С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 797
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Magama, майко му те одобрява, изолирайки сина си от твоето присъствие. Логично. Тази жена желае да стане баба, тук не се вписваш като реална кандидатка. Майките не създават смотаняци, ако самите мъже не приемат този модел. Опита на булката за дресура е не по - малко отблъскващ.
Трагичните  събития са свързани с равносметка. Много проблеми могат да бъдат спестени, простени и разрешени. Важно е да има желание и солидарност и от двете страни. Съболезнования и от мен!

Това - "Тази жена желае да стане баба, тук не се вписваш като реална кандидатка" е голяма глупост, честно.

Жената е на 80 години, има внуци, че и правнуци от едната внучка.

Синът и е на 50 години, какви нови деца ти се въртят в главата?

# 331
  • Варна
Ти нали нямаш сключен брак и търсиш във виртуала богат романтик? Тази жена де юре не ти е свекърва. Защо се травмираш излишно? Може мъжа да има скрит фетиш и да се възбужда от по - възрастни и любвеобилни жени?

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 17:17 от Viviana91

# 332

Никога не съм казвала, че Женският пазар е Пловдив.
Но си споменавала, че твоята ЛГ и мъжът ѝ са от Пловдив. Или свеки от Пловдив отскача на пазар до Женския в София и после звъни на синчето да си коментират?

# 333
Големи артисти в този форум.

# 334
То тук няма какво да се коментира.Магама и приятелят и просто не са един за друг.На него си му е добре с мама,която се държи като че ли е дете.Магама си търси мъж ,който да и помага в отглеждането на детето.просто приоритетите им са различни.

# 335
Не  и знам профила ,  нито ми е работа да проверявам, но някак не се връзва  поведението тук с предната тема.
Малко  фантастика ,но едно време сина ми си продаде фермата , та дали пък не си проваде профила мацката на друга ...Нищо общо в двете теми като държание ...Или и двата образа са художествена измислица.Как да вярваш на всеки писал, че  търси  съвет или каквото и да е  , като през един тук се надпреварват с измислици.
Освен да го вземеш  на смях.И после що се нахвърлят на някого, то нищо с нищо не си пасват излиянията.Хумор ,сатира и забава.

# 336
Как да вярваш на всеки писал, че  търси  съвет или каквото и да е  , като през един тук се надпреварват с измислици.
Освен да го вземеш  на смях.И после що се нахвърлят на някого, то нищо с нищо не си пасват излиянията.Хумор ,сатира и забава.
Точно.

# 337
Направо ми се привидяха свекърви монегаси как се пазарят на Женския пазар.  Laughing
Ако се сещате за какви измишльотини намеквам.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 08:52 от Как' Сийка

# 338
А бе, не те понася мъжът ти, ама пак  свекървата е виновна .

# 339
  • Варна
Не бяха ли монегаси?

# 340
Появи се Даскалката и тук, предлагам да я оставите само да си пише без да отговарям.

# 341
# 342
Аз пък не разбирам какво не й вярвате на жената?
Свекървата е възрастна, и гледа да си има компания, затова го прикотква. Вероятно му е приписала част от имотите, и той й е благодарен. А понеже скучае по цял ден, ходи при мама да се наяде и помотае.
Не мисля, че той иска деца, защото за мен е върл мързел.
А момичето е с него, защото така й се е стекъл животът. Съдба, кво да правиш Wink

# 343
Оффф окултни, суеверия и какво ли не, ама свекърва ми просто ме изуми ( не е българка).
След като свекъра ми почина, ме накара да ходя с фотоапарата на гробището и да снимам пресния гроб, покрит с венците 😱
Детето беше на две и половина и не исках да го влача, казах на мъжа ми да й каже тя да снима.... не и аз трябвало.
После изкара снимките и ги показваше и обясняваше кой венец от кого е 🤮
Това е обичайна практика в Германия.
И в Австрия също и то при семейства "от сой".

Като малка много се впечатлих, като бяхме на гости на роднини и видях черно-бели снимки от погребение ( мисля, че датират някъде от 1940-1945). Та явно и в България не е било необичайно.

Няма да забравя погребението на комшията, комунистически деец. Имаше духова музика. Ние децата гледахме от прозорците.

# 344
Минчето щяла да дойде да покаже новата си ютия, а нам си коя щяла да мине да види как е станал кексът. Звучи като измислица.
Иначе - не съм чела коментари на потребителката в други теми. Може и истината да пише.
Щом двойката няма деца (които мъжът да пренебрегва, стоейки по цял ден при майка си), не виждам нещо притеснително в това той да я посещава. Ако отделя внимание на съпругата си и дома, защо да не разполага със свободното си време както желае? Каква е тая ревност, че чак като гаджета били? Няма да си посегнат, спокойно!
А може ли мъжът да има паралелна връзка и това с майката да е просто театър?

Общи условия

Активация на акаунт