🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 620
  • 579
  •   1
Отговори
# 120
Орлин Павлов е височък. Май е 1.83 см.

# 121
Орлин Павлов - не. Той е нисичък и набит, откъде такова тяло.
Мисля, че си е жена Розата.
Ехее, откъде тези 183. Аз съм 160, виждала съм го няколко пъти, включително един до друг на опашка, хич не се е извисявал толкова. Може би 175 зорлем.

# 122
За Орлин - ами от тук:

Значи нета лъже... отблизо не съм го срещала. Но на сцена не ми е изглеждал нисичък и набит, ами по-скоро спортно-елегантно издължен...

# 123
Но на сцена не ми е изглеждал нисичък и набит, ами по-скоро спортно-елегантно издължен...
И на мене така ми изглеждаше, ама ... греда.

# 124
Много е забавно с тази "световна конспирация", че розата е мъж Smiley Много готини предложения имате. Да видим дали панела ще ги използва в събота Wink
Според мен розата е Камелия Воче.

# 125
  • София
Не съм виждала Орлин скоро, последно преди 3 години, но определено не беше нисък и набит. Вярно, че и аз съм ниска, но е поне една глава по-висок от мен.
Не смятам, че Орлин е розата, де, но не съм съгласна с определението отгоре.

# 126
Не знам, но за Розата взех да се колебая дали не е София. Дотук не чух нейни кой знае колко впечатляващи изяви, ама Къци вижте как ни скри “Шапката”. Иначе тя има плътен тембър и се връзва добре уликата по линията “майка- роботила с истински благородник”, че обянснението за Жана, хванато от някакво фейсбук изказване, не ми звучи особено убедително. Освен ако за него не сте намерили по-сигурни източници на сведения.

# 127
София също много се доближава до Розата по тяло и маниери, напомня ми на нея. Аз започнах все повече да се отказвам от предположението за Жана. Мисля, че не е Роберта, Мария продължава  с нея, защото от предаването разбраха колко много хора са се подвели и така им става много много изгодно.

# 128
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Няма как за най-мистичния персонаж да дадат най-явните улики. Естествено, че дават улики които да водят към някого, а реалния участник остава напълно скрит.

# 129
По тази логика, трябва да отхвърлим Жана, защото масово се счита за заподозрян участник по напаснатите улики.

# 130
  • Ню Йорк
Мислех, че розата е Роберта, но тя има много резки изказвания за реалити форматите и надали ще смели брашна с продуцента. Мисля си все пак за Стефан Илчев. За мен Жана няма дисциплина за този формат.

Гледах стъпалата на Розата специално, няма вариант да е Стефан, той е с огромни крака, поне 44 номер, даже 45.

# 131
Каква пък дисциплина да се изисква за една репетиция преди ефир? По толкова репетират.

# 132
Жана е начасличава- настроенията се менят светкавично. Сега спечели и пари. В състояние е да ги разиграва за всяко шоу. А и не си я представям да изтърпи такъв костюм продължително време, че и да пее през него. За мен тя си е наркоман. Дано се е изчистила, но не го вярвам.

# 133
  • Sofia
Жана е в момента по бнт.Дори в черно облечена изглежда доста едра.И е с гипс на ръката.
Не е Розата,сигурна съм.

# 134
А въпреки, че съм убедена, че Розата е дама, взе да ми се върти една много откачена идея, кой може да е, ако е Трендафил, голяма бомба би било. Само за ръст не мога да намеря инфо, но има и ”бодли”, и мода, без съмнение “много известна”, има го и числото 7, пък и попявал....
Та, някой знае ли колко е висок ”Лордът”, че не смея и да я кажа тази шантава идея....

Общи условия

Активация на акаунт