Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 103
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
Сигурно никотина е бил разтворен в глицерин. А ти сигурно си объркала и вместо да добавиш 15мл PG си добавила си добавила още 15 VG и е станало твърде гъсто. Добави 20 мл PG, 2 мл аромат и 8 никотин.

# 661
  • Варна
Захладня,а с падането на температурите вискозитета на течностите се покачва та е хубаво да се качи малко % на пропилена.....Аз като дърт на библия вейпър Grinning винаги съм ползвала формулата 50/40/10 -PG/VG/вода,но гледам в гилдията отдавна са спрели водата

# 662
Здравейте! Преди месеци бях писал във форума, та тогава бях с вейп Innokin EQ Fltr (той се развали по време на полет със самолет), след него си купих Geekvape Sounder U и сега съм с Vaporesso Osmall, като си поръчах и Osmall 2. GigaDrinks се завърнаха и за момента от там пазарувам готови течности, но скоро мисля да си купя още един нов вейп, този път от тези, които изпаряват до 80W, насочил съм се към Smok Fetch Pro, гледах мнения (на чужденци) в YouTube и мисля че останах с добри впечатления, ако някой има впечатления към коя марка да ме насочи, бюджет до 80-100 лева максимум. Другото ми питане е за Shake And Vape, бихте ли ми препоръчали качествени марки от които да купувам аромат, база и каквото друго трябва, понеже с готовите течности имам представа кои марки са на пазара, но при Shake And Vape ми е по-сложно с намирането на отзиви. Благодаря и поздрави!

# 663
# 664
Здравейте.От няколко седмици се върнах към изпаряването,обаче съм забравил как се смесваха течности.Става въпрос за тази течност от снимката.Колкото Шота от 10 мл/20мг. Никотин трябва да сложа за да го докарам до осем примерно

# 665
  • София
Защо не попиташ в магазина, от където си го купил? На мен вече трето шишенце ми смесват от лятото насам. Аз не смея да си ги правя, да не объркам нещо.
А, аз последно поисках малко по-силно от 6 и ми сложиха шот и половина.

# 666
Това Bombo Solo доколкото виждам е 60мл и е 0 никотин, нали така? Ако е така трябва да добавиш 40 мл, или 4 шота 10мл/20мг и ще получиш 100 мл с концентрация на никотин 8мг/мл.

# 667
Още несъм го взел Simple Smile Ами май е 20 мл.концентрат в шише от 60 мл.Това което го изпарявам сега е на тази марка,ама не помня колко Шота добавих за да стане 8

# 668
В такъв случай трябва да добавиш 13,33 мл от шота с концентрация 20мг/мл и ще получиш 33 мл с 8 мг. Обаче не знам дали няма да е много силен аромата. Може би първо трябва да добавиш нулева база без аромат и след това да добавиш никотиновите шотове. Обаче не знам колко нулева база да добавиш за да си докараш аромата както на теб ти харесва.

Ако трябва да се напълни шишето до 60 тогава мога да го сметна?

# 669
Да,ако може да го сметнеш ще съм ти благодарен

# 670
Значи смеси 20 мл Bombo, 16 мл базова течност с 0 никотин и 24 мл / 20мг никотин. Ще се получи смесване на 36 мл с 0 никотин и 24 мл с 20мг никотин и това ще ти даде 60 мл с 8мг.

# 671
Много ти благодаря

# 672
Привет, може ли мнение и препоръка за вейп с канабиноиди. Страдам от силна тревожност и съм на терапия с лекарства, които скоро ще намалявам в ще бъдеще спра. В момента съм с iqos,  не ме успокоява.

Съвсем  случайно попаднах на темата, зачетох  се и стигнах до вашата питанка.
Вейп не мога да предложа, защото аз така и не успях да се спогодя с никакви вейпове, айкоси и глота.
Но вижте дали това няма да ви свърши работа. https://www.kanawonders.com/bg/

# 673
  • Пловдив
Привет, момичета и момчета Hug
Принципно, съм само с IQOS от няколко години,  но ми се ще да оставя и тях. Някой пробвал ли е да ги отказва 😊
Ако питането ми не е за тук, моля да ме насочите към подходяща тема Hug

# 674
Привет, момичета и момчета Hug
Принципно, съм само с IQOS от няколко години,  но ми се ще да оставя и тях. Някой пробвал ли е да ги отказва 😊
Ако питането ми не е за тук, моля да ме насочите към подходяща тема Hug

Привет и на теб!
Аз също до преди 2-3 месеца пуших само IQOS в продължение на няколко месеца (преди това съм пушил Glo) и в момента съм само и единствено на вейпове. Купувам си готови течности от GigaDrinks и честно казано ми излиза с 40 лева по-евтино на месец, отколкото преди, когато бях с IQOS. Откъм финансова гледна точка е добре, а също така ми е и по-приятно да пуша вейп, защото и вкуса е хубав, и за околните не мирише на "мръсни чорапи".

Общи условия

Активация на акаунт