Фермата 5 тема 4

• 39 668
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да бе сега и Ани Владимирова ще влиза. Семеен терапевт. Краси си сложи таралеж в гащите.Неможе да се отърве сега.

Ами другия път да мисли с горната глава, а не с долната! Хич не ми е жал даже!

# 226
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 38 (21.10.2019)

# 227
Ани Владимирова щяла да влиза..ужас! Не я търпя! Има една маниерност и поза у нея, която ми е крайно неприятна.
Голяма сапунка стана. Явно ще пълнят епизоди с псевдо проблемите на псевдо двойката докато не се зададе следващия гранд скандал между съфермерите.
Стана ми мъчно за Красимира. Загубите винаги са болезнени и бележат по един или друг начин.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 07:51 от _Hope_

# 228
Харесаха ми в този епизод. Разбрах отново за кой ли път, колко е грешно и неправилно и вредно да съдиш за някой от пръв поглед и се засрамих. Наричах ги кифли лигли ..., и не си давах сметка в какви условия са поставени и колко им е трудно.

# 229
  • Варна
За съжаление Краси я разбирам много добре.
Сега ми интересно Митко лицемера, как ще живее една седмица в 19 век, като точно с това хули Ивайло, че бил човек на 19 век, а Митко бил на 21,как бе,как, м? И т'ва събиране покрай огъня не го е искал той, просто го копира от Иво. Само се чудя, колко време да им дам за първия скандал, който ще разсее фалшивото  сближаване.

# 230
  • London

Да си призная избора на Шопски за фермер ме изненада

И мен и дори си мисля, че е избор на продукцията. Шопски очевидно не е бил на кастинг, а поканен. А Калайджиев имам едни подозрения, че или е платил татко му да е там или Иван и Андрей са там ол инклузив в хотела по 3-4 пъти годишно и правят таманета и услуги сега. Първо го връщат, после извън всякаква логика му дават шанс да е фермер на седмицата, когато Ивайло е дал заявка, че би посочил човек дето реално да може да пребори Айтито, а тоя е ясно като бял ден, че няма такъв шанс. Не знам.... странно.

Аз пък сякаш почнах да харесвам Краси и Паулина заедно. Тя е щура глава, ще ми е интересно утре да чуя Ани как ще ги анализира.

Красимира не я разбрах изобщо? За какъв близък говори и какво не е направила?

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 23:39 от La Catrala

# 231
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не разбрах Красимира.Кой щял да мре,пък тя не му помогнала,а имала възможност да го "съживи",човека,който най много я обичал на света.После била в депресия,ама й минало. Crazy

# 232
Просто не мога да трая тоз "ИТ специалист". Изключително мазен и гнусен ми е. Първо ми направи впечатление, когато всички трябваше да останат по бельо, само наш Митко не беше/нещо за по специален ли се има?/, второ на първата игра отново каква случайност всичко позна, даже той се зачуди... КАКВА ИЗНЕНАДА НАЛИ Grinning Просто не се трае, силно се надявам да се развали тази седмица и да има многоооо караници за какво ли не.

# 233
Напротив, по бельо беше.

# 234
Напротив, по бельо беше.

Къси гащи до коленете са бельо все пак. Както и да е, дразня се, че в моите очи той се вижда като нещо повече от другите.

# 235
  • London
Сега си давам сметка на кой ми прилича Митко Айти

# 236
Напротив, по бельо беше.

Къси гащи до коленете са бельо все пак. Както и да е, дразня се, че в моите очи той се вижда като нещо повече от другите.
Както казах в предишната тема, въпрос на време е да се почне с прическата му, височината и тн. За гащите не се бях сетила.
Излишната скромност за мен не е добродетел.
Веселка има много сладки дечица😍

# 237
  • Варна
Хаха, да седнат около огъня било копи на идея на Ивайло. Брех какъв новатор напусна фермата, да му се ненадяваш. В негово присъствие трудно осъществимо, предвид, че не го понасяха принципно. А и думата не можеха вземат.
А това за 19 и 21 век да се приема толкова буквално, може само някой първосигнален като Ивайло.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 01:25 от Flash*

# 238
  • Sofia
Щом ще пълнят епизода с Ани Владимирова утре,положението е сериозно,закъсали са го откъм сеир продуцентчетата. Mr. Green

# 239
  • London
Мен ме изуми Елизабет днес, тя в Словакия ли е живяла преди Англия? Как така не може да се сеща за българските думи? Недоумявам наистина! Седи, гледа тъпо и думите не й идват.....нямам обяснение!

Общи условия

Активация на акаунт