СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 3

• 28 691
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • София
при нас традиционно, още от 6-ти клас, има по 2 часа математика в понеделник - деня, който е неучебен поне 2-3 пъти годишно.  Twisted Evil

и този път не нарушиха традицията.

# 436
Входните нива, освен по математика, минаха при нас. Нищо особено. Най-много се подготвяха за нивото по история. Момичетата решиха тази година да ходят и на школа по физика в училище. Ще видим как ще успяват.

# 437
SvetlaC, а върнаха ли ви тестовете ?

# 438
Не са ги върнали още. Имат само оценки по изобразително изкуство и то по две оценки.

# 439
  • София
При нас минаха входните само по БЕЛ и математика.
След обяснения, молби, малко висок тон и много нерви, за да седне нещо да прочете и реши, резултат- две четворки.
Не знам как ще я бъде тая година.
Иначе зам. шефката извини след две седмици обърканото отсъствие в Школо-то.

# 440
Здравейте!
Интересно ми е тези които ходят на школа по математика как ви казаха, че ще се действа. При нас нищо не са казали, а на други познати са казали, че до февруари ще вземат целият материал и после само упражнения до НВО ще правят.

# 441
  • софия
При нас минаха физика (само една 6-ца, масово 3-ки, моята е с 5-ца), БЕЛ, история и география - няма резултати, сигурно тази седмица. По БЕЛ е било чисто български без литература. Днес имат по биология, утре по химия, в петък - мат. Тази седмица е и по руски.  По останалите предмети не знам кога и дали ще имат.

# 442
Това, което ни казаха в нашата школа, не сме в София, е, че от началото на април ще правят всяка събота по един пробен изпит. Не знам дали до края на март ще вземат целия материал или просто ще съобразяват изпитите с ученото до момента. В момента са на преговор и входни нива
Учителката по БЕЛ в училище също каза, че ще се опита до началото или средата на април да предаде целия материал и след това да упражняват само НВО формата.

# 443
  • София
Нищо не са ни казали в школата, но всеки път и по БЕЛ и по мат. започват с малък тест, за да се види дали са усвоили материала. Моят е леко стреснат от групата си в Регалия.  Явно се е паднал в доста силна група – всички са много мотивирани и знаещи (той определено е по-добър по БЕЛ). Каза че г-жата още не е приключила с въпроса и вече се отговаря. Според неговите думи това не са деца, а роботи Но аз съм доволна, че е в силна група – така взаимно ще се дърпат и ще има благотворна конкуренция.

# 444
мама Мони,и моят е на курс по БЕЛ в Регалия.Може на лични да ми пишеш при коя госпожа сте.Синът ми много хареса госпожата.Тя е и една от авторите на техните помагала.Децата внимавали,никой не говорел,пълна тишина в часовете.Нямам представа за нивото на групата му!

# 445
За школата още не знам, ще има родителска среща другата събота. В училище по математика учителя каза, че ще вземат материала до края на февруари и след това само подготовка за НВО.

# 446
Понеделнишки...без нито един повтарящ се предмет, 6 часа...Кой няма да издържи-чантата или гърбът?

# 447
Недей, че ми е болна тема...

# 448
Отвориха формуляра за регистрации на първите 2 дати за отворени врати на АК.

# 449
  • софия
Здравейте и от мен, ще се радвам на Вашите мнения относно един въпрос, който ми се върти в главата.
Сина ми е седми клас, ходи в събота на школа по Български и Математика и по един път седмично и на уроци по БЕЛ и Математика, та се чудя дали няма да се обърка детето в един момент, може ли от желанието ми да се презастраховам да се получи негативен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт