Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 окт. 2019, 12:34 ч.

Фермата сезон 5 тема 3

 • 24 621
 • 981
 •   1
Отговори

Анкета

Кой искате да победи на дуела в събота.

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 30
 • Мнения: 921
Може ли пак да прати Мариана ратай? Тя нали до сега беше ратай в бедната ферма на богатите, затова се скара с него, защото взе да я командори. Няма ли да е очеизвадно заяждане?
Андрей каза в интервюто (линка на La Catrala) , че сезона ще има епичен връх в битката между двама очертали се като врагове. И като знаем , че са Иво и Митака 1,  няма как да стане сега. Няма да са Мариана и Митко1, други ще са, продукцията няма да му разреши да действа толкова елементарно.

# 31
 • София
 • Мнения: 14 662
Може да я прати ратай, разбира се. Друг е въпросът каква тактика би предприел и дали би искал да тръгне с рогата напред. Сега след обединението, игрите за имунитет ще са индивидуални предполагам, а това понякога обърква плановете на фермера на седмицата.

# 32
 • Мнения: 224
Мисля че Ивайло ще избере Марияна за ратай.

# 33
 • Мнения: 9 985
Не знам дали Иво си е взел поука от начина на посрещане след дуела, от думите на малкия Митко и от казаното му от Мариана. Ако си е взел поука не би трябвало да ги праща ратаи. Но си мисля че той е човек не зачита друго мнение, човек който си мисли че само той знае, само той е прав, непонасящ да му се възразява.
Също така е злобен. Дори и да не ги прати сега ратай ще настройва другите срещу тях, ще прави така че да бъдат избрани за дуелист. Отмъстителен и злобен човек е.

# 34
 • Русе/София
 • Мнения: 1 691
Моля някой да ми каже с едно изречение защо майката и дъщерята наричат Венци Бебе Сьомга?
И аз седя и се питам от къде идва това меко казано странно нарицание?! Flushed
Най-после се била докоснала Велислава до богатите.. Ужас просто.. Mask
Бети е много зле, хич не мога да я понасям и се надявам съвсем скоро някой да си я изпрати у дома.
Венци ми е много кофти човек.Все се рови някъде в миналото,все друг му е виновен.За да се отдръпне детето ти от теб,смятам,че вината си е негова.
Бети ми е следващата кофти.Глезла,надменна,високомерна,страхлива и още много...Дано бързо си намери майстора и излезе,че вече ми дотегна от тая.

# 35
 • Мнения: 2 747
Шопски е показно великодушен,  ама до там. Нещо, като нашата фасадна демокрация. Делата му друго показват. Не вярвам някой да му върже, освен Станислав на първо четене. Венци ще страни, защото в една фирма няма място за двама алфа идиоти.😁
 Едно е ясно, Шопски ще плюе дълго и напоително, докато и на новите им писне. Освен това те имат едно на ум, заради почти никаквата подкрепа на Шопски от страна на съотборниците му в дуела.

# 36
 • София
 • Мнения: 4 118
Митко2 каза, че би изпратил ратай отново Краси, но богаташите са се разбрали да не изпарщат два пъти поред един и същи, така че си мисля, че и Иво не би изпратил пак Марияна. Въпреки че тя иска да ходи ратай и на дуел срещу Дана, така че може пък и да се постарае да се случи това и Иво да се навие, за да няма сръдни.

# 37
 • Мнения: 1 962
Аз не знам кого би избрал Иво за ратай.Тоя ми е такава долна душица,че не мога да предположа как би постъпил.Ако неговите родители са заможни,за мен е пример,как нищо не прави със старта,който са му дали.Пътуващо читалище-то хубаво си родолюбец,ама сиренето е с пари.Детето баба и дядо ли го издържат?
     Въобще не ми харесва и начинът,по който водещите,докато коментират,се опитват да ни внушават някакви неща.Андрей чак и статистика извади снощи.И то,едно от нещата,в кой отбор имало повече деца.Леле майко!Все си мислех,че в 21 век това е въпрос на избор.Нещата вече не се правят,"щото така се прави".
   Джоли,сто пъти писах и все забравям да благодаря за темата!Благодаря,Джоли!

# 38
 • София
 • Мнения: 4 118
Тук някой беше писал, че читалището е било в училището на детето му преди време и си изкарва пари Иво, защото и въпросното дете си е накупило няколко неща. Така че това с читалището не е про боно, както се опитват да ни го изкарат, а печели пари от него.
Не, че има лошо децата да си дават джобните за история, научили са все нещо полезно, но представят читалището малко по-различно, което не е нужно.

Джоли, браво и за анкетата, справила си се!

# 39
 • Мнения: 9 985
Читалището на Ивайло си е чиста търговийка, прикрита зад патриотизъм и родолюбие. Лошо няма, ама айде да не са прави на толкова възвишен

# 40
 • Мнения: 128
Джоли, благодаря за новата тема и за анкетата.

Ако Ивайло прати за ратай и дуелист
Марияна - би избрала Веселка или Дана, и така няма да успее да я отстрани.
Митко ИТ - ще се покаже като дребнав, макар че ако Митко ИТ или Марияна бяха фермери, Ивайло щеше и да е ратай и дуелист и никой нямаше да ги нарича с лоши имена.
Тук малко мерим с двоен аршин.

Чисто стратегически - да елиминира мъж - те са му директни съперници.

Станислав - силен, но вече видяхме, че не би избрал силен противник. Би избрал Митко 2.
Венци - добър избор. Силен е, но малко тромав и който нарежда битките би имал шанс срещу него.
Митко 2 - си заминава като 1-ви дуелист.
Краси - много силен, ловък, сървайвър. Него може, след като отпадне Митко 2, защото Краси би извикал него и би го бил. А и ще развали любовната интрига на продукцията.
Сами - който и да е, ще ги натупа. Той би извикал Венци, защото е от другата група. В Сами има някакво чувство за достойнство, което много харесвам.

Веселка - напълно безпредметно, защото тя и като 2-ри дуелист е най-слаба.
Бети - същата като Веселка, безсмислен избор на 1-ви дуелист.
Паулина - не е директна заплаха за никого.
Велислава - добър избор, не би извикала Шушито, а някой от другия отбор - Марияна или Бети.
Красимира - силен противник, би избрала човек от другия отбор - Марияна или Бети.
Силвия - силна, можеща - Марияна или Бети.
b]Маргарита[/b] - средно силна към силна, ще отнесе Бети.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 00:01 от Tahiti

# 41
 • Мнения: 2 748
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Чак сега изгледах и да си кажа преди днешния епизод Smiley
Слушах Иван и Андрей, а в същото време камерата показва нашите герои и аз се чудя за кого говорят тия двамата. Rolling Eyes
Явно сме проспали някакви весели събития, но Сашо посочи Веселка вместо Силвето, хм-хм, посочи или го насочиха...
Венци! Тоя човек си заслужава самотното низвергнато съществуване. Толкова тъп и ограничен, че по модно му ме кара да агресирам.
Ивайло точно пък снощи не ме издразни. Опитвам се да гледам обективно както на неговото поведение, така и на останалите. Вярно, че си починаха докато го нямаше, даже и градината не бяха си поливали според Митко 2. Налегна ги сиромашкия мързел май-май, жалко, че само седмица стояха в бедната част.
Митко ИТ честно не му прави чест това поведение, изглежда ми като детско разочарование и инат, до степен на преиграване. Като си наясно какъв човек е Ивайло бъди обран, не общувай с него, но да се движи като гръмоносен облак все едно Шопски му е откраднал картофите, лично мен ме разсмя.

# 42
 • София
 • Мнения: 360
Благодаря за темата! И анкета има-поздравления! Само че аз нямам никаква идея тази лисица Иво и точно на такъв етап от играта как ще реагира...Все пак си мисля,че ще подкрепи своите бивши,че да видят те колко е широкоскроен  и отдаден и няма да ги прати да слугуват или поне,ако прати някой  ратай,няма да го избере за 1-ви дуелист.Ще ми е интересно,пък и точно след сливането е много вероятно и продукцията да натисне малко.
И на мен не ми е подредено още в главата,но би било честно ,ако някой още не е бил ратай-да отива.

# 43
 • Мнения: 1 415
Всички вече са били ратаи и от двете ферми,ако не ме лъже паметта.Аз гласувах за Митака и Марияна,ама Ивайло сигурно ще гледа да не се прави на отмъстителен и справедлив и ще избере по един от двете бивши ферми за равноправие уж.

# 44
 • Мнения: 37
Бети, Бети не си в английският формат на фермата, а в българският малко повече българска реч ще е по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт