Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 065
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Стига да е възможно де да еба маа му и пари🤣 (в памет на Митко. Нали така псуваше той? 🤣)

По-конкретно "Маааму стара" викаше. 😛И го правеше някак с финес.
Марита, много ще се радвам да се видим. И аз не пестя от хубави емоции, само пари да има.

# 466
  • В царството на игрите:)
Много хубави дами тук, много!!!
Обещах си да не пиша повече, но при вида на такива красавици с толкова висок дух няма как да подмина.
Маме, тез мОми тук май по - Убави от нас преди години, беее...Simple Smile Все едно на кастинг са се явявали.
Sheli17
По повод на срещите,години наред аз ги организирах  във форума и така се запознахме и с някои момичета сме като семейство и до днес. Вече не е редно аз да го правя, защото влизам и пиша по - рядко, но да ви кажа как става.  Simple Smile  Избирате място /някъде по централно/ и казвате час. Някоя събота или неделя на следобедно кафенце, примерно Simple Smile Който може, се явява Simple Smile Просто някой трябва да се заеме . Ще се радвам ако се осъществи.

# 467
Стига да е възможно де да еба маа му и пари🤣 (в памет на Митко. Нали така псуваше той? 🤣)

По-конкретно "Маааму стара" викаше. 😛И го правеше някак с финес.
Марита, много ще се радвам да се видим. И аз не пестя от хубави емоции, само пари да има.
Оф верно бе! Аз по-брутално се изцепих🤭

Хайде организирайте среща и може да ме пуснете и мен лайв през някой месенджер🤣 Така с мама понякога посрещаме нова година, че аз харесвам българското посрещане. Тук не е същото. Няма ли ми го дунавското хоро и речта на президента все едно е обикновенно парти😊

Искам да имам домашна прислужница! Много мразя неоправена къща, а моята вече отдавна е на този режим. Немога! Пестя си силите за работа. Там ми се изразходват и нямам сили и в нас да подържам. В момента е главно заради кокалите. Яко ме удари вече. Аз мислех, че е от обездвижването и ще се раздвижа, но минах лимита за това. Трябваше да съм се раздвижила вече след един месец активен живот. Да видим сега ще има ли облекчение с Тамоксифен. Дано има, че ще осакатея до края на терапията. Ще ме бутате в количка после🤣🤣🤣

# 468
  • София
Ще ме бутате в количка после🤣🤣🤣

Фефел ти на устата пък на тебе. Да не си сватбена торта, че на количка да те бутаме.

# 469
Ще ме бутате в количка после🤣🤣🤣

Фефел ти на устата пък на тебе. Да не си торта, че на количка да те бутаме.
Мама има много проблеми с костите. Всички костни диагнози има, а е само на 56 и срга се мисли дали да си оперира коленете. Ми аз с тези хормонотерапии до колко ще изкарам? Все пак се опитвам и да се настройвам за евентуални сакатлъци, които няма как да избегна.

# 470
  • София /Абсурдистан
Ех какви красиви мацки има тук! Красотата ще спаси света Simple Smile
Ако искате да си спретнем срещичка в София. Само кажете кога и къде. Аз съм супер много закъсала с кости и стави, но все някак ще успея да се домъкна.

# 471
  • Плевен
Супер си! За колко време тази дължина?
За една година, нооо, няколко пъти се подстригвам досега, и то доста...и реших, че дълга коса вече не. Реших, че ще експериментирам с цветовете, и ще се радвам на къдричките и чупките. Иначе снимката е от рождения ден на детето в края на август.

# 472
  • Варна
И аз реших да кача снимки,но незнам успях ли 😉

# 473
  • София
Хич ме нема със селфитата. Поне да се види косицата. За новите момичета да кажа, че тази си я отглежда от 13.06, когато ми беше последната химия. Нямам хормонално лечение, а качва кила, защо така? Пак за новите да добавя, че август месец нямах мигли и вежди дори. Тогава минах с машината и мъховете по главата. След тоя момент сякаш тръгна косата лека-полека, но си е същата като преди

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 12:19 от angel5

# 474
Ейнджъл, и ти ни хубавица, ама аз те знам вече теб🤗 Косата ти е като мойта май. Това ме успокоява, защото се поизкосих като видях на Зори колко е дълга вече. Не ти ли се струва, че бавно расте? С какво я зализваш нагоре, гел? Аз още я зализвам надолЕ🤣

Алко, не си успяла🤭

# 475
  • София
Туте, моята расте меега бавно. За нагоре то слагам малко гел. Сутрин картинката е страховита.

# 476
  • Варна
angel5, много си хубава иииии... бива си ги уменията ти със селфитата, стига си се подценявала! Я какъв искрящ поглед и изражение на каменната жена войн си докарала, че... направо си е по-добре да млъкнем тука болшинството и много, много да не коментираме... Страхотна симпатяга и чаровница си наистина, карай си я все така Simple Smile

# 477
Ето ме и мен и маймун Пешо(моето всичко)... тия дни си движиме екипно. На снимката съм с перука, защото правя още бялата химия. Като махна перуката съм същински Шрек... но не ми пука. В повечето време съм по глава.

# 478
  • София
Въх,  каменна жена 😀😀😀. Надявам се с тия снимки да влеем малко сила на момичетата, които сега са на кладата. Това е положението:ставаш, поизтупваш се, продължаваш. Коси-моси, вежди, мигли, цици... Всичко е отвътре-навън. Аз започнах да спортува. За първи път в живота ми водещият мотив не е суетата. Е няма такъв кеф от тренировките!

# 479
Бреййй, фото атаката продължава! Страхотни сте!
Алко, не те виждам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт