Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 886
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
jasmin1303 аз смесвам никотинов шот от 20мг само с глицерин в съотношение 2към3, пропилен гликол не слагам, но изпарителя ми е 0,2ома.

# 451
Получих устройството, идва опаквоано по-добре от новия IPHONE Grinning ,  е няма тухличка за зареждане а само кабел
явно вече е модерно така.
Качеството на изработка е 9/10 само бутона за парата ме дразни, тъй като хлопа леко ( не е плътно натискане )

За тези пари е перфектен ще видим до колко ще издържи нагревателя.

Въпроси към по-опитените

От къде си поръчвате течностите за смесване

Доколкото съм запознат са 3 вида

База
Никотинов шот
Концентрат аромат

Искам да си направя течност с 6мл. никотин
лек вкус на банан и много пара , как трябва да направя пропорциите

Трябва ли да си сменям нагреватела в момента фабрично е с 1.2 ома
имам и 0.8 в кутията

Благодаря предватително

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 14:18 от MLCH

# 452
  • Пловдив
А имаш ли съставките или тепърва ще ги купуваш?
Нямам съставките, тепърва ще ги купувам. И искам с най-ниско съдържание на никотин...какво да взема? И колко мг е?
Благодаря на всички за отговорите и съдействието!

# 453
Съставките са пропилен гликол, глицерин, никотин, аромати. Продават се по отделно и смесени. Можеш да купуваш различни комбинации и да ги смесваш докато получиш желаното. Как да ги смесваш се изчислява с калкулатори. А най ниското съдържание на никотин е относително нещо. От готовите може би 3мг е най-ниско или 6мг, но след като ти ще ги смесваш може и до друго съдържание да го докараш. Може да бъде и без никотин сместта, но ти трябва да прецениш каква да бъде.
За начало ти трябва да си приготвиш съдове в които ше смесваш течността и нещо с което можеш да измерваш обем, например лабораторни пипети или по-просто спринцовки от аптеката. Ако са спринцовки си вземи една голяма - 50 куб. см. и една 1куб. см.. След това ти трябват съставките

Пропилен гликол - https://gigadrinks.com/product/5783/propilen-glikol-propylene-gl … ol-usp-100ml.html
Глицерин - https://gigadrinks.com/product/5782/rastitelen-glitserin-vegetab … ycerin-100ml.html
Никотин - https://gigadrinks.com/product/11649/vg-10ml-20mg-to-be-bazov-ra … onni-tsigari.html
Аромати - https://gigadrinks.com/category/444/flavors-the-italian-way-series.html
Когато се снабдиш с тези неща пиши тук и ще помагаме как да ги смесиш.

# 454
Леле,защо няма никотинови бази в Гигадринк от техните,явно пак има нови закони .Изпуснала съм да се запася и сега ще се чудя от къде да поръчам никотин егати.

# 455
Това дето съм го сложил на никотин е никотинова база. Иначе сложиха акциз на никотина преди няколко месеца.

# 456
Видях аз,че е никотинова база ,но на фона на цената на техните, тази идва доста.Не е драма,ще търся и аз никотин от чужбина.Просто изобщи не съм се усетила,че нещо се случва.

# 457
Аз преди месец ходих в магазина и си говорихме с момчето там. Той ми каза, че заради акциза цените са скочили двойно. Било станало много трудно, защото данъчните искали данъчен склад и изобщо гадост някаква. Искали и на безникотиновите да слагат акциз.

# 458
  • Варна
Видях аз,че е никотинова база ,но на фона на цената на техните, тази идва доста.Не е драма,ще търся и аз никотин от чужбина.Просто изобщи не съм се усетила,че нещо се случва.

Чадо не страдай https://nicotinehub.co.uk/product/2-litre-7-2-nicotine/

литър отива години Grinning. Процедурата я знаеш. Габиели Лондон и от там тук. Няма митници и драми.

# 459
Знаех си аз,че аз може да не съм в час ,ноо все някой от тук ,ще е❤️❤️Благодаря❤️

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 14:51 от renji

# 460
  • Пловдив
Съставките са пропилен гликол, глицерин, никотин, аромати...
Когато се снабдиш с тези неща пиши тук и ще помагаме как да ги смесиш.
Здравейте! Благодаря Ви за изчерпателния отговор.
Купих си 100 мл PG 100%, 100 ml VG 100%, 30 ml аромат Berry на Osem и 20 mg/ml никотинов бустер 50%PG на 50%VG
Купих ги от Orange Vape

# 461
Добре, сега трябва да видим какво искаш да направиш. Ти досега си пушила електронна цигара и си си купувала готови течности или си пушила нормални цигари и искаш да преминеш на електронна? Спринцовки купи ли си?

# 462
  • Пловдив
Добре, сега трябва да видим какво искаш да направиш. Ти досега си пушила електронна цигара и си си купувала готови течности или си пушила нормални цигари и искаш да преминеш на електронна? Спринцовки купи ли си?
Не съм пушила нормални цигари, а само електронна, но съм си купувала готови течности. Искам просто да си "готвя" сама Blush

# 463
Добре, а с каква сила течности си ползвала и искаш да свалиш никотоновото съдържание или да остане същото на което си свикнала? А и в какво съотношение PG/VG са били течностите?

# 464
Здравейте.Получих за подарък следната машинка.Обаче незнам на какви ватове да изпарявам.Общо взето съм нов в това.Може ли някой да ми обясни горе долу как да изпарявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт