В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 092
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Момичетаа, ама аз знам, че няма нищо! Имах изпарителна и на китайските тестове, както и на тези. Доказвах си тезата само 😁
Иначе ранното тестване и преди съм казвала, че го правя, защото ми трябва терапия веднага след + тест Simple Smile
Значи имаш две последователни изпарителни чертички? Ако е така нещо тука ми мирише на бебее. Стискам палци ! 🤞
Иначе кога НЕ ТРЯБВА да идва лелката ?
Хич не лежа на тая кълка аз Grinning Изпарителни, че дрънкат са. Не знам кога трябва да ми дойде, честно, този цикъл не хванах нещата много-много.

Neverstopdreaming има нещо съмнително , нали Simple Smile

Lilac и аз ти стискам палци от изпарителни на бебок Heart

Момичета връщам се в боя , доки спира ОК , каза че картинката от ехографа го иизумява , чак и той се зарадва човека , каза че стриктно съм изпълнявала диета което се виждало и по фигурата ми. Дава ни 3 месеца и ако нямаме резултат да съм отивала да мислим лека стимулация. Никакво спиране на режима , метфогамма от 500мг , продължавам и инофолика + останалите добавки

# 196
Ели, по-добре е, че не изхабяваш опит с тънка лигавица, защото със сигурност нищо няма да стане. Това, което момичетата тук ме посъветваха е да пия сок от нар, не знам дали помага, но пък не вреди Wink

# 197
Добро утро.Днес ще си помрънкам-отмениха ми ЗЕТ-а заради тънка лигавица.А тоя път Летрозола ми разказа играта и ми е толкова гадно Sad Така се надявах,но не би...Обаче пък имам фоликул в дясно 21 мм голям пред спукване,и един по-малък в ляво.Знам,че е почти невъзможно,но с ММ ще пробваме по нормалния начин,може и да стане,макар че при лигавица 6,2 не очаквам чудеса...
Ели, стискам палци другият месец да е по-дебела тази пуста лигавица... Но вие си пробвайте за нормално! Simple Smile Чудеса стават, знаеш!

# 198
  • София/Севлиево
Диди, пробвала съм всичко-сок от нар,чай от малини,гинко билоба, огромни дози лекарства,специални глобули виагра-нищо не ми действа.Явно 2016-та след втория мисед са ми засегнали някакъв слой и са го увредили необратимо...Ще трябва да потърся някакво решение.Иначе дори да стане по естествен път сега не виждам къде ще се закрепи...
Лилакче,благодаря.Има един проблем-ако се падне по празниците няма да стане,дори и нещата да са наред...

# 199
Тя и моята е около 6.5 - 7 и си мисля, че за това не се получават нещата. Та и аз пия сега разни чайове уж за подобрение.

# 200
Аз може и някоя глупост сега да изтърся, но 6.2 мм не е ли ок? Миналият месец при фоликул 22мм и 6.2 мм док ме прати вкъщи да действаме и нищо не каза.

# 201
Абсолютният минимум, който искат моите лекари, е 7 мм, но не е оптимално. Има бременности и при по-тънка, но са изключение. При мен трансферът на 7,5 мм предният път беше неуспешен.

Ели, съжалявам много. Защо не пробваш на напълно естествен цикъл, без естрофем или летрозол?

И аз треперя в момента дали ще става нещо. Лигавицата ми този път е добре, завидните 10 мм на 12 ден и ако продължи да расте още, ще е супер, но пък хормоните не са наред. Утре съм пак на преглед и да давам кръв. Надявах се и аз тоя месец да мина, че после покрай празниците декември нищо няма да стане...

# 202
  • София/Севлиево
Ходила съм на проследяване на напълно естествен стига до към 9-9 и нещо,но чак към 21-22 ден,което би изместило трансфера към 28,а толкова късни лекарите отказват да правят...

# 203
Ели , дано е за добро и стане пък естествено ... Със сигурност е тежко и трудно чакането , процедури и т.н , но пък аз много се радвам на всички , които хоп и точно преди процедурите стане !

# 204
Айде Тинтииии!! До 3 месеца бременна!

# 205
  • Бургас
Тинтиииии! Много се радвам! Hug Заради теб, Тикълс и още няколко момичета продължавам да следя темата и нямам търпение да прочета някоя хубава новина!  Стискам ви палци за Коледни подаръци, момичета! Heart

# 206
Здравейте , имам час при гениколог (за първи път) та въпроса ми е какво представлява прегледа за да разбера дали всичко е както трябва за започване на опити за бебе

# 207
Извинявай ако ти се стори заядливо ама ти сериозно ли не си ходила на Генеколог до сега?Иначе прегледа представлява следното:Отиваш събличаш е от кръста надолу,качваш се на магарето и доктора започва да те преглежда може да те прегледа с вътрешен ехограф,ще ти вземе цитонамазка с едно тампонче и така,не е най-приятното нещо на света но не е и нищо особено.
Здравейте , имам час при гениколог (за първи път) та въпроса ми е какво представлява прегледа за да разбера дали всичко е както трябва за започване на опити за бебе

# 208
При положение,че съм на 22 и за пръв път правим план за дете не мисля,че е нещо изумително,че не съм ходила.. до сега съм нямала никакви геникологични проблеми затова и не съм ходила.. сега искам просто профилактичен преглед.. незнам какво гледат ph-ли , яйчници ли ...
А за цитонамазка са ми казвали,че само на раждала жена правят, иначе не било хубаво

# 209
Не защото моят първи генекологичен преглед беше на 17 без да имам проблеми
за това ми стана чудно,иначе цитонамазка се прави задължително всяка година на раждали и нераждали жени ,които са сексуално активни.Ph-не това си е нещо отделно,само това е което ти казах вече всичко допълнително си е по преценка на доктора.
При положение,че съм на 22 и за пръв път правим план за дете не мисля,че е нещо изумително,че не съм ходила.. до сега съм нямала никакви геникологични проблеми затова и не съм ходила.. сега искам просто профилактичен преглед.. незнам какво гледат ph-ли , яйчници ли ...
А за цитонамазка са ми казвали,че само на раждала жена правят, иначе не било хубаво

Общи условия

Активация на акаунт