ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 251
  • 668
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Aз пък съм Хамстера и няма да играя!
Отказвам да говоря както за килограми, така и за безсъние Close
Joy
Миа, давай за йога, че аз съм практикувала (не казвам каква и кога), та да видим, коя е за заспиване и коя е за събуждане. Joy
Пате, ти верно ли в 3 часа, отваряш тубата и започваш йога практика? Dizzy Face

# 271
  • София
Май в 8 или 10-ти клас практикувах Хата Йога по една книга Grinning Ставах преди училище да правя упражнения и дишане, а на хладилника си бях залепила подсещане: "А хата йога?"  Смятай колко съм далеч във времето и пространството от тези практики.
Затова пък вчера мушнах един цял коледен шолен от 500гр. и сега ме сърби цялото тяло. Вероятно съм качила захарта или съм гъбясала, но волята ме е изоставила и преди малко нападнах втори такъв.

# 272
  • Sofia
Затова пък вчера мушнах един цял коледен шолен от 500гр. и сега ме сърби цялото тяло.

Ау, не купувам, щото и при мен така ще свърши. Покрай щандовете въртя главата на другата страна.

galia_mi, ще им се наложиш на момченцата със сигурност!!! Laughing

# 273
Бременна с наборката, два пъти седмично с други бременни от отчетната в бг-мамма, ходехме на йога  (за бременни беше йогата, дано не ме спипа граматическата полиция, че се потретих в едно изречениe). Под студиото имаше МакДоналдс. Много беше удобно.

# 274
  • София
Аз имах един период, в който бях много запалена. Като дете тренирах акробатика и разните асани за разтягане и гъвкавост много ми допадаха. Чувствах се много добре, но в един момент се почувствах твърде ангажирана с това и се отказах. Joy
Реших, че по-добре да имам време за чаша вино, отколкото за йога. JoyJoy

# 275
  • София
galia_mi, уби ме с твоя сън, интересно верно какво ли ще каже чичо Фройд.
Аз го отдавам на това, че в офиса 95% са мъже. По това време се опитвах да се наложа на 2-3 неуправляеми момченца от екипа ми. Даже съня ми се развиваше в офиса, в който кой знае защо имаше спална част.

Joy
Пак ми се прииска да кажа нещо, но се отказах. Laughing

# 276
Aз пък съм Хамстера и няма да играя!
Отказвам да говоря както за килограми, така и за безсъние Close
Joy
Миа, давай за йога, че аз съм практикувала (не казвам каква и кога), та да видим, коя е за заспиване и коя е за събуждане. Joy
Пате, ти верно ли в 3 часа, отваряш тубата и започваш йога практика? Dizzy Face

Не. Сам си я правя, защото е лесна и си я знам. Simple Smile Понякога се изкушавам да свърша нещо и осъмна до 6 - 7 и... дошло време за ставане, та за превенция я ползвам. За щастие се налага рядко. Simple Smile
п.п. а след йогата на Санака - никога! Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 15:29 от Na_Vesi_Pateto

# 277
  • В средата на времето
Затова пък вчера мушнах един цял коледен шолен от 500гр. 

...а аз само гледам и преглъщам, гледам и преглъщам.Joy Имам предвид щолените в магазините. Simple Smile Много кофти време избрах да диетосвам. Simple Smile

# 278
  • София
Ама пък ще си елегантна на коледния банкет и няма да се почесваш като мен, все едно съм крастава. И аз няма повече да купя, но като знам, че е в хладилника. И като знам, че никой друг няма да го яде...

Да ви кажа относно наборите. Майка ми цял живот недоволства от баба ми, задето докато следвала ѝ била казала да не я уведомява за датите на изпитите, защото само се притеснява без да може нищо да направи. А според мен си е била съвсем права жената и съм склонна да предприема същите действия. За две изпитвания щерката ме докара почти до инфаркт. Мисля я, мисля я... после тя се прибере и си свирука, като дори не се е сетила да драсне ред, че нещата са приключили успешно. Явно е царица на драмите и си изкарва напрежението споделяйки с мен някакви ултра черни сценарии. Да, но аз съм вече човек на възраст и стреса ми се отразява.

# 279
  • Sofia
Скрит текст:
galia_mi, уби ме с твоя сън, интересно верно какво ли ще каже чичо Фройд.
Аз го отдавам на това, че в офиса 95% са мъже. По това време се опитвах да се наложа на 2-3 неуправляеми момченца от екипа ми. Даже съня ми се развиваше в офиса, в който кой знае защо имаше спална част.

Joy
Пак ми се прииска да кажа нещо, но се отказах. Laughing

На мен много неща ми дойдоха на ума, но нали някой спомена за банване или замитане. Не знам кога за какво го правят, но реших си премълча Grin

# 280
Много сте лоши значи....
Но ви прощавам, защото днес съм на шоколадови десертчета. Харесах много един нов Лаян, но изядох всичкия (трички) и продължих с Туикс. Днес генерирах хубавата идея да си нося шоколадчета в чантата. Много добре ми идват докато си чакам транспорта.

# 281
Само на бегом.
Има елементарна йога практика за заспиване, направо в леглото, действа бързо и почти безотказно. Има 15 мин видео в тубата, което ви води лесно. Казва се Йога Нидра - за преумора, стрес, безсъние.
Елементарният номер е, че концентрира, фокусира мозъка върху конкретни части от тялото и така го изключва от стандартните мисли и без да сте се усетили...чаоооо. Това съвсем, съвсем повърхностно обяснено, но да...лека Simple Smile
Аз за една друга Йога се сетих, която се практикува в леглото и е с подобен ефект. Simple Smile И за нея, ако се налага, могат да се намерят инструкции в нета, но не в тубата. Joy

Тц,тц, палавница такава Simple Smile

# 282
Следващата седмица предстои класна по немски. Днес изпаднах в ужас като ми каза, че ще е 4 часа. Flushed Малко рано ми се вижда, но... Тя е привидно спокойна, та да видим. От няколко седмици пак залегна над "пустата" математика, ама не е сега времето. Малката само и "вкарва мухи". Ей, няма отърване от математиката, хем се беше зарекла, че не ще да я види. Как ще протичат класните по език при вас? Наясно ли сте вече?
Ceco1, някои се страхуват от бан ( Аник Kissing Heart ), други - не ( Санака Kissing Heart ) .

# 283
На нашите класното ще е на 18-ти. Все още нищо не знаят за начина на протичане. И на мен ми се струва, че още е рано. Срокът е до края на януари. Още 2 месеца сериозно учене не са без значение.

# 284
  • В средата на времето
Добро утро! Simple Smile

Не знам кога ще има класно все още. Говори само за някакъв директорски тест по езика, който ще се проведе януари.
Ето нещо усмихващо. Всяка прилика с действителни лица не е случайна.Simple Smile
http://www.highviewart.com/cvetno/kak-zodiite-otivat-na-barzi-sr … -dating-9520.html

Общи условия

Активация на акаунт