💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 268
  • 882
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Само като го видя тоя Юлиян и ми се повръща, а проговори ли, започвам да разбирам какво представлява желанието да утрепеш някого! Imp

Къде е учител това влечуго? Ако съм директор, ще го изгоня на мига.

# 406
  • София
Защо пращат жени на силовите изпитания?

# 407
Ми тя Роберта е метър и шейсет и нещо, Март е два метра, при нея разстоянието от кубчетата до платформа ли беше, дъска ли е 10 см. при Март 40, е много ясно, че тя няма шанс.

# 408
  • София
Абе, тоя непушач и въздържател Юлиян, защо като се мисли за много силен не вдигна той тежестта, а отиде на баскетболния кош... и изпратиха жена срещу огромни мъже... егати влечугото...  smile3550

# 409
Не беше честно Роберта да се състезава срещу двама мъже. Те можеха да си поотпуснат ръцете или да ги наклонят малко, а тя, както беше изправена, почти достигаше стойките.

# 410
  • 221B Baker Street
Изобщо, каква е тая глупост 50 килограмови жени да се състезават в силови игри със сто килограмови мъже?!

# 411
Екшън, екшън. Направо не мога да я търпя Сърчаджиева.
И прилича на клоун!

# 412
За да може Юлиян да излезе прав, за това, че са по-слаби и не стават. То и някой мъж от прабългарите искаше, ама май нарочно избраха Роберта.

# 413
То не беше толкова до сила, по скоро височината. На нея не и натежа, а кубчетата докоснаха дъската.

# 414
Но на люлката по-леките имат предимство. Тежат си по-малко на ръцете, според мен не е без значение.

# 415

КОментирам нещо старо, но сега като видях Алекс как са я направили и.. се сетих за сценария, когато Гичка загуби двубоя и трябваше да си тръгне, видимо се разстои и въпреки това Алекс й повтори 10 пъти ''ти загуби, Гичка. Твоята история в Игри на волята приключи. Сбогом, Гичка''.  Rolling Eyes No Mouth Scream
Тя Алекс си приказва така просто. Ей, сега пак - Ако прабългарите победят, ще се спасят от елиминации със сигурност....дам, до утре 😁
Оф, само на мен ли минават тъпи мисли, че Юлиян е гей 😊😊

В случая регламентът им позволява сами да избират кой пост от кого да бъде зает, един път и сценаристите да не са виновни.

# 416
Не беше честна силовата игра. Предимство имаше най-високият. Ако бяха направени спрямо ръста и за него - Весо нямаше да издържи също..

Браво на Роберта мъжки игра. Юлиян нямаше никакво право да говори за храна и цигари - една жена срещу мъже над 100 кила..тъпак!

Стискам палци на Траките любими са ми. Въпреки скандалите за мен в битки те са най-стикования отбор.

# 417
  • 221B Baker Street
А тоя плужек Юлиан ще участва ли най-после в някоя игра или само ще плямпа отстрани?! Бахти простака!!!

# 418
  • София
Само като го видя тоя Юлиян и ми се повръща, а проговори ли, започвам да разбирам какво представлява желанието да утрепеш някого! Imp

Къде е учител това влечуго? Ако съм директор, ще го изгоня на мига.
Такива като него, които се гаврят с по-слабите, със сигурност лижат подметките на тези от които зависят... директорът вероятно ходи с много чисти подметки, та едва ли би го махнал. Sunglasses

# 419
Роберта загуби, защото е ниска на ръст и колкото ѝ да е тренирана, няма шанс срещу Веселин и Добрин. Но Юлиян ако го слушаш какви ги плещи - Роберта се е разминала с победата само и единствено защото пуши и пие вино. smile3537

Този Юлиян когато ѝ да го изгонят от играта - все ще е късно! bash

Общи условия

Активация на акаунт