Фермата сезон 5 тема 3

• 29 827
  • 981
  •   1
Отговори
# 300
Още един глас за Митака Blush

# 301
  • Калгари, Канада
Беше станало дума за Сами преди няколко страници. Аз го харесвам, разбирам му постиженията и т.н. Чудно ми е само как е стигнал до Канада. Имаше нещо във визитката, че се бил развивал в Канада и някак създаде впечатление в мен, че от там е започнал възходът му. Та това ще ми е интересно да науча как става като идваш от бедно семейство само с майка. Идва ми наум, че майката се в омъжила за канадец или нещо такова. Има и брат, но от същия баща ли? Май няма как да е.
Просто ми е любопитно. Пак казвам, че го харесвам, не го нападам.

На мъжкия дуел бях за Краси, много малко не му стигна да бие Станислав. Беше си малко на късмет, но също така той е пушач и мисля, че това може да му окаже спънка в игрите като цяло. Иначе е комплексен играч с опит. Паулина му е в минус малко, но аз я неутрализирам и го виждам като самостоятелен играч.

Станислав е добър в игрите, но социалната игра му куца. Сами пък го виждам точно на обратно, въпреки че за бедните той също е социално неприемлив, но пък от зрителите мисля е добре приет.

# 302
  • София
Сядам на пейката на Митака и той си изпусна нервите, а ми изглеждаше по-стабилен, но в сходна ситуация на работа и аз си изпуснах нервите така.

Ако има спойлери, моля и на мен.

Радвам се, че Митко 2 се върна отново, за да се види истинското му лице. Харесва ми.

# 303
Малко е ограничено подобно мислене- рокаджиите слушат само рок. На мен като ми е любимата група Rammstein, дали е уместно като си поканя гости и като седнем, примерно, на капама, мезета и червено вино, да им пусна мелодичен и галещ ухото метъл,  че и на немски/ този прекрасен,  нежен език/?  Съответната ситуация, компания и обстановка си изисква и подходяща музика, да не бъдем като коне с капаци. Митака и хоро игра, облечен в носия, ама явно това им е позволено на рокаджиите.

# 304
Охооо, разкрихте се рокаджии Mask Привет Вам, беше ми самотно , мислех, че съм единствения метъл тук Hands Metal
Когато не харесващите Митака нямат аргументи да защитят мнението си, преминават към външния вид, обиди, сега пък защо харесал народната музика ... Аз харесвам и Шаде и Кога зашумят шумите , дори някои стари градски песни.  Само чалгата ми е противопоказна и като звуци и като стил на живот, който налага. Колкото до тишъртката на Желязната девица, носена от Митака, тя е неговата броня. Надявам се да не е само моден щрих, а наистина да е рок фен. И е стратегия - мернах Iron Maiden , но когато я смени с  Manowar се задейства първичното - този е от нашите Mask
Играта за имунитет беше хубава, бърза и коварна. Това с целенето е на късмет. Особено като останат единични кубчета си е доста трудно и им изяжда цялото предимство. Станислав се справи чудесно, дано продължи така. Венци се кахъреше, че пак се замота, но успя и да се ожалва, че никой не викал за него Mask  А Станислав в желанието си да го успокои го закопа с : " ти си на 49 години, бе човек " ... сладури.Smiley

# 305
  • Sunshine state
Tary, браво, страхотен пост, подкрепям на 100%!
Хубаво спомена Катрала за Станислав - направо ми скри шапката, евала! 👌🏻 Красимир е много силен противник също, внимание! ❗

# 306
Здравейте, извинявам се, че така от нищото, но пропуснах, а не искам да губя нишката. Как тази седмица се определи фермер и кой определи кои Да отидат на тест, за да се спасят, че да може после фермера да избере?

Има ли някой желание да ми каже, ще бъда много благодарна, в момента не мога да следя предаването на 100% и ми е интересно?

# 307
  • София
Adoralova ти е отговорила на предишната страница. 😊

Скрит текст:
В интерес на истината нито един от двамата не искам да си тръгва,защото и двамата имат своята персоналност,която е интересна за зрителите и полезна за Фермата.

В същото време Ивайло повече ме натоварва,просто е нетърпим събеседник,въпреки,че не е глупав човек и можеш да научиш от него.С Митко пък можеш да седнеш на една маса и да си говориш тихо и спокойно на всякакви теми.Такива спокойни,chill хора ми действат много успокояващо на моята вечно припряна и търсеща/искаща душа.

Момичето,което пита за Фермера и кой се определя за историческия въпросник - Ивайло,като победител от дуела беше единият кандидат,а другият е този,който отпадналият от дуела е определил,в този случай беше Веселка.Така беше и в предишните сезони.
Ивайло би Веселка на дуела за Фермер.
Ивайло има право да избира 3 жени и 3 мъже,които са потенциални ратаи и само 2-ма вземат имунитет,тоест от останалите 4-ма той определя ратаите.

# 308
  • Варна
Мани другото, ами с блузка на жеУезните, пък му хареса оркестъра. Дет'се вика, аре бегай. 😂😂

Митко IT ли визираш? Желязната Девица или на ингилишки да го кажем Iron Maiden, като символика няма нищо общо с няква там девственица окопчана в тенекиени гащи. В миналото Желязната Девица е представлявал уред за мъчение или болезнена и агонизираща смърт ако на това са те били осъдили. И това, с което Митака гордо се пременя постоянно от кръста нагоре въобще не са някаква си блузчици купени от китайците за няма и едно УеФче, мога на дълго и на широко да ти обясня подробно и материята, и щампата на тая уж проста блузчица (стига да е оригинална, а не менте някакво Wink ) каква е и колко пари струва, но ще се въздържа от оливки. Относно това, че се изкефил на оркестъра, въпреки демонстративно блузка на жеУезните ще ти кажа само, че Митака Ай-Ти-То много повече цени нашето творчество и ИМА СЛУХ за качествените неща... Идея си нямате някои от вас колко високо ценено и взаимствано в новата меломода е нашето народно творчество.... Взаимстват, доразвиват, подкрепят.... примери не един или два мога да дам, но понеже се засегна темата - блузката на някъв там рошавичък фен, пък се впечатлил от оркестър.... ей това ще ви предложа на всички вас, които някак мислите, че не ценим старите традиции, и все вечно сте ни анатемосвали само щото към новото сме гледали. Ей на ви го на шедьовър, изпипано от всяка една гледна точка, луднал цял свят по това не само парче, но и цял концептуален албум.... някой ако знае как партитура може да свали да действа и да потвърди ще съм благодарна, аз само слухом ги преглеждам нещата, но съм готова да се закълна, че в това парче незаменимата българска ръченица си е на лице. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=1oTEQf1d9Iw&feature=youtu.be&t=235

# 309
  • Варна
Хахахахаха, как го навърза тва готино парче с ръченица, ти си знаеш. 😂

Феникс, ограничена не съм, ама и чалга, и рок не ми се вързва.

Докладвахте ме за овчото мислене, ама то и ограниченото е същото. Как да е, живи и здрави да сте.

# 310
Не е нужно да си наметнат с ямурлук, за да харесваш народна музика. Тези твърдения са несериозни вече. Кой какви гащи носел, какви тениски, пък каква музика слуша... Ивайло като ходи с тези патриотични тениски и шевици, ми е толкова изкуствен, че няма накъде. Даже го виждам на следващите избори като кандидат за слава и пари. И аз познавам рокаджии, с които сме играли право хоро. Не е чудо невиждано.

# 311
Ами и аз чалга не слушам, ама ми се е случвало да съм в компания, к дето се слуша и съм се забавлявала заедно със всички останали. Щото да се нацупя в някой ъгъл и да гледам сърдито, докато някой се сети да ми угоди на вкусовите предпочитания, ми се струва меко казано невъзпитано. Както и да мъча хората с музиката, която аз харесвам.  То по същата логика, всички рокаджии трябва да носим само рокаджийски тениски.

# 312
  • Варна
Добре, да приключим спора, не ме разбрахте.

# 313
  • От липите до сините камъни
Здравейте,ако има спойлерче за това какво се случва на дуела може ли да ми пишете?

# 314
  • София
И Димитър, и Ивайло твърде много са се фиксирали един в друг.
И двамата позволиха егото им да вземе връх над разума и емоциите.
И двамата прекалиха.
Димитър е по-изтънчен, по-прикрит, по-умен, но и той е страшен дразнител. Но за разлика от Ивайло не вика и не си изпуска нервите.  Щях да го харесам повече, ако беше намерил друг начин да се справи в конфликта с Ивайло, а той пое ръкавицата и се конфронтира директно. Колкото е крив Ивайло, толкова е крив и Димитър. Не искам никой от двамата на финал.

Общи условия

Активация на акаунт