💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 849
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 590
  • European Union
Значи лежиш /буквално/ до едно разстроено момиче, което може да ти е дете, то си излива душата напълно искрено и без преструвки, подигравано само до преди малко от трима бабанки с претенции за мъже, успокояваш го, прегръщаш го Sick, говориш окуражително, и само след секунди се изтъпанчваш пред камера и сриваш същото това момиче със земята, защото по някакъв начин е станало дори и за ден център на внимание, макар и в негативен аспект.
Ето това е проблемът на Радостина-човешкото го няма при нея.
Аз пък не съм убедена, че те ходят доброволно да си изливат душите пред камера. Значи лежи си тя до АМ, момичето плаче, а тя скача и си казва "Чакай, ще отида да чуят всички какво мисля за нея". Всичко е сценарий в тези т.нар "игри".
Както и някой по-горе питаше кога правят снимките за коментарите между игрите. Хич не ми се вярва всеки да разказва своите впечатления, а те да изрязват нужното. Много по-вероятно е, да им се казва какво да говорят. Ако не са чисти реплики, са 90% насочване и водене.

# 1 591
  • Другата България
Laughing Аз съм сигурна, че има режисура, монтаж, сценарии-писала съм го това многократно. Както и че определени неща ги записватт предварително, определени изказвания на участници. Когато лежаха, Радка беше по пижамка неглиже. Когато говореше, беше облечена с дрехи. Не това имах предвид. И не толкова буквално. Който разбрал-разбрал.
А и никой не може да ме убеди, че ако не искаш да кажеш нещо точно както са ти го написали, с пистолет опрян в челото ще те принудят да го кажеш. Радостина започна да злослови по Анка още от първия ден в "славянската крепост". Снощи се доизложи. И да, поне аз вярвам, нагледно от това, което вече са показали участниците, че изразяват своите впечатления от останалите, макар и малко насочвани, за 90% дума да не става. Коментарите на Юлиян за Радостина например са напълно негови Laughing, всичките, и за играта ѝ, и за "чантата" и "сезона". На близначките също са си техни, и в това съм сигурна, при тях пък съвсем. На Веско също, да не ги изброявам поименно. Пламен пък съвсем е автентичен. Но това са си мои впечатления, не ангажирам никого с тях. Peace

# 1 592
Значи лежиш /буквално/ до едно разстроено момиче, което може да ти е дете, то си излива душата напълно искрено и без преструвки, подигравано само до преди малко от трима бабанки с претенции за мъже, успокояваш го, прегръщаш го Sick, говориш окуражително, и само след секунди се изтъпанчваш пред камера и сриваш същото това момиче със земята, защото по някакъв начин е станало дори и за ден център на внимание, макар и в негативен аспект.
Ето това е проблемът на Радостина-човешкото го няма при нея.
Аз пък не съм убедена, че те ходят доброволно да си изливат душите пред камера. Значи лежи си тя до АМ, момичето плаче, а тя скача и си казва "Чакай, ще отида да чуят всички какво мисля за нея". Всичко е сценарий в тези т.нар "игри".
Както и някой по-горе питаше кога правят снимките за коментарите между игрите. Хич не ми се вярва всеки да разказва своите впечатления, а те да изрязват нужното. Много по-вероятно е, да им се казва какво да говорят. Ако не са чисти реплики, са 90% насочване и водене.
Да, най-вероятно изказването на Радостина е било на другия ден, и то след подобаващи въпроси.

# 1 593
Здравейте фенки и фенове на Веско и жълтурчетата от "Ливърпул". А, те "Ливърпул" бяха червени май? newsm78 А, ама то феновете на Веско и тримата глупаци някак ми се позагубиха от темата? newsm78 hahaha Нормално, всеки се осъзнава в един момент, по-добре късно, отколкото никога.
Сега, не гарантирам, че изчетох всичко-все пак за 24 часа и повече сте изписали доста, но май ще съм единствената, която ще заложи Коледния си бонус /а той няма да е малък Mr. Green/ за това, че довечера Анка ще отсвири Септември. Венцислава е ясна, тя ще отсвири Томас. Но Анито така ще натрие носа на Март, че ако аз съм на мястото на това момче, ще падна на колене пред тате Ангелов, ще измоля кинти за поне едногодишна емиграция и ще напусна страната немедлено, защото ще ме е срам да погледна хората в очите. Само като видях промото, само като съм гледала Март досега какво НЕ може, на мен ми е кристъл клиър Wink, че довечера ще отпадне и ще бъде бит освен от пожарникар и даскал, то и от едно 40 кг. момиче, оперна певица, което стана нарицателно за слабо представяне. Та представете си Септември тогава за какво трябва да е идол на харесващите го....
Та подписвам се под горното, нямам спойлери или мойлери, предполагам просто, довечера съм отново на работа, но ще ви чета и ще се включа след 22:00 часа само за да напиша едно : Аз казах ли ви? Laughing.

Едит: И понеже е изключено да гледам и най-вече слушам Март в студиото, а току що видях, че гост ще е Ники Мартинов, то ще ви моля поне да преразказвате това-онова довечера. Praynig

Къде ги видя тези фенове на Веско? Това, че няколко човека не смятат, че Юлиян е върха на човешка еволюция, не ги прави автоматично фенове на Веско.Аз да попитам къде изчезнаха тези, които в началото толкова оплюваха Юлиян и искаха да пишат писма, за да го уволнят от работа, защото не трябвало на такъв изрод да се поверяват деца? А, сетих се.Тук са, но сега питат как да си запишат децата да тренират при Юлиян;)))
Приемам облога! Че Март е зле, зле е, ама и Анка е много зле, така че ще има оспорван двубой:)
Не че ще плача ако Март отпадне, даже ще се радвам да видя физиономията на трите грации:)

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 13:50 от biglubo

# 1 594
# 1 595
За мен Капитан Америка беше по-силен играч от трите умиращи лебеда.
Някой помни ли, когато траките се наговаряха да падат, освен Александър и Радостина, участваха ли и Добата и Анка.
  Добата не е влизал в коалиции и уговорки.Той докато Наско беше там просто си странеше от всички като че ли не се сближи с никой.Имам чувството ,че той се отпусна с идването на прабългарите в племето .Анка винаги е правила каквото каже Радостина.За мен е безхарактерен човек

# 1 596
Най - смешното за мен от снощният епизод.. Тримата глупаци стоят и чакат АМ дали ще номира Юлиан (всеизвестно е че тя иска да го махне от играта) или някой друг... Тъпите им физиономии не могат да се опишат с думи... Страх, страх и пак страх 😁

# 1 597
  • Другата България
Много правилен избор на Анчето. Възможно най-слабия игра на траките, тя все пак мисли за себе си, не за Септември. Но по-смешното, всъщност най-смешното е, че и тримата славяни бяха изключително доволни от избора ѝ, дори се смеят, подхвърлят "страшки", един вид - на нашето момче му е сигурна работата с тези две слаби жени.

# 1 598
Тази седмица на Пандора наистина е пълна пародия! Хубаво, нека е седмица на обратите, но нека победителите са победители, а загубилите - загубили. Например: Загубилите от териториална - отиват на плажа; Загубилите от елиминационна - да номинират двама човека от племето и някакви подобни. Тяхната версия на обрати е напълно несправедлива и предизвиква само недоволство в мен, но не и някаква тръпка...
От номинираните тази седмица, ако може и Март, и Ана-Мария да отпаднат. Това вече ще е приятен обрат за зрителското ми око.
Ана-Мария не ми е любим образ в предаването, но смятам за абсолютно нормално и адекватно да се размени с Март на първата номинация. Все пак е игра и всеки иска да стигне далеч, пък Март като се има за толкова силен, нямаше да му треперят жълтите гащи, че ще ходи на дуел и нямаше да насъсква да саботират толкова идиотски следващата битка... Абе тази седмица просто се оляха и им насъбрах много Grinning
Отделно - само мен ли леко ме дразни Радостина с "ме"- кането си? Видиме, отговориме, определиме и тн...

# 1 599
Довечера ми се вижда, че има игра за равновесие накрая. И какво значение има дали са двама, трима или четирима, ако отпада първият паднал/изгубил равновесие?
Според мен първи ще падне Март, но ще е най-добре ако отпадат двамата паднали, а победител е този, който е остава последен.

# 1 600
Отделно - само мен ли леко ме дразни Радостина с "ме"- кането си? Видиме, отговориме, определиме и тн...
Мен ме дразни с всичко останало, та и с това. Но този тип говорене е от типа "говоря ти бавно и натъртено, за да схванеш", който има за цел да покаже превъзходството на говорещия и нищожността на обекта, който обсъжда.

# 1 601
  • European Union
И да, поне аз вярвам, нагледно от това, което вече са показали участниците, че изразяват своите впечатления от останалите, макар и малко насочвани, за 90% дума да не става. Коментарите на Юлиян за Радостина например са напълно негови Laughing, всичките, и за играта ѝ, и за "чантата" и "сезона". На близначките също са си техни, и в това съм сигурна, при тях пък съвсем. На Веско също, да не ги изброявам поименно. Пламен пък съвсем е автентичен. Но това са си мои впечатления, не ангажирам никого с тях. Peace
Всички участници са автентични, защото никой не ги кара да играят чужди роли. Всеки е себе си, само че е "побутван" в нужната за предаването посока.

Който разбрал-разбрал.
И аз точно това казвам Simple Smile

# 1 602
  • София
Никой ли не е качил снимка от студиото в сряда? Жалко, че не канят вече Килата.

# 1 603
  • Другата България
Скрит текст:
И да, поне аз вярвам, нагледно от това, което вече са показали участниците, че изразяват своите впечатления от останалите, макар и малко насочвани, за 90% дума да не става. Коментарите на Юлиян за Радостина например са напълно негови Laughing, всичките, и за играта ѝ, и за "чантата" и "сезона". На близначките също са си техни, и в това съм сигурна, при тях пък съвсем. На Веско също, да не ги изброявам поименно. Пламен пък съвсем е автентичен. Но това са си мои впечатления, не ангажирам никого с тях. Peace
Всички участници са автентични, защото никой не ги кара да играят чужди роли. Всеки е себе си, само че е "побутван" в нужната за предаването посока.

Който разбрал-разбрал.
И аз точно това казвам Simple Smile
Grinning И аз точно това казвам. Побутвани да, но насочвани 90%-не. Peace

# 1 604
За мен Капитан Америка беше по-силен играч от трите умиращи лебеда.
Някой помни ли, когато траките се наговаряха да падат, освен Александър и Радостина, участваха ли и Добата и Анка.
Анка участваше наравно с Александър и Радостина в избора на стратегията за падане и кой да се номинира за излизане-първо беше Илиян, после Наско и после близначките. Наско обаче обърка плановете и спечели 2 битки от номинациите. Така спаси и близначките, После отпадна, заради контузия нелепо.
Тези тримата искаха да изгонят със стратегия за саботиране половината си племе и изобщо не си даваха сметка, че щяха да ги разпределят по другите племена. Но..Наско ги спаси с победите си и така прабългарите бяха на сергия, за което се дразня, когато се подиграваха на Юлиян (точно Радостинчето), че ги избирали на сергия. Но тази не се спря, реши и Юлиян и Пламен да гонят, а те им изнесоха битките.

Добата беше привлечен от Гастонови за гласуване и той гласуваше според тяхното решение, но не беше посветен в стратегията за падане на отбора. Аз това видях и помня.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 15:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт