Черен петък 2019

• 157 092
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Пловдив
Здравейте! Някой да си е поръчвал нещо от Техмарт? Коректни ли са ? Thinking

Преди година се наложи в два последователни дни да им рекламирам една кана за вода - смениха ми я с нова и двата пъти без никакъв проблем.

# 1 081
Страшно много благодаря на всички! Kissing Heart

# 1 082
  • някъде там
Моята е в статус регистрирана. Дори не знам дали ще дойде.
Смяташ ли за удачно да го повтаряш всеки ден? Thinking Едва ли остана някой в тази тема, който не го е разбрал.
Събота и неделя са почивни дни. Днес е неделя и куриерските фирми не работят. Като не те устройва да чакаш, откажи я.
Опонирам, днес НЕДЕЛЯ си получих пералнята от Емаг, с еконт 😊

# 1 083
Аз пък поръчах в петък в 11 вечерта от Хеликон и си мислех, че не работят събота/ неделя нито Хеликон, нито Спиди. Но получих мейл, че днес в 5 е изпратена книгата и утре ще е при мен.

# 1 084
Момичета с поръчки в Емаг, защо не пишете в темата за Емаг? 90% от мненията тук са за поръчки в Емаг ( коя на какъв статус, кой получил, кой не и т.н.). Така много се разводнява темата и трудно се изчитат стотиците коментари. Нека тук споделяме къде, кога и колко ще е намалението за Black friday.

p.s. Надявам се, че не звучи като заяждане. Само давам предложение за да може да сме си максимално полезни.

# 1 085
И аз си мислех, че Софармаси са евтина аптека, че и 3 % дават отстъпка на лекарствата, ако имаш карта. Е, наложи се да търся едно лекарство, което случайно нямаха, по другите аптеки. Така се случи, че минавах през центъра на София  и проверих в случайни аптеки. Можеха да ми доставят лекарството на много по ниска цена, по-ниска дори с 3% отстъпка на Софармаси. И накрая най-евтино излезе в една мъничка аптека в кв. Симеоново (дето уж баровците пазаруват). Та, не са им ниски цените на Софармаси. Може да има попадения, но като цяло не им се доверявам вече.
и в Медея е така

# 1 086

Ходих да гледам Грация и Кавалер в реален магазин и после ги поръчах онлайн по-евтино.
Нямат ли същото намаление в реалните им магазини? Мислех да отида до реален техен да си купя, че не съм запозната с номерацията им.

# 1 087
  • София
Черен петък има в Еником М от 22 до 30.11.2019 г.

# 1 088
  • Варна
Идея си нямам за гаранция от чуждестранни търговци, мислех, че само с бг работят. Но всичко би трябвало да си дойде с гаранцията, защото като ми се обадиха за потвърждение на част от нещата ме питаха за имена и адрес за гаранцията.

# 1 089
Всички стоки, независимо от къде са закупени, по закон са придружени с 2 години законова гаранция. Търговецът може да добави допълнително още гаранция, но 2-те години са ни гарантирани по закон.

# 1 090
  • Pazardjik
inska_maslinka може ли линк към темата за Емаг

# 1 091
inska_maslinka може ли линк към темата за Емаг

Не съм inska_maslinka, но заповядай темата eMag

# 1 092
  • София
Тази сутрин от витрини:
Магазин PUNTO- 20 % на всичко 25-30.11.2019 г.
Аптека Ремедиум- Черен петък 29.11-02.12.2019 г.

# 1 093
  • Пловдив
Не работят сайтовете нито на Технополис, нито на Техмарт Close
Дали пак ще намалят нещо тоя петък...?Или квото беше, беше...?

# 1 094
Каквото беше- беше. Около Великден пак.

Общи условия

Активация на акаунт