Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 183
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Пловдив
Аз не се презапасявам...до октомври все ще има пак масло на промо Wink

Някой да е доволен от спрея за фуги в новата брошура?

# 1 111
То глава боли от всяко вино май.

глупости Wink боли евентуално, ако е полусухо и се нажмулиш, от нормално вино - не.
днес ще ходя за яке на каката, че не можело само на дребния Wink
масло взех, че в нас много се харчи. едно кило до октомври сме го омели сигура.

# 1 112
  • Асеновград
Взехме скицници преди малко, този път са заредили в големи количества Браво. Понапазарувах и някои хранителни, но без кола едва си домъкнах чантите. От сладкарската сметана имах от старата опаковка, и от новата и двете се разбиха чудесно на твърд сняг, забелязала съм че ако разбивам на висока степен тогава понякога имам проблем.

# 1 113
  • София
Взехме скицници преди малко, този път са заредили в големи количества Браво. Понапазарувах и някои хранителни, но без кола едва си домъкнах чантите. От сладкарската сметана имах от старата опаковка, и от новата и двете се разбиха чудесно на твърд сняг, забелязала съм че ако разбивам на висока степен тогава понякога имам проблем.
Може ли снимка на новата сметана?

# 1 114
Стои откъм касите до кокосовите стърготини и зърнените закуски май също са там....същият размер кутийка е, бяло и червено като цветове.......

# 1 115
  • велико търново
Много умалени тези дънкови якета. Клиновете 2бр . Не са черно и сиво ,а тъмно синьо и сиво.Другите клинове спортни те нямаше номера бяха свършили черните цветове.
От новата брошура на Бик темперни бой перат ли се за 4,99 лв. различни модели от 26стр.?
Честита ни нова игра с плюшени играчки събирайте точки и играчки успех на всички деца!

# 1 116
Какво им е специалното на тези скицници? Евтини с много листи? Ние ходихме само за яке и изхарчихме парите и не се сетих да ги потърся.

# 1 117
  • Бургас
Какво им е специалното на тези скицници? Евтини с много листи?
Точно така Wink

# 1 118
  • София
Мда, евтини със 100 листа, 2.69. Миналата седмица взех един за левче, ама вътре с 10тина листи.

# 1 119
  • Пловдив
Ето сметаната...

# 1 120
Мда, евтини със 100 листа, 2.69. Миналата седмица взех един за левче, ама вътре с 10тина листи.

Но и много тънки. Не знаех за какво говорите, защото в бруширата са наречени блокчета.

# 1 121
Тънки като принтерна хартия ли? Тогава не е ли по-добре да се вземе направо такава, обикновено пакетите са по 500 листа, намират се на цени и от 5 лв.
За препарата за фуги - имам от предното пускане, за леко замърсени фуги става, но за упорити натрупвания си трябва доста търкане и не е много ефективен там.

# 1 122
Съвсем малко по-дебела (10g) от принтерна хартия е.

# 1 123
То глава боли от всяко вино май.

Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре охладено, виното Фрутино е приятно, особено за дамска компания.
Подозирам обаче, че има изкуствен подсладител в него, което автоматично ме отказва да го консумирам редовно. Нищо не пише в състава, нито в сайта му, много странно.
Глава не боли, иначе.

# 1 124
  • В полите на Витоша :)
Скицниците тази година са с по-тънки листа и са леко гланцови. Учудих се, че ги имаше сложени на 2 места - на едното имаше само 2 броя с пират на корицата, всички други, които са от сегашната брошура, бяха на друго място. Ако не бях взела и от двете места, нямаше да видя разликата в дебелината, а уж са 90 гр. и двата вида.
А в офиса хартията ни за принтера се води 80 гр., но е по-плътна от тази в скицниците. Сега ги сравнявах.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:56 от Green_Eyed

Общи условия

Активация на акаунт