Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са задължителните ваксини за бебето?
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са задължителните ваксини за бебето?
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове ваксини?
Различните видове ваксини имат както предимства, така и недостатъци. Например живите ваксини са по-евтини и лесни за прилагане, но могат да причинят реакции след имунизация. От друга страна, ваксините с готови антитела не предизвикват тези реакции, но са по-скъпи. Препоръчително е да се консултирате с лекаря, който наблюдава вашето бебе, за да изберете най-подходящата ваксина за него.
-
Как мога да кача снимки в албум на сайта snimka.bg?
За да качите снимки в албум на сайта snimka.bg, първо трябва да влезете във вашия акаунт, след това да изберете желания албум и накрая да щракнете върху бутона „Добавяне на снимки към албума“. След това изберете вашите изображения, намалете ги до размер 800x600px, добавете описание и натиснете „Добавяне“.
-
Какви са плюсовете и минусите на различните видове изследвания за токсоплазмоза?
-
Кога трябва да закупите сутиен за кърмачки и необходим ли е такъв в родилното отделение?
Вчера отидох в една частна клиника с идеята да имат практика "лекари на повикване" за да си намеря дерматолог ,а и се притеснявам дали това не вреди(недай боже) на децата,а междувременно да се оплача от отношението на хората към нас бременните....уж трябва да ни спестяват някои неща ,...но не напротив всеки гледа да те наплаши максимално...и вчера беше капака на всичко..бях в магзина до нас при приятелката ми която го държи и дойде собственичката на един бебешки магазин до нас,и като разбра че съм се обринала ,взе да говори как нейна приятелка ,си загубила детето поради някакъв обрив и че трябвало вечднага да отида в спешен кабинети ....
(направо ми се прирева от тази жена ,която не стига че е раждла ами по цял ден се занимава с жени в нашето положение и пак ,не мисли човечно)
на
. Една голяма
от мен!
Недей обръща внимание на такива приказки.
- ето ги и 
С най-прекрасни пожелания за идната година и най-пухкавото, сладко и послушно бебче през септември!!!
или просто си запушвай ушите!
, и тези кислеини
, щом хапна нещо различно от диня , пъпеш и праскова -

. Аз затова се въздържам да питам за пола на бебето . То в Бургас са едни лекари .... една от тях , която ме гледа на 3D ми разправяше , че имам плацента превия , а като отидох след 4 дни в София се оказа , че плацентата ми е в горната част на матката ( аз знам , че плацентата се мести , но пък да си смени изцяло позицията за 3 дни
и по този случай ви черпя по парче плодова торта (тя ми е любимата), биричка, винце (малко може