като Юлиян, самозванец като Тарзан, и т.н., да не ги описвам всичките поименно. Но да си в златната среда, хем да имаш позиция, да знаеш как да я защитиш, да я отстояваш, хем да не изпъкваш с интригантско и натрапчиво поведение. Георги и Веселин са ми еднакви като темперамент. И двамата са с доста сериозно самочувствие относно собствените си персони и физически данни, и двамата са се подврели под крилото на "лидера", и двамата са амбицирани повече от необходимото да се докажат и покажат на публиката. Ама тук няма да има зрителски вот, не знам защо не помислят за отношенията си с другите, на които ще разчитат за оставане и евентуално спечелване на формата....даскал слип ако стигне до финал с това поведение кой ще го подкрепи?

Ами ето, че и аз нещо не съм разбрала. Посипвам си главата с пепел и се извинявам, ако някого съм подвела с такова изказване. То верно, че близначките го измислиха това, защо така ги кръстих тези двамата и реших, че им приляга-
.

. Но проблемът определено беше в мен, бил е в мен, за този случай. Тъй че се извинявам конкретно на нея, въпреки че не ме чете-ако все пак прочете, защото може да съм всякаква, но не съм лицемерка и много държа за коректността и феърплея. Така че съжалявам за недоразумението, тя запали, и аз запалих, и ...те така. Продължаваме да не се четем и да не се коментираме, но когато съм сгрешила, винаги си признавам грешката и се стремя да не я повтарям.
като Юлиян, самозванец като Тарзан, и т.н., да не ги описвам всичките поименно. Но да си в златната среда, хем да имаш позиция, да знаеш как да я защитиш, да я отстояваш, хем да не изпъкваш с интригантско и натрапчиво поведение. Георги и Веселин са ми еднакви като темперамент. И двамата са с доста сериозно самочувствие относно собствените си персони и физически данни, и двамата са се подврели под крилото на "лидера", и двамата са амбицирани повече от необходимото да се докажат и покажат на публиката. Ама тук няма да има зрителски вот, не знам защо не помислят за отношенията си с другите, на които ще разчитат за оставане и евентуално спечелване на формата....даскал слип ако стигне до финал с това поведение кой ще го подкрепи?
На това се надявам - да започнат да се заявяват, да не са толкова безлични и да си отстояват мненията и позициите. Иначе не останаха хора за харесване.
Препоръчани теми