🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 421
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 765
Не уликите, гласът си е нейният, или да кажем на чернокож (сега да не излезе расистко, не съм Grinning) В комбинация с уликите и как е родена 94 и т.н., просто в България няма кой друг е да е.

може и така да е.... аз само мнение изказвам:)

# 766
Ама Пеперудата е толкова ясно, че е Прея, че просто няма къде. То всичко води към нея, никой не може да бъде сигурен, де, но все пак.

то тия улики са мислени и мислени....едва ли не са пробвали в гугъл кат напишеш и кво ти излиза... дали биха рискували с търсачка да се познае певеца (едва ли)... котка, куче ли там кво беше... в БГ всичко се знае все пак....може и целенасочено да насочват към някой, който не е...пускат едни белезници и всички хоп Бергендорф е, а официалната версия-сигурно певеца имал някой роднина полицай и му се възхищавал:)....  за пеене не коментирам:)

След като на Звездев пуснаха Бон Апети във визитката, мисля , че е ясно, че няма никакви уловки и всичко е доста елементарно.

# 767
Койна Русева обсъждахме ли за Розата?
Не,но тя не може да пее.
Според мен може- щом записва дуети с Миро, надали е  само заради актьорските ѝ качества. Аз, също си мислех за Койна Русева, но не ми излиза никаква информация за родителите и  шивашки стаж, та съм разколебана.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 12:17 от Анонимен

# 768
  • Далечният изток
Сега понеже вече всички познаха Прея, сигурна съм, че в събота нито един от журЕто няма да я посочи. Ще има - аз си мислех предишния път, че е Прея, но сега като слушам, май е Петя Буюклиева /примерно/.........

# 769
  • Sofia
Изслушах двете песни на Миро с Койна,основно той пее,тя говори,има нисък и дрезгав глас...

# 770
И аз не знаех, че обясняват уликите на изпълнението вече без маска. Ще си пусна предаването наново, за да прочета.

# 771
И аз не знаех, че обясняват уликите на изпълнението вече без маска. Ще си пусна предаването наново, за да прочета.

това със субтитрите в края на предаването ли? Чак да обясняват уликите....по- скоро пишат за изпълнителя.... и за какво е с костюм на рицар:)

# 772
Да, пишат за изпълнителя, но изброяват факти, свързани с уликите. За Димо Алексиев написаха, че се е занимавал със спорт (в уликите каза, че спортът не му е чужд) и, че е получил награда "Най-най-най", докато е бил в НАТФИЗ (в уликите го наградиха и му сложиха лента).

# 773
  • София
Според мен вотът беше нагласен и рицарят беше " пожертван", за да види зрителя, че ето има изненади, не сме познали всички и т.н.
 Може и да греша, но това е моето мнение .

# 774
  • София
И аз си го помислих абсолютно същото. Все си мисля обаче, че журито знаеше, че това е Димо и се правиха на супер изненадани.

# 775
Същото ще е и с Юлиян Константинов. Той понеже се "накара" в ефир на Гала, как е могла точно него да предположи, че неговия глас бил друг и сега и той няма да е от казаните. Същото ще е и с другите

# 776
Според мен вотът беше нагласен и рицарят беше " пожертван", за да види зрителя, че ето има изненади, не сме познали всички и т.н.
Аз пък мисля, че Димо не беше влязъл, за да стои до края и излезе заради ангажиментите си. Както и Джулиана. Най-вероятно и други са  влезли с уговорката да останат само няколко седмици и после кой откъде е.

# 777
Аз пък мисля, че Димо не беше влязъл, за да стои до края и излезе заради ангажиментите си. Както и Джулиана. Най-вероятно и други са  влезли с уговорката да останат само няколко седмици и после кой откъде е.
Подкрепям. Джулиана ще роди до края, а Димо предполагам си има куп други ангажименти.

# 778
Много смешни (ама не в забавният смисъл) бяха предположенията на панела този път. Особено, за пилето, когато Ники Кънчве каза, че всички зрители казвали, че е Дивна и след това изстреля някой друг, не помня вече кой каза. Е.. Grinning

# 779
  • Viena
Ама и аз мисля, че се правят на ощипани.

Общи условия

Активация на акаунт