transit
Вчера видях, че има в К. До брашната беше.

# 382
Лаковете само си харесах.
Външната батерия е слаба,5000 е нищо,аз имам 20 к за 25 лв.,от тукашен магазин за техника.

E то да работи пак е нещо. Моята изобщо не работеше.

Човек който разбира ми е казвал,че те и външните дискове са страшно чувствителни на удар и много трябва да се пазят от удар или изтърване защото заминават.Преди това така прецаках външен диск,затова сега си пазя много батерията.

# 383
  • Бургас
Между другото да споделя, че животинската сметана, дето казах че я има в нова опаковка, се разби без проблем този път! За разлика от онази, дето се оплаках аз, че и други потърпевши.
Не че не съм взела и от френската (много пари бе, Марчева,, заболя ме сърцето с тези 4 и нещо Grinning) и от руската, та за другата седмица да съм бетон с тортата Wink

Утре ще тормозя някоя бедна душа на касите, че имам за връщане таман 3 артикула! Двойката тави и универсалния капак от тази седмица, както и раничката, дето ѝ намерих и бележката и картончето указващо 3-те ѝ години гаранция Smiling Imp

# 384
А защо капака? Grinning Просто съм любопитна. Бяха ми пратили такъв още зимата, само че от UK и го ползвам на всякакви тигани. За сега е здрав. Grinning

# 385
И аз днес връщах един летен артикул от преди месец и нещо и касиерката ми казва "ааа, точно сте си го ползвали лятото". 🙄 Казах й, че има още доста от лятото и обясних защо го връщам - защото е калпаво! 🤨 Нещо много устати касиерки се навъдили. Имаше късмет, че енергията ми другаде отива тези дни и не ми се влизаше в дискусия. А и не бях в моя си филиал, не го приех толкова присърце.

# 386
  • София
Между другото да споделя, че животинската сметана, дето казах че я има в нова опаковка, се разби без проблем този път! За разлика от онази, дето се оплаках аз, че и други потърпевши.
Не че не съм взела и от френската (много пари бе, Марчева,, заболя ме сърцето с тези 4 и нещо Grinning) и от руската, .................
Никъде няма такава цена по света, ние тук щото сме големи Гяволи имаме,  #Cussing out  скъпа е, то си е направо 5лв за 200 г поне руската е 250 за 3.50 ако не се лъжа и е 100 пъти по добра.  Хайде, бъркай там нещо, защото ти трябва, пък после ще минем на  Хопла  Wink

# 387
  • Бургас
А защо капака? Grinning Просто съм любопитна. Бяха ми пратили такъв още зимата, само че от UK и го ползвам на всякакви тигани. За сега е здрав. Grinning
Защото се надявах да става за Instant Pot-а, дето имам отскоро, но се оказа че за него ми трябва 23см, а този капак не пасва и не ми трябва при това положение. Иначе изглежда добре на външен вид, но го исках само и единствено заради пота, че за другата посуда си имам Wink

Марчева, мда, абсолютно!

Соул, за лаваша лекинко съм те заблудила - не са 3, а 5 питчици вътре Wink

# 388
Някой има ли, който си е купил от кухненските смесители с изтеглящата част. Днес го монтирахме, но е много слаба струята не е с налягане като предишния ми смесител. Аератора ли е проблемен не знам, има ли някой със същия проблем.

Провери крана с който са спирали водата да не да са го отвъртяли малко и затова да е слаба струята (виж дали е отвъртян до край). На мен ми се е случвало Simple Smile

# 389
  • Пловдив

Да, при нас също е така. А забеляза ли, че  струята има по-силна и по-слаба позиция? Защото ние първоначално не бяхме, а се оказа, че има и по-силна, като още веднъж бутнеш тази кръглата част за водата напред.

Общи условия

Активация на акаунт