Привет Вам, беше ми самотно , мислех, че съм единствения метъл тук 

А Станислав в желанието си да го успокои го закопа с : " ти си на 49 години, бе човек " ... сладури.
) каква е и колко пари струва, но ще се въздържа от оливки. Относно това, че се изкефил на оркестъра, въпреки демонстративно блузка на жеУезните ще ти кажа само, че Митака Ай-Ти-То много повече цени нашето творчество и ИМА СЛУХ за качествените неща... Идея си нямате някои от вас колко високо ценено и взаимствано в новата меломода е нашето народно творчество.... Взаимстват, доразвиват, подкрепят.... примери не един или два мога да дам, но понеже се засегна темата - блузката на някъв там рошавичък фен, пък се впечатлил от оркестър.... ей това ще ви предложа на всички вас, които някак мислите, че не ценим старите традиции, и все вечно сте ни анатемосвали само щото към новото сме гледали. Ей на ви го на шедьовър, изпипано от всяка една гледна точка, луднал цял свят по това не само парче, но и цял концептуален албум.... някой ако знае как партитура може да свали да действа и да потвърди ще съм благодарна, аз само слухом ги преглеждам нещата, но съм готова да се закълна, че в това парче незаменимата българска ръченица си е на лице.
Препоръчани теми