Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 386
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 845
Меган кога се е крила с палто? За кои снимки става въпрос?

# 1 846
  • Чужбина
Голяма красота е тоя Хиндокуш:

Това е снимка от днес, оттам, където минаха.

Дано да пуснат и няколко снимки от хеликоптер.

# 1 847
Ох, как се стигна до снимката от ЮАР?

Говорехме за наметнатото палто от снощи, което се оказа не помня и аз вече какво. От там се тръгна и за този коментар ставаше дума. Ама то за съжаление често се стига до "не вижда гредата в собственото си око, а треската в чуждото".

Грешката в текста е мн.ч. на woman първия път. Ама при положение, че е цитат, едва ли е направена от тях.
Иначе в свободен превод: Всеки път, когато една жена отстоява себе си, дори може би без да знае, без да го заявява, то тя го прави за всички жени.

# 1 848
Скрит текст:
Я, неграмотният пост в инстаграм вече е изтрит:
Скрит текст:

Видях го това вчера и чаках да видя кога ще изчезне. Имаше много "любов" в коментарите.
За незнаещите английски може ли да направите превод и да посочите къде е грешката в текста. Благодаря предварително.
Херцогинята рядко е способна на собствена мисъл. Думите са на Мая Анджелоу.
В оригиналния  цитат думата е правилно написана в единствено число.
Ули е дала превод.

# 1 849
Ако в оригиналът в правилно, може Хари да е преписвал Sweat Smile
Шегувам се, дано не се отключи дълга и напоителна дискусия сега...

# 1 850
Ми сигурно е бил той. Нали е с дислексия. И са му помагали да завърши Итън.
Предпочитам дискусия в тази посока, отколкото палтото на херцогинята.

# 1 851
Профила най - вероятно се води от други хора. Грешката е малка по принцип, но си е гаф, че не са го проверили преди да го публикуват.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 16:48 от EsmeWeatherwax

# 1 852

Аз къде говоря за избелване? Напълно съм наясно с начина на снимане и поради тази причина нищо не съм казала за цвета на кожата й. Даже ми стана интересно от вчерашните снимки какъв точно е цвета на роклята на Кейт, зелената, защото на 4 снимки изглеждаше различна. Така че си объркала адресата. А за палтото - ами сори, ама още не съм виждала да се надява палто на главата, все още стоят по ръцете тия работи и даже Харко нагледно е показал как се облича Simple Smile

Не говорех за теб, разбира се. Дадах пример само как погрешно могат да се интерпретират нещата. В случая показах как осветеността може да повлияе цвета на кожата, но това явно не се знае, защото изводите бяха - Мегън се избелва, щом на всяка снимка кожата ѝ изглежда по различен начин. Smile Не беше ти, друга потребителка ги говореше тези неща.
Същото и с палтото. Щракната една папарашка снимка, която почти нищо е показва, само края на някакво палто - хоп, Мегън се крие зад палото. Нали разбираш колко е наивно?  Щракната друга случайна снимка - хоп, Мегън гледа в камерите. А че камерите са далеч и се снима с голям зуум и човек дори не знае, че го снимат , няма значение. Smiley Е така тръгват фалшивите новини.
Както казва Мравката - критическо мислене трябва!

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 20:49 от Morning Star ✩

# 1 853
Горките У и К, как са ги навлякли, но кагво да се прави. Btw, в момнта на снимките се намират на едно доста опасно място. Каг не ги е страх?! Айде да се изнасят към Ок.

Joy хич не е пипана, не! Ти снимки от преди гледала ли си ?! Къде го огромният африкански нос? Стопил се е сам с годините сигурно.
Скрит текст:
Скрит текст:
Не мога да ви изчета, отказвам се, изписали сте света. Прегледах последните страници - ослепително красива Меган, сякаш сияе 😍 Много стилна и лъчезарна, разбирам, че целият ансамбъл е рециклиран. Кейт се е барнала с пайетки 😂 и тя в зелено. Ето на тези снимки си личи колко по-красива е Меган, жалко, че не мога да ги сложа една до друга, с тази усмивка изглежда много жизнена и лъчезарна.
За мен Кейт е по-красива.
Но познавам мулатки, които са най-красивите жени (пак спород мен), но са си най-обикновенни, работещи дами.
И според мен Кейт е по-красивата от двете. Страхотна коса, правилни черти, изразителни големи очи, чипо носле, лъчезарна усмивка. Даже бих казала, че тя има най-лъчезарната усмивка от всичките рояли.
Меган има интервенции и е пипана май доста - брада, нос, скули, та не знам как би изглеждала днес, ако не беше.
Съжалявам, но далеееч по-правилни и красиви са чертите на Меган, много нежни и женствени. А, че била пипана - освен зъбите не намирам нито една променена черта от детството ѝ. А ако има, то това е най-незабележимото ,,пипане,, на света и си е дала парите напразно, щото си е абсолютно същата 😂
Скрит текст:

# 1 854
Не се е крила, разбира се. Тук беше изфабрикувван този мит по една папарашка снимка. Не мога да намеря сега снимката, но май беше от заминавато им от Африка.

А и всъщност не пасва да се крие! Нали била жадна за камери и слава! Smile Ако е така, значи трябва даже да е позирала!

# 1 855
  • София
Уилям и Кейт са страхотни в тези ямурлуци и шапки. Много са готини, весели, естествени. Кейт е облечена абсолютно подходящо за случая. Нали не очаквахте да я видите с токчета по тези чукари? Много хубава тази селянка, бе! Нали  гражданнката Съсексова изглежда хубава като картина,и като гнЕтена чушка в зеленото роклЕ, кВо я мислите Кейти.

П.п.Меган ми е ужасна.
Трътлесто,смугло селянче..
Но парите правят чудеса(стилистите  също:))

Право в десетката!

# 1 856
  • Някъде там
За тези Есме!
То ясно се вижда че  на втората снимка вече главата и косата и се виждат .Или се крие само за секунда, за да им даде повод за писания и после вече си показва главата?
Да се криеш с палтото,при положение, че на мъжа ти темето лъщи от далече, а той е с теб и няма как да го сбъркат.
Около вас има охрана, която охрана и автомобили  с които сте пристигнали, много добре се знаят от папараците, които ви снимат навсякъде.Предишния ден пак с тях сте дошли и са ви снимали. Абсурдно е да се вярва на това, че се крие с палтото. Но блажени са вярващите!

Тя се криела, а голото теме и рижавата стърчаща четина на Харко как скриха,нали целта била да не ги видят, че си тръгват частно 😀?

# 1 857
Ха - ха, ама то това е от африканския тур. Аз помислих, че е нещо от сега.😀

# 1 858
  • Някъде там
Ха - ха, ама то това е от африканския тур. Аз помислих, че е нещо от сега.😀
От сватбата на тръгване от там.
Уж се криела, защото пътували частно да не я снимат.🤣🤣🤣🤣
Както винаги  се връща лентата назад...

# 1 859
  • Чужбина
На мене друго ми е интересно. Как е възможно, Маркъл да съди Daily Mail and General Trust, при положение че тази компания е на Jonathan Harold Esmond Vere Harmsworth, 4th Viscount Rothermere, който е толкова близък с Кралското семейство от време оно.

Даже, според мен, Daily Mail and General Trust си имат споразумение с РФ за медийно отразяване.

Нещо не може да е така.

Някой да има някаква идея, на какво се дължи това противоречие?

Общи условия

Активация на акаунт