Instant Pot - тема 2 - мнения, рецепти и съвети

• 93 954
  • 879
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря!

Да ви питам когато се готви под налягане за ризото не е описано в рецептата която гледам  дали да е low normal или hight. Според вас на коя степен да го използвам?

# 721
Здравейте можете ли да ми кажете някоя рецепта за свински пържоли който да станат като на скара.

Опция грил ли да използвам

# 722
Здравейте!
От години ползвам мултикукър, но вече му е време за смяна.
От известно време следвам групи за  Instant pot. Спряла съм се на Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L. Виждам,че цената му е 600лв, но в момента е на 540лв. Дали си струва от Бг да го купя или  е по-изгодно от Amazon? Съжалявам, че не обърнах внимание на промоциите ноемрви, но тогава просто не бях на тази вълна.
Вие, как бихте постъпили?

# 723
значи аз винаги взимам от амазон, защото ако има проблем и го връщам никога нямам проблеми. Т.е. лъжа. Веднъж имах , но с продавач не амазон директ и то за една кофа на не голяма цена. .

# 724
Здравейте!
От известно време следвам групи за  Instant pot. Спряла съм се на Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L. Виждам,че цената му е 600лв, но в момента е на 540лв. Дали си струва от Бг да го купя или  е по-изгодно от Amazon? Съжалявам, че не обърнах внимание на промоциите ноемрви, но тогава просто не бях на тази вълна.

Кой амазон? А ти в коя държава си?

# 725
Здравейте!

Кой амазон? А ти в коя държава си?
Аз съм в България.
Амазон Англия или Германия.

# 726
По-добре вземи от Бг ако ти е важна гаранцията. Купувала съм и от Бг и от английския амазон. И на двете места бяха супер намалени,цената беше еднаква. 2020 в английския амазон попаднах на оферта от 129 паунда,2 седмици по-късно купих от черния петък в бг и излизаше същото. Говоря за модела със запичане,,но не про.

# 727
Здравейте. Искам да попитам дали 5 минути е достатъпно за супа топчета? Изпуснах парата бързо и всичко изглеждаше наред, но сега като се загледах в кюфтенцата ми изглеждат меки.

# 728
Ако кюфтетата са с ориз, слагам за 10 минути. Иначе 5 са повече от достатъчно.

# 729
  • София
Дами, мога ли да ползвам Instant Pot като кукър и на каква температура? Отскоро го имам и не съм го разучила още. Харесах рецепта от нета, но е за кукър и дава само да се сложи да се готви на High за 4 часа. В Пота на каква температура и налягане да го сложа?
Това е рецептата: https://tasty.co/recipe/slow-cooker-butter-chicken?fbclid=IwAR35 … 2w-bqzkdN1W_53vN0

# 730
За програма"слоу кук" е рецептата. Интересна е, и аз ще я пробвам😋. Аз съм с инстанат пот про + ЕФ, но не съм правила още нищо на слоу кук, защото имам слоу кукър и все си мисля, че в него заради гърнето ще е по- вкусно, но пък има повече миризма докато се готви.

# 731
# 732
  • София
Здравейте. От известно време се чудя дали да не си взема мултикукър. Ще ми се да е комбиниран уред с airfryer. Тези, които имат този вариант, бихте ли споделили как се представя с пърженето? Благодаря!

# 733
Здравейте. От известно време се чудя дали да не си взема мултикукър. Ще ми се да е комбиниран уред с airfryer. Тези, които имат този вариант, бихте ли споделили как се представя с пърженето? Благодаря!
Instant pot pro crisp - много сме доволни!

# 734
Ето,и оферта има по-горе.Този модел имам, много съм доволна.Единственото ми оплакване е от кошницата на фраера.Няма измиване.Използам възможността да попитам как се справяте?От първото ползване останаха едни следи и нови се получават,а не я оставям неизмита.И в миялна машина и на ръка-никакъв резултат.

Общи условия

Активация на акаунт