Фермата сезон 5 тема 7

• 40 790
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 435
Какво сте се закъхарили за Красимира? Чета някой дори оплакват "мъжа и ".....първо тя е свободен индивид и пред никой не е длъжна да се отчита,за да бъде щастлива и това че има дете от някой си не го прави нейн МЪЖ,а е само баща на детето и и до там та тя не мъ се е клела във вярност нито в кметство нито в църква ...е кое не ви е ясно...считам ,че как ще се отрази на детето и нейната постъпка не е ваша работа да се кахърите това си е нейния свят ,нейното дете и само тя е отговорна за израстването му,а и това дете си има баби не е сирак...
Мисля,че дуела ще е женски Велислава пада и чао на хитрите лисички....-АМИН! Фаворити ми са Митко ИТ и Бети,но и да не спечелят формата няма проблем ..направиха си рекламата ...умни са,къдърни са и в живота се оправят,но другите ми са толкоз постни,че дори не ми се коментират.Какво му харесвате на тоя Сами на мен дори не ми е симпатичен къмоли красив....

# 436
Стана ми смешно сравнението с викингите,нищо лично ама Митака е на светлинни години 😁.Иначе плитките бяха супер,и му отиваха,докато на Краси седяха някак наникъде.

# 437
Стана ми смешно сравнението с викингите,нищо лично ама Митака е на светлинни години 😁.Иначе плитките бяха супер,и му отиваха,докато на Краси седяха някак наникъде.
Е аз пък сравни Красимир с мускетаря. С Д'артанян.

# 438
Вярно го докарва Краси,не се бях замисляла 😁

# 439
Аз не мисля, че Красимира се укорява тук за това, че си е потърсила щастието другаде или поне аз не я укорявам за това. Дори се радвам, че го е осъзнала и иска да предприеме нещо по този въпрос. Но лично аз не мога да приема, че нито е говорила с мъжа си, нито са си изяснили нещата (или поне не са го излъчили) и тя се въргаля с Митко2. Все пак този човек е баща на детето й, живяли са с него дълги години, самата тя не можа да му изтъкне едно отрицателно качество или постъпка, когато Митко я питаше, така че човекът не заслужава това според мен, просто аз не бих постъпила така. Като е осъзнала, че не иска да са заедно, да беше изчакала да излезе, да му го каже в прав текст, смятам че двама човека, които са имали подобни отношения и имат дете, си дължат поне това. Че така или иначе е гадно и болезнено е факт, но така публично е още по-гадно и унизително за другия човек. Иначе, нека е щастлива, независимо дали с Митко2, някой друг или сама.

# 440
Ла Катрала, забравила съм, че е имало дуел Вили - Краса. Думите ти ме зарадваха, защото мислих Краса за непобедима. Ще се върна да прегледам материала и да не се изказвам не подготвена 😜
Лещичка, какво пък лошо има в сравнението с викинг ? Не е ли имало по- дебелички и тромави викинги? Нашия е от тях 🤣

# 441
То са се събрали в тази ферма Рагнар, Дартанян и Аладин, какво няма да припадат жените от любов Grinning

# 442
 Ей, това не го разбирам..." ""от как не дават Бети и МиткоИТ, почнаха много да ми допадад,  иначе преди ме дразнеха..." 
Такава логика само  блондинка може да закове. 
--------
  Веселка е страхотно момиче... много съжалявам, че не виждате истинското човече в нея- енергична, весела , упорита, работлива, силна, устойчива-трудолюбива ,  грижовна, обичлива, умна, позитивна, честна, разсъдлива, спонтанна, искренна, доверчива и  не глупава!!! ,  и много симпатично миньонче,  по красива ми е от всяка друга жена във фермата.
Сигурна съм, че Веселка е чудесен приятел.
Всичките тези качества фермерите ги виждат. И затова има приятели между тях .
 Понякога я обиждат "ненормални хора",  защото знаят  че тя е слаба   в предаването... представена е като бедна, многодетна конярка. Далеч от семейството тя се чувства още повече слаба.    Предупреждавам тя е умна и ако не е поставена пред камерите и е в своя ареал, тя добре ще натрие носа на "безумеца" посмял да се подиграе с нея или децата и.

# 443
Красимира е силна, издръжлива, пластична, но една идея е по-флегматична или може би по-спокойна.
Докато Вили е пожар, много е бърза , ловка, също е сравнително силна и издръжлива.
Според мен са много равностойни, това което би помогнало на Вили да победи Краси всъщност е бързината.
И да вече няколко битки за имунитет Краси диша праха на Вили точно по отношение на бързината.
Много ми се иска да видя дуел на голямата арена между тях двете. Ще е интересно със сигурност.

# 444
  • London
Не знаех, че мъж ти е само човек с който си влязъл в църква или подписал….  Ще си го запиша. А и защо обвинявате Вили и майка й че са един човек като Красимира и Димитър са си двама.... и в същото време пак играят с изгода един за друг, същото е при всички двойки. Само дето, ако изфишкат Митко татиното няма да повлече със себе си опашката.....

# 445
  • София

Според мен са много равностойни, това което би помогнало на Вили да победи Краси всъщност е бързината.
И да вече няколко битки за имунитет Краси диша праха на Вили точно по отношение на бързината.
Много ми се иска да видя дуел на голямата арена между тях двете. Ще е интересно със сигурност.
Бих добавила и това,че Красимира не е добра и в точността,има ли някакъв елемент със стрелба,Вили я бие и тук.

# 446
Мисля, че Вили ще викне Бети на дуел, колкото и не ми се иска.
Не мисля, че би викнала Красимира на дуел при стеклите се обстоятелства.

На мен Красимира ми се вижда още по-хубава сега, очите й блестят и се усмихват и сякаш някакъв тежък товар и падна от сърцето.  Simple Smile Според мен нейната майка и даде благословията си с думите си за порастването. Мисля, че продуцентите им дават да се чуват с близките си и тя е потърсила съвет от нея.

# 447
То са се събрали в тази ферма Рагнар, Дартанян и Аладин, какво няма да припадат жените от любов Grinning
Факт. Е как да не ти се подкосят краката, да не ти се завърти главата

# 448
Роднини на Красимира не знам дали пишат тук, но родата на бащата на детето й цялата е тук.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Джоли, от френско ли пишеш вече?

# 449
А на Митко 2 родата дали е тука? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт