💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 726
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 915
  • Испания
Ето, че сбърках. Писах тези дни, че от другата седмица ще започнат да ни информират кой е спечелил. Пък то се случи още тази.

# 916
Не разбрах мнението ти по този въпрос, само, че говорили с метафори. Ами ок, нека си говорят с метафори, но нека и да знаят, че това не се харесва на зрителите. Във Фермата направиха промени, именно след като хората недоволстваха за някои неща, не виждам нищо лошо и Игрите в следващите сезони да бъдат по-открити и да направят промени.
В момента ми се струва, че още са с Биг Брадърско мислене - обръщат повече внимание на интригите, а не на самата игра и оцеляването на участниците, без значение в кой лагер са.

# 917
  • Другата България
 Laughing Ами нали и аз казвам същото,
В момента ми се струва, че още са с Биг Брадърско мислене - обръщат повече внимание на интригите, а не на самата игра и оцеляването на участниците, без значение в кой лагер са.
колко пъти го писах-сигурно десет, дори се притесних, че съм досадна-именно на ежедневието и отношенията вътре в племената не се обръща достатъчно внимание, затова и сме изненадани от казано, речено, констатирано-ами ние нищо не сме видели всъщност. Примерът с Анита е пресен, сега и това с Йоана за мен е малко преескпонирано, то избрани моменти на човек с чаша и с цигара може да се подберат умишлено-три да са, и трите ще ни покажат, а да речем друго от този участник ще ни се спести. Така и по този начин се набляга основно на едни определени участници, а други остават в сянка и зрителят не вижда нищо от тях.

Днес видях  заглавия в жълтурите,че Георгиус щял да спечели Triumph
Нали помолихме такива жълтории да са в скрит текст? Не, че вярвам, поне аз, ама все пак, редно е да ги спестяваме на другите, имаше хора, които настояха за това. Peace Аз също съм "за" спойлерите.

# 918
  • Калгари, Канада
Можеше спокойно да сложат мъжът водещ игрите на коментаторите (не го знам кой е) за основен водещ, а Алекс да си води студиото. Щеше да е в пъти по-добре.

Можеше и спокойно да казват и да премълчават истини в ефира, а не да карат участниците да лъжат и казват заучени фрази. Най-вече дразни повтарянето на едни и същи неща по хиляда пъти във всеки епизод.

Опитвам се да се абстрахирам от измишльотините и от гласа на Алекс, но трудно се гледа така. 

За прабългарите показват най-малко и те са ми най-мътни. Наблюдавам Пламен и Венцислава там.

Добри от траките изнесе играта, но беше доста уморен, а и е доста едър, та да се качва по трупите не ми се виждаше удачно. Но пък вождът им напираше да се качва и те се усетиха (че май не е добре така) чак като той беше горе, а те пляскаха долу. Затова и после дадоха на Добри да вземе някакви неща за ръцете, които Алекс им даде. Не мисля, че Добри се е почувствал зле, дори напротив- той се радваше на небивало внимание - тъй че драма от негова страна едва ли има.

# 919
  • Испания
Можеше спокойно да сложат мъжът водещ игрите на коментаторите (не го знам кой е) за основен водещ

Момо /писах пост за него, преди започването на формата/.

„Изработката на съоръженията за всяка игра (битка) отнема близо 100 работни човекочаса и изисква военна дисциплина. Работим с точни часове, а всяко едно забавяне означава забавяне на целия процес на снимки, който следва след нас. Преди всеки строеж  правим конструктивен проект. Всички битки са различни и никога не се повтарят, като те са най-разнообразни - от такива, в които се изисква умение да плуваш, през такива, в които участниците минават по изградени от нас конструкции и трябва да пазят баланс, до такива, които тестват издръжливостта им”, сподели пред „Събуди се“, Момчил Манчев - Момо, отговорник на екипа, изграждащ игрите.

Момчил Манчев се занимава със спортна журналистика и е коментатор на състезанията от Формула 1, модерира и големи спортни събития. „Смятам, че „Игри на волята“ е наистина уникално състезание и благородно завиждам на участниците. Щастлив съм, че мога да съм част от това приключение, защото то е изпитание и за нас на терен“, разказва Момо.

# 920
  • Буркина Фасо
Днес видях  заглавия в жълтурите,че Георгиус щял да спечели Triumph
трябваше да го кажеш, че си "сигурна в победата му" за да няма недоволни  hahaha

# 921
Но нали снимките още текат? А той си е в София?

# 922
  • ВАРНА
Петя - да...имат още седмица снимки.....явно че е изгонен малко преди края на шоуто....
тоест вероятно около  средата на ноември ще излъчат изгонването му.

Пеевски жълтури  Уикенд обичат да ръсят тотални измислици.

# 923
  • Другата България
Абе не знам "Уикенд" какво ръсят, но аз повече няма да апелирам за спойлери и скрити текстове на кой какво видял, чул, прочел, казали му, предположил на база видяно или дочуто и т.н., още повече че само преди дни тук имаше дебат на тази тема и Дяволо и още хора изразиха недоволство от такива коментари и искаха да НЕ знаят всякакви такива подробности. Всеки сам да преценява какво да споделя и пише, все пак пък ако останалите нямат против да се казват такива неща коя съм аз да казвам обратното, и без друго разни хора не пишат и не гледат заради мен Mr. Green /втори чифт чорапи разплетох по този повод, а иде зима..../ Wink.

# 924
Да, във вестник Уикенд има статия със заглавие на първа страница, че Кавалджията печели формата. Писах още вчера, че го купих и дори прочетох статията вътре, нооооо ...не е баш така. Не пише вътре същото , като на първата страница, а дават сведения за Георгиус какъв е , откъде е, с какво се занимава, какви цели има, обикновено интервю. Има обаче намек, че има страница в интернета и ...прави масажи , при това евтино взима и за доста време. Дипломиран е и си може човека да ги прави, 50 лв за 40 минути май беше, ама хич не обърнахте внимание на призива ми да се запишем, ми... кат се хванахте за тез води и консерви цял ден се чоплите, вместо един масаж да си направите ама-ха))
Къде е гласуването за понеделник, не виждам да има((

# 925
Мистър София да не се  окаже дипломирано жиголо накрая🙄

# 926
  • Другата България
 Laughing Тъкмо това си помислих и аз. newsm65

# 927
  • софия
аа моля моля, за жигало се иска акъл. Мъж, слаб в главата, не става за нищо в леглото

# 928
Но нали снимките още текат? А той си е в София?

Гарантирам, че навън са гръка, Илиан, Бояна, Марешка, Анита, Роберта и онзи с къдричките, на който не помня името.

Качват във фейса, следователно са вън...

# 929
  • Sunshine state
🤦🏼♂ Спойлери ползвайте, дами и господа. Аз съм от тези, които искат да знаят всичко, но повечето не искат, не ги пласкяйте така нещата, моля. Даже двоен спойлер бих сложила, за да не го отвори по случайност някой, както често става.

Общи условия

Активация на акаунт