Обвързани с МЪЖ ОВЕН - 2

• 36 958
  • 464
  •   1
Отговори
# 435
Овена обича да преследва, да гони, бързо пали, бързо гасне, не знам...въпреки че моя априлски овен не ще да гасне доста дълго време. Намирам голяма разлика между мартенски и априлски овен.

# 436
И този е априлски, хаха. Сега се сетих, че в детската градина си имах гадже и той беше овенче и му бях ударила шамар, защото си мислех, че жените така трябва да правят, а той се разплака. Колко по-умна съм била тогава Grinning Grinning Но през годините не съм имала кой знае какви хубави преживявания с такъв представител на зодиака.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 14:07 от Джуд

# 437
Ако се намирам във фаза, в която знам какво търся и искам, и не ми е до неопределени отношения, стане ли въпрос да се прилагат похвати, за да привлекат вниманието на някого, отписвам ситуацията и дотам.🙂 Да не говоря колко незряло винаги ми е изглеждало да блокираш или да прекратиш приятелството си с някого с цел. И това действия от привидно зрели хора.

# 438
  • По света и у нас
Овните не са зрели. Освен това - ако и двамата са овен както е при мен, мъжът събужда в жената точно това най-гаменско поведения.
С моят овен аз съм пълна изродка, докато с везната ми съм спокойна и зряла дама. Парадокс.

До мъж е. Но овена те стимулира във всичко и по-много. В момента е най-блокиран от всякога защото е напаст. Той определено е пре-стимулиран от мен защото и аз съм овен. Ако бях везна щях да го успокоя, но уви не съм. Успех.

# 439
Явно ти приемаш отношенията ви като по-значими отколкото той. Затова вероятно и не се дразни и не обръща кой знае какво внимание на поведението ти.

# 440
Явно ти приемаш отношенията ви като по-значими отколкото той. Затова вероятно и не се дразни и не обръща кой знае какво внимание на поведението ти.

+1

Ето това е - не обръща никакво внимание на поведението ти. Иначе, ако беше забелязал, нямаше да си замълчи.

# 441
Овните са първосигнални, но не са отмъстителни. Ако имаше проблем от негова страна, щеше да бъде по-резервиран към теб, поне докато му мине.
Какви всъщност са отношенията ви?

# 442
Със сигурност е забелязал, но не отвърна.
Като изключим този момент, много се разбираме. Дай ни да вършим нещо вълнуващо и сме първи. Съгласява с мен, и се шегува, смее се на шегите ми, кавалерства. Уж ми цени мнението.
Но онова го приех като предателство.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 18:00 от Newbee

# 443
Няма как да очакваш от всеки да се разкайва до живот. Пък и това, че външно не му личи, не значи, че не е осъзнал, че те е наранил. Зрелите хора поправят грешките си с действия. Ако държи на теб, следващия път няма да те подведе. Овните са такива хора, че могат да се заемат със сто неща на главата си и в същото време да са много разпиляни и непоследователни. В случая може да не е омаловажил теб като човек, а услугата, която си искала от него.

# 444
Аз наистина не разбирам къде е проблемът. Щом по принцип се разбирате, окей. Не може да очакваш хората да се въртят всеки път около теб - всичко се случва, може да е искал да помогне, но да не са се получили нещата.
Ако се надяваш на романтичен интерес към теб, малко ме съмнява. Мъжете овни са проактивни към обекта на желанията. Гледай да не бъркаш доброто отношение с любовно такова.

# 445
Благодаря ви. Спрях да му се сърдя, защото видях, че няма смисъл. И сега все едно нищо не е станало. Ще внимавам, само да не му доверявам напълно.

# 446
  • Тра-ла-ла
Ти да не си водна зодия?!

# 447
Същият рогат добитък съм.

# 448
  • Тра-ла-ла
Същият рогат добитък съм.
Аз не познавам Овен/ка, които да отделят толкова време на дребнотемия и да чоплят в 1 негатив, когато има 111 позитива.

# 449
Не щъ да те разочаровам, но с брат овен и след 6г с овен - ми, цъ. Няма интерес към теб. Или поне не такъв какъвто ти очакваш.

Общи условия

Активация на акаунт