Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 861
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 975
О , не почнаха адвент календарите....Rolling Eyes

# 3 976
  • Варна
Пепе беше с куфара в метрото вчера. Да е оставила София сама в Дания ли? Не вярвам.

# 3 977

Мхм, споменах преди седмица някъде.. Попова ще отвори на Есенс в началото на Ноември

# 3 978
Защо сред морето от продукти да се купят точно Полинините? Аз не разбирам. И от любопитство не бих ги взела, даже.
Няма кой да ти каже, сами трябва да гадаем. Някои дами във форума, като вземат продуктите могат да им направят по-добра реклама, от това което Полина е свършила. Даже само на база любопитство и доверие е дадена повече информация за качествата на продуктите от официалната такава от марката и Полина.

П. П. Няма сарказъм, да уточня, че не знам как може да се прочете.

# 3 979
Не знам дали следвате Бригита Принцова -   Managing Director на Балев Био. Омъжена за датчанин. Много я харесвам като цяло и ми действа положително. Но днес в еднл сторо забелязах, че си вози детето без колан (на 5г), че и май без столче.. Не го разбирам. Иначе живее много healthy. Дано нещо аз да съм се объркала.

Симпатични снимки, обаче много ме напряга неграмотното писане... 5 грешки в един пост Dizzy Face
И да, определено детето не в столче, дори и с колан не е.

# 3 980
  • MT

Аз реших да си купя два за подарък тази година, от глезотия и любопитство. Нека видим какво ще излезе и дали ще си струва парите, които похарчих изобщо. Не съм поръчвала до сега, не гледам и особено ревюта често, та наистина ми е интересно. Инфлуенснах се точно от Попова за това от миналогодишните и видеа.

По темата - "Bloom" на Полина, не я бих купила, защото косата ми е с мазни корени и е много суха надолу по краищата(заради изсветляване, боядисване многократно и изправяне). Освен това, косата ми е много по-гъста от нейната. Не мисля, че би паснала на моята коса по никакъв начин, въпреки хубавите съставки, за които прочетох. Но пък ще се радвам и аз да чуя отзиви от тези, които я изпробват. Едва ли е нещо Уау, но щом самата тя си го е казалае явно, че не трябва и да се търси подобен ефект.

# 3 981

Мхм, споменах преди седмица някъде.. Попова ще отвори на Есенс в началото на Ноември

Иска ми се Попова тая година да отвори ВСИЧКИТЕ календари предварително, както направи с някои от тях миналата година, за да няма какво да снимат другите няколко, дето с това си запълват тъпите влогмаси Joy

# 3 982
Пепе беше с куфара в метрото вчера. Да е оставила София сама в Дания ли? Не вярвам.

Не вярвам и аз да я остави.
Или снимката е от вчера, или Пепе се е нанесла тях с куфара. 😆

П.С. - тук е и София, в Коко нейл разбира се.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 14:05 от Вαнилия*

# 3 983
Чуждестранните отдавна отвориха календара на есенс, революшън, никс и ощеимаше като, че ли.

# 3 984
  • софия
Според мен адвент календарите от по-нисък клас не си струват. За по-скъпите не мога да изкажа мнение. Миналата година си взех 1-2 от любопитство, но не останах очарована. Голяма част от продуктите така и не пробвах. Календара на ДМ въобще не ми хареса, но за 30 лв, толкова Grinning Есенс и Катрис също не си заслужават парите. Тази година мисля да пробвам тези на Дъглас, ако ми се сторят интересни продуктите. Може би е по-добре да се инвестира в по-високия клас, поне да има смисъл от хвърлянето на едни пари за глезотия.

# 3 985
Още преди месец някъде видях, че в магазина на HM има такъв календар. Да не е бил миналогодишния ?

Е, тя Валери ще ги отвори всичките, не се притеснявайте Satisfied

# 3 986
Пепе току-що пусна стори от Coco. Тя със сигурност се е прибрала в България. Ще чакаме да видим в някое стори къде е София, но аз лично не мисля, че е в Дания.
Edit: Пусна стори и със София Wink

# 3 987
И София е с нея, няма да изпусне маникюра на мама, я 😉

# 3 988
Момичета,как се казва канала на тази Константина?

# 3 989
Защо сред морето от продукти да се купят точно Полинините? Аз не разбирам. И от любопитство не бих ги взела, даже.
Точно това според мен е голям пропуск. Пускаш нещо на пазара, нещо сред хиляди други подобни неща, с какво се отличава нейното ? С аромат на божур ? Сигурна съм, че има и други продукти за ежедневна грижа на косата с аромат на божур. Отличава се с името и ? Дреме ми на мен за Полина, че да дам пари за името и.
Просто масовка.

Общи условия

Активация на акаунт