И пак за изневярата...

• 26 395
  • 862
  •   1
Отговори
# 555
Пенка си обича семейството и като нищо да има още чувства към мъжа си. Тя ако не можеше да го трае, щеше да се разведе с любовник или без.

Ами, аз повече от половината години от живота си съм живяла с него, израстнахме заедно малко или много, отгледахме и гледаме децата си, работим, спестяваме, даваме всичко за дома ни.
Пак казвам, проблема си го имаше още отдавана, просто той е с по-ниска сексуалност, което не го прави лош човек. Аз съм лошата, че изневерявам.

# 556
Пенка защо не пробваш да върнеш страстта между теб и съпруга ти? Защо чакаш  той да поиска пръв? Сякаш не си му толкова безразлична.

# 557
Пенка защо не пробваш да върнеш страстта между теб и съпруга ти? Защо чакаш  той да поиска пръв? Сякаш не си му толкова безразлична.
Защото искам да правя секс с другия човек, повече ми харесва.

Бюти, нали каза, че си моногамна, а сега пишеш, че би изневерила на любовника с мъжа си. 😀 Моля, не го приемай като заяждане, просто ми направи впечатление.

Ами, не би ми било приятно да го направя, също поясних по-горе. Но евентуално, ако ми поиска интимност, незнам как бих се оправдавала. За сега не иска, така че нямам този проблем.

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 17:13 от Не се сърди, човече

# 558
От колко време не иска?

# 559
От колко време не иска?

Като си нямах любовник, аз инициирах желания и имахме контакт по веднъж, два пъти в месеца. След това си намерих другия партньор и спрях да проявявам аз първа инициатива и край. Да речем от две години изобщо не е искал. Не мога толкова бързо да се откажа от другия човек, прекалено много ми харесва. Съзнавам, че ако поискам, мога да поема инициативата и да възобновим контакт. Не ми е приятно, разбира се, че става така, но не съм намерила решение до момента.

# 560
Пенка, а ти ако разбереш за любовницата му как ще се почувстваш? Дали ще изпиташ ревност? Всъщност няма как да знаеш. Сега си мислиш, че всичко ще е ок, даже може и да ти олекне, че не само ти си грешната. Но едно е да се досещаш, а съвсем друго да го знаеш със сигурност.
Аз се досещах 3 години, даже бях сигурна и нямаше кой знае какъв проблем. Не исках да го питам, да разбирам...Бях се фокусирала над моите си неща и ние така спяхме всеки в своя ъгъл в продължение на 3 г. Но, когато наистина всичко лъсна стана мазало. Аз изтрещях. Така, че ..това досещането не се брои.

# 561
pandorina, е как така става, знаеш, че мъжът ти си има някоя и си траеш. После обаче случайно отворите вече наистина дума по въпроса и полудяваш..? Не го схващам механизма.

Аз като заподозрях навремето, откачих на момента. Имах 1 месец, в който отказвах да повярвам, че се случва. Послсе се освестих. Карахме се 5-6 месеца, през които човекът лъжеше, че нямало нищо и това беше. Не мога да си представя да знам, да си трая и после да откачам след години...? Да не би да си мислила, че макар и да има друга, той все ще се връща вкъщи или какво?

# 562
Пенка, а ти ако разбереш за любовницата му как ще се почувстваш? Дали ще изпиташ ревност? Всъщност няма как да знаеш. Сега си мислиш, че всичко ще е ок, даже може и да ти олекне, че не само ти си грешната. Но едно е да се досещаш, а съвсем друго да го знаеш със сигурност.
Аз се досещах 3 години, даже бях сигурна и нямаше кой знае какъв проблем. Не исках да го питам, да разбирам...Бях се фокусирала над моите си неща и ние така спяхме всеки в своя ъгъл в продължение на 3 г. Но, когато наистина всичко лъсна стана мазало. Аз изтрещях. Така, че ..това досещането не се брои.

Аз си мисля, че има. Постоянно е с телефона, излиза на пазар и се бави, и други дребни неща, ето и всякаква липса на инициатива за секс, ляга си след мен винаги, оправдава се, че не може да заспи рано и т.н. Не бих се разстроила честно казано, все тая.

# 563
Траеш, когато положението е удобно, изтрещяваш, когато усетиш заплаха.
Кое не разбираш?

# 564
Не разбирам какво удобно и незаплашително има в това мъжът ти да си има гадже Simple Smile

# 565
Не разбирам какво удобно и незаплашително има в това мъжът ти да си има гадже Simple Smile

Ами аз бях доволна, че не ме закача мен за секс и един вид му бях дала зелен сфетофар щото не е честно хем аз да не искам, хем...и си въобразявах, че може да живеем  и така. Но се оказа, че не може. А изтрещяването се случи когато той има глупостта за се похвали /завоалирано, но достатъчно ясно/ но сестра си докато бяхме на маса с неговите роднини, празнувайки рожден ден на свекърва ми. Аз чух какво каза и това явно ме уцели по егото. И егото се развилня и ...така...от там вече се изясни - коя, как, от кога...и пр. и пр. Стана ясно, че е по-малка от дъщеря ни...и изобщо стана мазало, така, че вече не беше възможно да останем заедно. На него не му се искаше да се изнася, но му се наложи.Аз се поболях физически..никога не бях мислела преди че така ще го понеса. Бях уж подготвена...

# 566
  • Варна
Хора, с почти 30г.брак, с подобни инфантилни мисли и емоции. GrinningDizzy Face
Надявам се Дренка да отрезви Пенка.

# 567
Как е възможно да мислиш, че може да има семеен живот с мъж, който си има друга? Много сме различни хората... Ама и твоя бивш - на масата с роднини намерил какво да изтърси...! Не спирам да се удивлявам.

Сещам се за случая на една позната. Детето пораснало, изпратили го студент в чужбина. Мъжът й един ден по някакъв повод казал: "Ех, жена, сега вече ще си живеем по-свободно с тебе". Жената го изтълкувала по свой си начин и взела да си чати онлайн с мъже... един ден мъжът й хваща един чат и само дето не беше се побъркал, после месеци наред скандали...Жената искрено ми каза: "Ама той сам ми каза, сега ще сме си един вид свободни, а то..." Човекът имал предвид, че няма да имат ежедневни грижи по детето, ама жената го изтълкувала по своему и...

# 568
  • Варна
Pandorina, отново ти пожелавам нов,
стойностен спътник в живота ти! Flowers Rose
Не анализирай миналото, вина нямаш.

# 569
Как е възможно да мислиш, че може да има семеен живот с мъж, който си има друга? Много сме различни хората... Ама и твоя бивш - на масата с роднини намерил какво да изтърси...! Не спирам да се удивлявам.

Ами толкова и сме били семейство...май никога не сме били пък в последните години всеки си свикна да си живее в своя свят и комуникацията беше сведена до минимум. Сексът ми беше само в тежест. Мислех си че можем да живеем като приятелчета. Да ама не.

Общи условия

Активация на акаунт