Съвременната жена

• 7 615
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
За твое съжаление и аз не съм.

Аз за моята жена съм и казал че ще се грижа за нея докато съм жив.

Само не знам новата как ще реагира, като гледам из форума какви скучубри има.
Ама аз не искам да ти вярвам и да стискам палци да си изпълниш обещанието. Аз не искам да разчитам на добрата ти воля. Аз искам да те притисне закона. Да няма "щеш-не щеш". Да не ми пука дали ще си изпълниш обещанието.
Аз се обзалагам, че всяка жена е чувала магическите думи " Аз ще се грижа за теб винаги"
После го казва на новата и удобно забравя, какво обещание е дал на предишната. Затова, за да не се налага да си "вярваме", най-добре всичко да си е уредено.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 10:16 от Анонимен

# 211
Да вярваш на бивш мъж, който ти казва "Ще се грижа за теб, докато съм жив" трябва да си мнооого наивна жена. Joy

# 212
  • София
Жените се шашкат при шофиране, защото може да ударят колата и мъжО ще се разплаче. Затова - учиш се на таратайка, по възможност собствена. Поне аз съм така, плащам си ремонтите, огънатите врати и фаровете - 2 за една седмица.
Ами ето, постоянно произшествия - доказателство, че не ставаш за шофьор. Що се мъчиш тогава? Факта, че така само пречиш на останалите водачи и повреждаш чужди коли, дори не го споменавам... Simple Smile
Дай определение за "постоянно", защото за 5 години не е чудо невиждано, когато си начинаещ. А освен своите фарове, друго не съм повредила.
Мъжете не се раждат в ръка с шофьорска книжка, нали си родила двама, знаеш. Laughing Ако една жена започне от 13-15 години да проявява интерес и да се упражнява, както момчетата - едва ли на 18 ще има проблем да вземе книжка и да шофира активно.
А произшествия стават дори колата да е на паркинг.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 13:35 от Cuckoo

# 213
В София е кошмар просто, трябва да се примириш, че колата ти постоянно я забърсва някой. Моята кола съм я пребоядисвал цялата точно 2 пъти за 10 години... ами изкарва не повече от 1 месец някой да не я забърше и сега вече и двете брони са ми ги остъргали, единия калник ама стабилно ударен и вратата одрана. Всичко това някой се е учил да маневрира или паркира покрай нея. Няма как... в София е така. Това че колата минава по под 5000км на година, седи по подземни паркинги предимно Simple Smile

# 214
Стига де, имам 25 х км изминати в последната година и от тях - към 18 все в София.
2 драскотини - един спря в мен на НДК на светофара и на морето, на Градина някой при паркиране.

# 215
Прокълнат съм, знаех си Grinning

# 216
Скрит текст:
Жените се шашкат при шофиране, защото може да ударят колата и мъжО ще се разплаче. Затова - учиш се на таратайка, по възможност собствена. Поне аз съм така, плащам си ремонтите, огънатите врати и фаровете - 2 за една седмица.
Ами ето, постоянно произшествия - доказателство, че не ставаш за шофьор. Що се мъчиш тогава? Факта, че така само пречиш на останалите водачи и повреждаш чужди коли, дори не го споменавам... Simple Smile
Дай определение за "постоянно", защото за 5 години не е чудо невиждано, когато си начинаещ. А освен своите фарове, друго не съм повредила.
Мъжете не се раждат в ръка с шофьорска книжка, нали си родила двама, знаеш. Laughing Ако една жена започне от 13-15 години да проявява интерес и да се упражнява, както момчетата - едва ли на 18 ще има проблем да вземе книжка и да шофира активно.
А произшествия стават дори колата да е на паркинг.
Ааа, ясно, все ТЕБ те удрят, като си на паркинг.....    Smiley   И на един приятел щерката все така й забърсват колата, като е паркирана, тя вина няма......Smiley
"Постоянно"-ти сама написа "...2 пъти за седмица".Ако беше "САМО 2 пъти, откакто имам книжка", щеше да уточниш вероятно.Та, по 2 пъти на седмица, е "постоянно".
Мъжът ми има книжка и шофира от 1989 година, има едно-единствено произшествие, на третия месец откакто взе книжката, в проливен дъжд удари предната кола, стоповете й не работеха.
И преди два месеца получи първата в живота си глоба, за неправилно паркиране.Чак му се ядосвам, че е такъв супер изпълнителен.
А синовете ми все още нямат нито глоби, нито произшествия.И дано, дай Боже, да е все така.

# 217
  • Пловдив
Преди 50 години издръжките са били процентни от заплатата на БНД и не се е налагало за всяка промяна в РЗ да се води ново дело. Сега са удобно фиксирани, да познаем в чия полза.
Няма такова нещо за преди 50 години.

Цитат
...от 13 години насам, промяна се прави само чрез ново дело.
Винаги е било така, не от 13 години насам.
Шарки, моите уважения иначе към теб, но не знам откъде черпиш информацията си за семейното право.

# 218
  • Насред хаоса
Ааа, ясно, все ТЕБ те удрят, като си на паркинг.....    Smiley   И на един приятел щерката все така й забърсват колата, като е паркирана, тя вина няма......Smiley
"Постоянно"-ти сама написа "...2 пъти за седмица".Ако беше "САМО 2 пъти, откакто имам книжка", щеше да уточниш вероятно.Та, по 2 пъти на седмица, е "постоянно".
Мъжът ми има книжка и шофира от 1989 година, има едно-единствено произшествие, на третия месец откакто взе книжката, в проливен дъжд удари предната кола, стоповете й не работеха.
И преди два месеца получи първата в живота си глоба, за неправилно паркиране.Чак му се ядосвам, че е такъв супер изпълнителен.
А синовете ми все още нямат нито глоби, нито произшествия.И дано, дай Боже, да е все така.
Разбирам, че според теб жените са лоши шофьори, но това е според теб. Според мен хората на пътя се държат по един или друг начин не според пол, а според акъл и възпитание. В колата ни са се удряли няколко пъти, два от които по-сериозно. Всички ударили ни бяха мъже - отнемане на предимство, висока скорост без да се гледа какво има освен теб на пътя, плюс това единият беше дрогиран и пиян. Зълвата от поне 10 години е все в колата и едно нарушение няма. Обаче и нея я запрати в една канавка един, който реши, че може да й отнеме предимството.
Както и да го въртим и сучем, пътят не е мястото, на което да си избива някой комплексите за мъжкарство - оттам идва всичко. Последен пример - тия изтрепалите се в последната катастрофа с 19-годишния.

# 219
  • София
Перфектният мъж е перфектен И в това, защо ли въобще споря...
А къде съм написала, че чупя фарове ПО 2 пъти на седмица? Просто така се случи еднократно през 7 дни, и се смеем в къщи, че единият път фарът си замина новичък и неизцапан.
На паркинг мен лично не са удряли, което не значи, че на много други не се случва. Мъжът ти не е представителна извадка, сори.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:26 от Cuckoo

# 220
  • София /Абсурдистан
Да вярваш на бивш мъж, който ти казва "Ще се грижа за теб, докато съм жив" трябва да си мнооого наивна жена. Joy
Велика заблуда  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт