Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 33 623
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Скрит текст:
    [/list]
    Някой да ли е ползвал такъв plex да даде мнение 😊

Това не е ли от ДМ плекса? Аз го ползвах веднъж с безамонячен обезцветител на Лореал.Ами няма поражения,косата си е нормална.Стана ми интересно и реших да го тествам,имам още Олаплекс,като го свърша може пак да пробвам този на ДМ

# 647
    • BG-DE
    Да, от DM е, вчера за първи път го забелязах 😀 мисля като маска първо да го пробвам.

# 648
    Дали е добра идея да смеся изсветляваща 12 (интензивно платинено пепелно) и 9 (виолетово русо)?

# 649
    • Варна
    Ще получиш 10-ка с хубав мат според мен. Това ми е идеята за следващото боядисване 90.2 брустерът на Oway с 10.11 интензивна платина.

# 650
    Ще получиш 10-ка с хубав мат според мен. Това ми е идеята за следващото боядисване 90.2 брустерът на Oway с 10.11 интензивна платина.
    Това ми е идеята. Мисля да сложа окислител 12 на дължините и първо да нанеса там и после с 9 в корените, защото те са ми много по-светли. Търся сиво с лилавеещи оттенъци, а повече блондор не искам да ползвам в близко време.
    Купила съм си боя Pernesse, не знам как са им русите, по каталог ми харесаха.

# 651
    • Варна
    Е за подобна процедура съм тотален пас Grinning. Изсветлявам само корени аз. 12-ка оксидант не бих причинила на дължините си посмъртно.Там тонирам с много разредена боя за 5 мин.

# 652
    • ВАРНА-морето,сините вълни.
    Принцеса, ориентировъчно колко Ш и вода слагаш на обливката? Аз снощи си правих, обаче ми се струва, че сложих доста вода и Ш(повече от 2 с. л. от вид) и стана голяма чорба. Стоях 8 мин. от страх Смесих 8.1 на Лорвен и на Лакме коректор(лилав). Сякаш има слаба промяна, но важното е, че не станах лилава, че от това ме беше много страх,като за първи път. 😊Краищата са ми много светли и имах притеснения за тях.

# 653
    Е за подобна процедура съм тотален пас Grinning. Изсветлявам само корени аз. 12-ка оксидант не бих причинила на дължините си посмъртно.Там тонирам с много разредена боя за 5 мин.
    Много червен пигмент имам още, няма как. 9ката ми ги потъмни още май.

# 654
    • Варна
    Иве не ги меря слагам на око Grinning. В интерес на истината последния път дооста синя се бях докарала,но прекалих с коректора. Хем си знам Grinning. За две измивания се нормализираха нещата де. И да трябва да е рядка сместа иначе оксиданта няма да се разреди достатъчно. Поне колкото е сместа боя оксидант толкова и вода  шампоан слагам.

# 655
    • Lost in a fairytale ...
    Някой обезцветявал ли е върху сух шампоан? Неочаквано имам достатъчно свободно време днес и ме накараха лудите, та ще сменям цвета - от омбре 6/9 ще стане 9/10, но понеже тъмното е боядисано смятам да си поиграя първо с обезцветител и тогава да тонирам с боя. Само дето вчера нямах такова намерения и пръснах сух шампоан ...

# 656
    • BG-DE
    Да, аз съм ползвала супер изсветляваща боя върху сух шампоан, не е имало проблем хвана си както обикновено.

# 657
    • ВАРНА-морето,сините вълни.
    Иве не ги меря слагам на око Grinning. В интерес на истината последния път дооста синя се бях докарала,но прекалих с коректора. Хем си знам Grinning. За две измивания се нормализираха нещата де. И да трябва да е рядка сместа иначе оксиданта няма да се разреди достатъчно. Поне колкото е сместа боя оксидант толкова и вода  шампоан слагам.
    Това вече е някаква препоръчителна пропорция. А каква е ролята на Ш? То е ясно, че с водата свалям процента оксидант ама за Ш ми е чудно. Благодаря много за отговора.

# 658
    • BG-DE
    Мисля, че шампоана спомага чрез разпенването за по-равномерното разнасяне на получената смес.

# 659
    • Варна
    Точно Grinning,а и не шампоанираш после излишно.

Общи условия

Активация на акаунт