💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 286
  • 882
  •   1
Отговори
# 345
  • София
За мен Ана-Мария е борец, хвърля се в игрите, прави каквото може, но си е слабичка и както се видя, не е свикнала на такива екстрени ситуации с ограничена храна и натоварване.
Близначките според мен са най-корави от жените и ще е грешка, ако ги подкарат тях след друзята Атанас и Илиян.
И аз съм на това мнение.
Бях сигурна за Георги, че ще спечели, когато видях изпитанието. Той е като малка маймунка в сравнение с останалите двама.
За съжаление от промото, което видях май Прабългарите падат днес, защото Георги се обърна към Траките (ако не се лъжа те бяха от дясната им страна) и каза : Ако се радваш на такава победа си жалък... или нещо подобно.
Много симпатизирам на Прабългарите. А и честно да ви кажа споделям мнението на Юлиян и наистина е малко груб, но според мен той не го прави с лоши чувства, а просто му се иска да са в кондиция да печелят. Аз също бих била директна с някой, който прекалява. Видно е, че е оцеляла и без храна. Не говоря да не яде, но от това, което се вижда, колкото и да е тенденциозно се вижда, че тя се тъпче. Съдържанието на вилицата е много показателно, когато човек просто стане лаком.

# 346
  • София
Вчера заспах след битката,отивам да видя какво толкова е изяла

# 347
  • Другата България
Скрит текст:
За мен Ана-Мария е борец, хвърля се в игрите, прави каквото може, но си е слабичка и както се видя, не е свикнала на такива екстрени ситуации с ограничена храна и натоварване.
Близначките според мен са най-корави от жените и ще е грешка, ако ги подкарат тях след друзята Атанас и Илиян.
И аз съм на това мнение.
Бях сигурна за Георги, че ще спечели, когато видях изпитанието. Той е като малка маймунка в сравнение с останалите двама.
За съжаление от промото, което видях май Прабългарите падат днес, защото Георги се обърна към Траките (ако не се лъжа те бяха от дясната им страна) и каза : Ако се радваш на такава победа си жалък... или нещо подобно.
Скрит текст:
Много симпатизирам на Прабългарите. А и честно да ви кажа споделям мнението на Юлиян и наистина е малко груб, но според мен той не го прави с лоши чувства, а просто му се иска да са в кондиция да печелят. Аз също бих била директна с някой, който прекалява. Видно е, че е оцеляла и без храна. Не говоря да не яде, но от това, което се вижда, колкото и да е тенденциозно се вижда, че тя се тъпче. Съдържанието на вилицата е много показателно, когато човек просто стане лаком.
Thinking newsm78 Хмм, това съм го пропуснала.
Аз защо останах с впечатление, че траките падат умишлено? Възможно е да си права, ще видим. Ще видиТЕ, аз пак чак утре следобяд ще въртя записа.
Не ми се иска пак прабългари на елиминация, въпреки че то и от противника зависи. Атанас и Илиян и Роберта може да ги отнесе според мен. Simple Smile

# 348
  • София
Не, само негова си е, иначе ще има наказание. А той дали яде от общата?
Защо да яде от общата, като има предостатъчно своя?!

И според мен Ана Мария е по-полезна за отбора си от Атанас. Илиян също е по-добър в игрите от него, но пък никакъв го няма в главата.  Laughing
Юлиян от прабългарите е такова мерзко и противно човече, че ме ужасява. А най-лошото е, че такова същество е учител, па макар и по физическо.  smile3505

# 349
  • София
Скрит текст:
И аз съм на това мнение.
Скрит текст:
Thinking newsm78 Хмм, това съм го пропуснала.
Аз защо останах с впечатление, че траките падат умишлено? Възможно е да си права, ще видим. Ще видиТЕ, аз пак чак утре следобяд ще въртя записа.
Не ми се иска пак прабългари на елиминация, въпреки че то и от противника зависи. Атанас и Илиян и Роберта може да ги отнесе според мен. Simple Smile

Сега пак го гледах. И видях, че до Георги отдясно стои някой с жълт екип. Значи може би става въпрос за Славяните

# 350
И какво, ако Роберта се тъпче? Това си е нейна работа - на лукса са, не изяжда неговата порция. Той какъв й е, че да й казва колко да яде?
Не стига, че сигурно е задръстил тоалетната, след морските дарове, ами прави сметка на останалите.

# 351
  • Sunshine state
Много, ама много мразя някой да ми брои залците или глътките! Ако Юлиян ми виси така на главата и ми дудне колко много ям, ще отнесе една чиния в мутрата, пък ако ще да ме изгонят от състезанието. Двете с Венцислава няма какво да си говорят тихомълком, а трябваше да му гракнат вкупом, та да му затворят устата.
Радвам се иначе, че те победиха. Ако Траките паднат днес нарочно, ще ме изгубят като племе. Съжалявам, но егото няма място при игрите, каквито и различия да имат.Иначе Наско и Илиян и аз не съм ги видяла да вършат кой знае какво за отбора.

# 352
Този Юлиян щом си позволява да прави грозни подмятания като "Още ли ти се яде?", "дупарата яко е пораснала", "яде тонове храна", "прилича на кюфте" в национален ефир, когато знае, че го снимат и това го гледат роднини на момичето, представяте ли си какво е навън. А на всичкото отгоре е и учител, дори и по физическо той има ролята на човек, който с личния си пример възпитава учениците. Покъртително. От личен опит мога да кажа, че този най-вероятно си позволява такива думи и към учениците си.
ПС: Случайно превключих на Фермата и попаднах на разховор между мъжете как жените напълняли. Какво им става? Да не си мислят всички, че са Ален Делон?

# 353
  • Козлодуй
Ама той няма уважение към никого естествено, че учениците го отнасят със сигурност се държи лошо с тях - смята всички за подчинени

# 354
И аз ще стигна до физическа агресия, ако някой ми направи подобни забележки. Пък каквото стане, ще поема риска.
Точно учителите по физическо правят такъв тип гадни забележки на децата. Родителите на деца от това училище сега могат да се досетят какво се случва.

Също винаги съм се чудила защо мъже, обикновени като картофи, си мислят, че заслужават да имат супермоделки до себе си))

# 355
Вече няколко пъти чета снизходителни изказвания за физическото. Бил учител "макар" и пофизическо. Само ще отбележа, че там се възпитава отборния дух, спортсменство, да губиш с достойнство и да печелиш с чест. Така че нека не го подценяваме.

# 356
Не смеят да грагнат, защото са малцинство, две срещу 3-ма и един Стоян, който номинира винаги първосигнално и да върне жест..

# 357
  • Другата България
Не смеят да грагнат, защото са малцинство, две срещу 3-ма и един Стоян, който номинира винаги първосигнално и да върне жест..
И аз така смятам.
Роберта изглежда кротка, очаквах Венцислава да даде "отпор", но хем е възпитана жена, хем и е възможно да не иска да влиза в конфликти.

# 358
Те изтърваха момента още в самото начало да махнат Юлиян и жените да се обединят.
Смятам, че без него отборът ще върви много по-добре.
Георги само му припява иначе сам си призна, че е чехъл и като го гледам има симпатии към Венцислава, лесно щяха да го примамят на своя страна. Пламен и Стоян са соло играчи, които гледат да не влизат в конфронтация..

# 359
Вече няколко пъти чета снизходителни изказвания за физическото. Бил учител "макар" и по физическо. Само ще отбележа, че там се възпитава отборния дух, спортсменство, да губиш с достойнство и да печелиш с чест. Така че нека не го подценяваме.
Кое от тези се откроява или въобще се забелязва в Юлиян? Нищо подобно не възпитава в никого, защото самият той не е възпитан в тези неща. Той дори въобще не е възпитан в нищо, той е НЕвъзпитан и това е най-малкото и безобидното, което може да се каже по негов адрес. Представям си в какво семейство е расъл и какво е отношението на баща му към майка му. Да не го подценяваме...? Малко му е и това, което хапва по свой адрес. Толкова отвратителен човек рядко се среща.

Общи условия

Активация на акаунт