ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 255
  • 668
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро, и аз съм енергоспестяваща и не се занимавам с фрешове, но заради вашите разкази ми се допи и правих вчера за радост на младежа Grinning
Да ви оплача, че нещо не мога да спя напоследък. Вчера даже взех 2 валериана и пак спах неспокойно. Май стресът от новата работа ми идва в повече Neutral Face
valya_v, да ти е жив и здрав! Много успехи и радост!

# 256
  • Sofia
Да ви оплача, че нещо не мога да спя напоследък. Вчера даже взех 2 валериана и пак спах неспокойно. Май стресът от новата работа ми идва в повече Neutral Face

Нещо и аз много неспокойно спя - ставам много рано сутрин, вечер чета книга до късно и се очаква да съм труп, а през нощта ми е едно напрегнато... спя като в полусън Confounded

Моите не ги похвалих, че зеле ядат и двамата, краставици и моркови - също, но по-малко. На масата винаги има огромна купа салата.

# 257
  • София
Aз отдавна спя така неспокойно Frowning1, затова пиех мелатонин, но не ми действа.
Моят син изкарал 4 на теста по математика, нещо не са му ясни нещата ми се вижда...в клас учат само теория и получават задачите си за домашно, но без упражнения няма да му се получи.

# 258
Аз съм направо ветеран в безсънието. При мен проблемът е, че не мога да се изключа. Лягам, казвам - мозък, заспиваме!, но той не ще - превъртам целия ден, ангажименти, какво трябва да свърша, какво да не забравя. Не го искам, но не мога да се справя, това си е особеност на характера явно. Пробвала съм какво ли не, и лекарства, и добавки, и дихателни техники, и йога. Най-много ми помага Ашваганда. Билка е, има и на таблетки, и тинктура.

Валя, честит рожденик, да е здрав и щастлив!

# 259
  • София
О, моята тема! Едно време спях като пън, отдавна свършИ.
В мига, в който помириша възглавница - здравей виртуална реалност, след 4 часа back to reality и още три часа няма заспиване, любимата ми електронна джаджа още брои колко остава до края на То. Мисля, че Шантарам, дето е 700 страници прочетох по-бързо.

Иначе е голям купон докато спя - тази нощ сънувах, че с мой колега сме студенти по медицина и имаме първи изпит по хирургия.
Трябваше хем да ни режат, хем да режем и ние. Ужасно ме беше страх от тоя изпит и защо съм тръгнала медицина да уча.
Разправям му на колегата, а той - ето защо не можах да спя тази нощ, хахаха.

galia_mi, уби ме с твоя сън, интересно верно какво ли ще каже чичо Фройд.

Хубава седмица на всички!

# 260
  • София
Благодаря на всички за прекрасните пожелания Flowers Hibiscus

На темата плодове и зеленчуци моят син яде всякакви стига да му ги сервира някой Laughing

Лека и успешна седмица на всички родители и деца!

# 261
Само на бегом.
Има елементарна йога практика за заспиване, направо в леглото, действа бързо и почти безотказно. Има 15 мин видео в тубата, което ви води лесно. Казва се Йога Нидра - за преумора, стрес, безсъние.
Елементарният номер е, че концентрира, фокусира мозъка върху конкретни части от тялото и така го изключва от стандартните мисли и без да сте се усетили...чаоооо. Това съвсем, съвсем повърхностно обяснено, но да...лека Simple Smile

valya_v живи, здрави, усмихнати и щастливи...на патерица. Simple Smile

# 262
  • София
Аз спя като пън. Лягам и заспивам на първата секунда. Заспя ли, само топ може да ме събуди. Ревящите нощем бебета, когато им беше времето, ги чувах само, ако ми реват на ухото. Joy Мъжът ми ставаше нощем и досега е така. Ставането през нощта ми е почти непосилно. Даже и не сънувам много. Такива цветни сънища като Сънчовите, съм нямала от години.
Плодове и зеленчуци в къщи се консумират с килограми.Без салата не сядаме на масата. Дъщеря ми се мръщи на зелените подправки и морковите, но всичко друго яде. Малкият е унищожител на всякави зеленчуци.

valia_v  да ти е живо и здраво момчето. Много радост и гордост да ти носи.

# 263
  • София
Само на бегом.
Има елементарна йога практика за заспиване, направо в леглото, действа бързо и почти безотказно. Има 15 мин видео в тубата, което ви води лесно. Казва се Йога Нидра - за преумора, стрес, безсъние.
Елементарният номер е, че концентрира, фокусира мозъка върху конкретни части от тялото и така го изключва от стандартните мисли и без да сте се усетили...чаоооо. Това съвсем, съвсем повърхностно обяснено, но да...лека Simple Smile
Аз за една друга Йога се сетих, която се практикува в леглото и е с подобен ефект. Simple Smile И за нея, ако се налага, могат да се намерят инструкции в нета, но не в тубата. Joy

# 264
Скрит текст:
quote author=sanaka link=topic=1156373.msg39708778#msg39708778 date=1574678170]
Само на бегом.
Аз за една друга Йога се сетих, която се практикува в леглото и е с подобен ефект. Simple Smile И за нея, ако се налага, могат да се намерят инструкции в нета, но не в тубата. Joy

JoyJoyJoyJoyJoy
Ах, sanaka, темата от предишните страници още ти влияе...Grinning

# 265
Само на бегом.

valya_v живи, здрави, усмихнати и щастливи...на патерица. Simple Smile
Само да уточня, че идеята на тази практика не е да заспиш .

# 266
  • София
Еееее, пишете, бре. Един уикенд да не погледна и изхвърчали 4 страници. Не мога да ви насмогна.
Какви сокове, какви чудеса правите, моето гардже не доближава плодовете, зер да не се отрови Wink
Месо не яде, бобови не яде, мляко и млечни - йок. Само едни картофи въртя в различни вариации и домати с краставици за вечеря. Вече не знам как да я храня.
Сънчо, сънищата ти са един път!!!
А Русалката пак е сменила аватара. Много приказен е този път. Да не забрави да включи и себе си в новите рими, да не й измисляме ние Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 22:19 от Fair Lady

# 267
BRIT, Не ми се обясняваше надълго и широко.
Идеята е да не заспиваш, да, когато с нея завършваш упражненията си по йога или искаш просто за 15 - 20 минути да възстановиш равносилно на час - два сън. Тогава даже си поватаряш (след инструктора) да не заспиваш. Така е.
Но се ползва и като практика за заспиване (казват го и в конкретното видео) и аз съм го пробвал и действа чудесно.
Не съм специалист по йога, но скромният ми опит ми помага да си решавам проблема, когато го има по този начин. Примерно се събудя в три и се ококоря, вместо да паля лампи да чета, да хващам тел и т.н. - прилагам си я и си заспивам отново. Но не бих спорил, ако разбираш повече.

# 268
  • София
Aз пък съм Хамстера и няма да играя!
Отказвам да говоря както за килограми, така и за безсъние Close

# 269
galia_mi, уби ме с твоя сън, интересно верно какво ли ще каже чичо Фройд.
Аз го отдавам на това, че в офиса 95% са мъже. По това време се опитвах да се наложа на 2-3 неуправляеми момченца от екипа ми. Даже съня ми се развиваше в офиса, в който кой знае защо имаше спална част.
И аз в групата на често събуждащи се към 3 часа. В повечето случаи нападам хладилника преди да заспя пак.
Сокове не правя.

Общи условия

Активация на акаунт