Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 718
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 900
Не съм на режим за отслабване!
Кърмя бебе с алергия към соя, яйце и мляко, и съответно не трябва да приемам тези продукти. Не съм фен на вафли по принцип, но купешки сладки неща без горепосочените продукти, почти не съществуват, а понякога ми се дояжда нещо такова Sad
Ако не другото, то соев лецитин има в почти всичко!

# 901
На "Житен дар" обикнов.бисквити са без яйца и мляко. Но със соята не знам как стои въпроса.

А просто локум не става ли. Да не е локум.вафла?

# 902
Може, локум и халва, но т.като съм на този режим почти година, всяко нещо ми е ценно и като открия подходящ продукт си го търся. Не съм купувала такива вафли от поне месец и вчера по-подробно огледах, но не ги видях. Жалко, ако са ми ги спряли. Знам, че няма нищо полезно в тях, при други обстоятелства и на вкус нямаше да са ми ок вероятно, но...

# 903
В силиконовите форми за лед може ли да се слага горещо? Изхвърлих опаковката.

# 904
  • Бургас
Станах да погледна - от -40 до +120 градуса е написано на кутията на моята (Ернесто, от стари пускания).

# 905
Станах да погледна - от -40 до +120 градуса е написано на кутията на моята (Ернесто, от стари пускания).

Много ти благодаря!

# 906
  • София
Обичам обикновени вафли Боровец. Напомнят ми се детството.

# 907
Ако някои все пак намрри от вафлите с тахан нека снима да ги видим как изглеждат,аз много обичам тахан,иначе си купувам на хармоника тези с лимец и кокос са ми любими и наистина като едновремешните са:-)

# 908
Ако някои все пак намрри от вафлите с тахан нека снима да ги видим как изглеждат,аз много обичам тахан,иначе си купувам на хармоника тези с лимец и кокос са ми любими и наистина като едновремешните са:-)

Ето така изглеждат Simple Smile
https://www.google.com/search?q=%D0%B2%D0%B0%D1%84%D0%BB%D0%B8+% … c=xqMdIFuJcizzJM:

# 909

Не знам за кое време говорите, ама по моето "едно време" кокоса само на картинка го бяхме виждали...еле пък във вафла. Същото и за лимеца важи...
Joy

# 910
Ейй, днес бой за чушки червени, граби народа, че и аз. Сега трябва да ги пека.
В Лидъл Борово някой, ако си търси има и чушкопек мернах поне един-тройка. Имаше и от сметаната на 30 пр. намалена, както обсъждахте още.
Всех от айвара-лют, намален, много го харесваме. Един човек цяла кора с бурканчета купи, но не можех толкова да нося.
Килимчетата ги има и там за рисуване, май не се търсят. Аз обаче четейки тук не взех, ами една чанта за рисуване на една принцеска ще ходим на гости за 7 лв. Имаше и за момченца чантички за кръста с русиване, има 4 броя май оцветители малки. Видя ми се подходящо-7лв и ми харесаха с ципче чантичките. Острилка взех електрическа и една книжка математическа за оцветяване, както и моливчета (не знам дали са тези дето ги хвалехте, ама...) Дано се хареса на момиченцето.
Търсих парфюмите, доволна съм от тях сравнително и имам нужда в момента от някакъв, но уви нямаше никакъв. Баничките на Алфредо обаче този път ги имаше и взех.
Мини орхидейките ги има и там, хубави са, ама скъпи ми се виждат нещо, иначе свежи бяха.
Нищо намалено не си харесах. Купих от насипния боб, хареса ми на вид и спанак свеж изглеждаше. Та другата седмица ще постим у нас. Парите свършиха за мръвки)) Така се олях нещо този месец, че.. хич не ми излиза сметката след една уж почивка дето ми скъса нервите.((

# 911
Чушките поне онзиденшните са разкошно вкусни, напълних ги с кайма, домашните много ги хвалиха. Имаше 2 сорта, дребни прави и огромни криви, и двата са хубави.

# 912
  • Стара Загора
Наясно съм че протеиновите вафли и барове имат въглехидрати, но са по-добра алтернатива от Троя, Боровец и Морени например.... за мен! Blush

Но сега виждам че дамата има други изисквания. Тези вафли на Хели не вършат ли работа, не съм ги яла и нямам представа състава как е.. Или просто чиста халва? Simple Smile

# 913
Чушкопек, на който му трябва, имаше и в Младост 2.
Понапазарувах факлички, средиземноморски кюфтета, плескавица, пак ще се прави скара.
Взех едни малко скъпички новозеландски ябълки, децата ги харесаха, на мен също, но ме изненадва, че от толкова далече и това чак вече докарват.
По вафления въпрос - на Хармоника определено повече ми допадат, и то не само откъм съдържание.
Фанфанито, все ми се струва, че при нас имаше от всички видове парфюми (онзи ден поне имаше, сега не съм се заглеждала толкова).

# 914
Феникс, то винаги има парфюми и май все еднакви, вече всички съм ги пробвала, ама точно сега кога най-много ми трябваха няма никакъв. Не ми се обикаля, сварих се днес. Ще ходя в ДМ, оттам все има някакви сносни и намалени. Аз вместо дезодорант слагам парфюм-под мишници, на коса, на тяло, бе облаче си правя, та не взимам много скъпи, важно да са по-трайни и да не са сладникаво-ориенталски на мирис.
Вафлите си ги хапвам, то затова вече ми личи и пълнея надуваемо(( Боровец ги харесвам в големите кутии червените и съм им фен, другите не ги близвам. Тези Хепи също взимам, ама прекалено евтини са, та май не са читави. Обаче са вкусни много, не са халва дето се чудите, особено кафявите с шоколада дето са облени, то другите не съм опитвала по тази причина. Най-много ми харесват тези спечените дето преди купувахме на промоция, ама...тях наведнъж ги хапвам и нямам хич сметка, просто не спирам. Тези прилепналите, кръглите, холандски или как им викахте. Гледам сега и наши май ги правят, ама не съм опитвала. Тези с вятърната мелница на картинката-ммм супер са. Фен и на фъстаковките съм на Кронос (така май беше фирмата), ама... то просто всичко сладко ми се услажда, ама не гледам кат вас съдържание да се не депресирам. Но Хепи са хубави много, а за цената си просто..но колко са вредни не знам.
Мираж също харесвам бисквитите, най-много с боровинката, ама и на другите не прощавам. Често са на промоция и взимам по няколко кутии във Фантастико обаче.
На Престиж пък всичко ми харесва особено вафличките с портокали-те са единично опаковани. Май те са ми любимите вафли след онез сплесканите, но пък са евтини и хрупкави, усеща се и аромат на портокал, бе много ми допадат на мен.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 17:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт