Дали..или..

• 5 173
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Според мен е въпрос на време кога ще ти посегне по-сериозно. Колко време сте се познавали, преди да се ожените? Звучи ми като някой прибързан брак, в който и двамата не сте се познавали достатъчно.

# 16
Такива не се променят, не и към добро. С времето стават и по - зле. Това от мен,  Вие си решавате.

# 17
  • Варна
Разбира се, че е прибързан. Двете деца авторката каза, че не са негови и са малки. Значи до сравнително неотдавна баща им е бил в картинката. После този новия, с който вероятно е било връзка от разстояние. Колко да са се познавали?

Съжалявам за крайното мнение, но на мен ми звучи като използвач, който е завъртял главата на прясно разделена/разведена мама с две малки деца за да се добере до заветната чужбина.

# 18
И аз съм с две ръце за тази теза. Той използва финансово жената, сега го е яд, че и чужди деца ще гледа, 2 години не са много, но ако са в полза на жената. И аз й се чудя с две малки деца, прясно разведена как така бързо го заобича този. Има една приказка : " Какво не разбрахте от първия път, та се жените втори?". За любов не може да се говори тук въобще, авторката търси баща за децата си, мунчото търси материален комфорт, но е видял, че с две хлапета е трудно да си айляк, и сега го е яд, но понеже не е мъж , ще извива ръце, ще тормози и психически жената, просто защото са му излезли криви сметките.

# 19
Егати. Нали сега е лесно да се замине някъде. Поне в Европа. Тези мъже хептен не могат да се оправят без жени вече.

# 20
Човекът има психически проблеми. Нормалният човек, ако види, че е сбъркал, просто си отива, без да тормози другия. Това е причината за скандалите, стискането на ръцете и по-сетнешния бой, който няма да се размине.И ще го прави с всяка, не само с авторката. Решението си е нейно.

# 21
  • Варна
Ами, Зло, лесно ама примерно в Европа. Ние не знаем тя къде е. Освен това лесно, лесно ама най-добре е да отидеш в уреден вече дом, на който някой друг плаща сметките отколкото тепърва да търсиш квартира, да си правиш адресна регистрация, да търсиш да започнеш работа веднага, че да има с какво да плащаш наема и сметките, а си трябва и някаква първоначална сума. А така, какво? Замайваш главата на мамата и хоп, в дома й. Особено като не знаеш езика.

Разбира се, може и да не е точно така. Това са мои интерпретации от написаното в първия пост.

# 22
Хайспид,

Тава са найстина само интерпретации.
Жената усеща че има проблем, щом човека показва агресия, и проблем има. Но не бива да се преувеличава. Всяко преместване особено в посока чужбина е един голям шок за всеки.

Ние като се преместихме аз заминах първи преди това имаше скандали, защото аз усещах че на жена ми ще и дойде на нагорнище. В България ние пак не живеехме в родните си градове, и извън някой колеги нямахме кой знае каква социална среда, но чуждият езика е голям шок. Уговорката беше тя и децата да дойдат след 2 месеца, за началото на учебната година, и аз до тогава да оправя нещата със жилището и т.н. интересното е какво става през тези два месеца. Жената си излизала с приятели мъже, ходили по купони, и т.н. както си му е редът. Тя ми го призна като дойде. Искам да кажа че напускането на България е един огромен шок за накой хора. Особено за тези които са го карали по-спокойно и по течението. Мисля че тук е точно такъв проблемът. Авторката е тази дето го е завела там и на човека му идва на нагорнище.

# 23

Агресия може да покаже човек, когато е физически заплашен.
Абсолютно няма оправдание поведението му. Днес безпричинен скандал, после стискане, после душене, после бой.
Човекът не е в ред.

# 24
Тропси, щото твоето не е интерпретации... Това, че твоята жена е живнала без теб, не се отнася по темата или поне не знаем да е така.
И като вземете с този шок.... Аз тук, на родна земя що шок изживях... ама не агресирам срещу най- близки и обични хора.

# 25
Отнася се, защото това е нейният начин да прояви агресия, тя го е направила за да ми го каже, мисли си че ще ме заболи. Само че мен не ми пука. Все пак съм два пъти повече а килограми, да ме бие не може. Всеки това по различен начин го изживява, очевидно мъжа вътрешно обвинява авторката за това че е в чужбина и е подложен на стрес. Адаптацията трая 3-5 години.

# 26
Да, авторката го е отвлякла. Той живее насила при нея и децата и.
Хайде стига глупости.

# 27
Вътрешни борби можеш да водиш единствено със самия себе си. Със собствените си страхове, комплекси, его и други знайни и незнайни вътрешни ужасии.Телепатия няма. Говорене му е майката.
И пак. Дали се бори вътрешно, гнети или изживява друг някакъв катарзис мъжа, има начин и той не е злобеене, инат, игнориране и извиване на ръце.
А относно иилограмите и кой, кого можел да набие- не се аргументирай повече така. Приятелски съвет.

# 28
  • Варна
Авторката ескалира агресията му със скандали. Какво очакваш, той да мълчи  докато ти му крещиш? Когато човек прави много компромиси , напрежението е налице . Сменил е среда, отглежда чужди деца, живота му се е променил.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 12:41 от Viviana91

# 29
Ами да, що да не и лепне два, три, че да млъкне... Head Band

Общи условия

Активация на акаунт