?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 461
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 195
  • при късмета
Ми аз затова писах - на някои им е кеф да живеят в казарма, на други - не. Това, че тя му бута детето, определя правила и изисква може и да е сериозен принос за лошото му отношения.
И трябва да го освободи от отговорността за детето ли, че на него да му е рахат?

# 12 196
Сутрешни фурори, дивеещи деца, постоянен контрол, отучване, приучване, крясъци. Ей това слушам постоянно от приятелки и чета  тук. Съучениците на децата ми, а и по-големичките( с 23-5 годишни работя) се държат като диваци извън дома или са смазани от депресии.
Не знам как я карате тъй, честно.
Ма ко, а като му вменява отговорности, какво е потигнала, я попитах - и тя отговори.

# 12 197
Обръща внимание на децата и двете го търсят. Проблемът главно е в зависимостта, а при него е точно това.
Благодаря за отговорите, дами, направих си изводите!

# 12 198
Щом нищо не прави той, тогава и тя да спре.
Да спре да му пере дрехите. Да се оправя сам.
Да си готви само за нея си.
Да не му говори въобще. А и той няма да забележи. Нали е все с телефона.
И никакъв секс.
Ако поиска, да му каже да си чука телефона  Joy

# 12 199
  • при късмета

Ма ко, а като му вменява отговорности, какво е потигнала, я попитах - и тя отговори.
Децата му не са отговорности, които тя му вменява. Те са си негови по подразбиране. Ако те слуша теб и го остави на мира и той ще си мисли, че това е нещо, което тя му вменява

# 12 200
Аз никъде не каЗвам да го остави на мира, нито да ме слуша, а ти пак четеш без разбиране.
Тя му се дразни, защо е “зависим” - да се опита да разбере, ако са ѝ важни отношенията им, а не това, че не изплнява команди и пие дълги кафета.
Той не игнорира децата, както се и очакваше, това го извади доста по-късно Simple Smile

# 12 201
  • France
Моля ви, аутизма не се предизвиква от Бейби тв и клипчета...
Напротив, предизвиква се. Даже има и специален термин. Нещо като "вторичен аутизъм" на български. Виж в Google, след като напишеш деца, екран и аутизъм, какво ще ти излезе. Интересното е, че икономист е първият, който намира връзка. Michael Waldman или нещо подобно се казваше.

# 12 202
Аз акъл не мога да дам. Мен битовизми не ме вадят особено от равновесие, но аз винаги съм имала гледачка и у нас рядко е "паднала бомба" образно казано. Мъж домакин никога не ми е било сред изискванията, дори не съм го и мислила. Обаче попаднах на такъв, който се занимава с децата, готви и тн. (обаче  не учи чак уроци с тях примерно )За мен е екстра. Ако не беше такъв, щях да му мисля, но не да се преекспонирам по темата.

Наистина най-важно е да не загубите отношенията си в скандали. За битовизми не си струва да се скапва всичко.

# 12 203
В момента не става дума за битовизми, а за отношението на баща към децата му - ако не го навикаш, ще си цъка телефона и нямя да ги погледне. Ако е само това, добре. Но ММ се и караше, че му пречи да гледа - та да не вдигало шум.

# 12 204
А ти що още му викаш мм? Това какво значи?
Имам позната, казваше за партньора си - моят най-добър приятел. Той пък за нея -  жена ми. Оф, това мъжъ ми, жена ми....

# 12 205
Идвам да се оплача тук и да ви питам аз ли греша, дали аз съм много лоша.  Значи, имаме си гости, вече цели три месеца, не ги считам за гости вече, а съквартиранти- това са брат на ММ и жена му. В чужбина сме от доста време, те живееха в Бг, но все не можаха да се устроят, все за тях нямаше работа и т.н. и решиха да дойдат да живеят тук. Първо щеше да е само деверът, докато намери работа и наеме квартира и после да идва жена му с детето, така бяхме говорили. После етърва ми( Х), ми звъни и пита дали може да идва и тя, дали има място и за нея, а детето щяля да остави на свеки. Ами казвам добре идвай и място ще намерим и ще помогнем с каквото можем за да се уредят, нали са наши хора. И така вече от три месеца са при нас.
Проблемът е, че Х е много, ама много голяма мърла и мързелана, аз такъв човек сефте видях хора, просто няма как да опиша мързела и. Аз съм в майчинство, детето ми е на годинка и половина и цял ден съм на крак, търча след него, готвя, чистя, пазарувам и т.н.  Мъжете са на работа и двамата, само Х не прави абсолютно нищо, цял ден с телефон в ръка на дивана. Нито работа си търси, нито на курс за език, нито вкъщи да пипне нещо- няма. Това започна да ме дразни много, обичам да помагам на хората, но много мразя да ме използват и да ме правят на балама. Вчера цял ден мих прозорци, чистих, готвих а тя през цялото време седеше на дивана. По едно време сигурно и стана студено от отворените прозорорци, стана взе си пакетче семки и отиде вътре да чопли. Досега дума не бях казала, но вчера ми кипна, след като използва банята и тоалетната и не почисти след себе си ( от три месеца нито един път не я почисти таз тоалетна), направо ми призля вече и и казах, ако обича да почисти тоалетната след себе си. Това е. Друго не съм казала. И днес вече ми говори само служебно и почти не излиза от стаята си. Кажете моля ви се, аз ли съм много зла, трябваше ли да си мълча и да трая докато се изнесат? Виновна ли съм, че развалих отношенията ни заради битовизми?

# 12 206
Пращайте ги наобратно в БГ тия пишма гурбетчии. Явно не са им застлали червения килим. В 21 век работа може да се търси и с помощта на нет от българско диванче, няма нужда от база в чужбина с рум сървис.

Също така - що не ги развалиш съвсем отношенията? За какво са ти тия хора, да не мислиш, че ще получиш помощ в живота или полза някаква?

# 12 207
Не си виновна. Даже си бая мека. Има една порода хора, които като им подадеш пръст и ти изяждат цялата ръка.
Затова, семките, мизерийката и обратно вкъщи. Да не са на почивка? С малко дете сте и ще досаждат. Ама какви гьонсурати има честно.

# 12 208
Ти три месеца стоя и я гледа ли? Без елементарен опит да я въвлечеш в своето поне ежедневие, си я чакала да се усети и сега те сгриза и чувство за вина?
Нещо не си ми много таман. Каква точно помощ си се натиснала да оказваш?

# 12 209
Обикновено такива хора не се усещат дори и в прав текст да им кажеш. Или посочваш вратата, или се примиряваш. Аз лично доста по-рано щях да избера първия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт