ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 022
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Linz
И според мен няма какво повече да се желае, поздравления, siska79!

# 196
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Взех се в ръце, спрях с разни неща като фастове, изключване на това, онова, яйчни, водни и т.н. фастове и се следвам режима. Чувствам се ненатоварена от мисли кога, как и колко. Човекът ми е сметнал всичко. Обичам го този Юли Heart Eyes
Ето и една снимка от снощи. Килограмите са 59 на 168, на 40 години.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216127766212348&am … 3&theater
Кой е този Юли???

# 197
  • Велико Търново
Юлиян Тодоров от Залата на Юли.

# 198
Браво, Сиска! Hug bouquet
Много се радвам за теб!

# 199
Сиска, сияеш!  Heart Eyes

Момичета, режимът от Любо е точен, 1400кал. Не гладувам, свикнала съм с режими и не очаквах, че ще има проблем. Обаче 2-3 нощи се будя от глад, треперя и ми е лошо,  аха да припадна. Никога не ми се е случвало, а съм спазвала какво ли не  Rolling Eyes Възможно ли е да е въглехидратен грип и да се настройвам? Гледам да вечерям в нормално време, хем да не е рано, поради същата причина, хем да не е 1 час преди лягане.

# 200
Не знам какъв е режимът на Любо, симптомите ти повече приличат на хипогликемия.

# 201
Била съм на какъв ли не режим последните 15 години, не съм забелязала подобен проблем без въглехидрати, но при мен се появиха други и не си правя подобни експерименти вече. От яйца и месо втора година не мога да си оправя хормоните. Confused
Жените без никакви въглехидрати и мазнини не можем. Освен, ако няма здравословен проблем, не бих изключила хранителна група.

# 202
Не знам вече и аз  Rolling Eyes , менюто ми е РБД, в грамове идват 80гр протеин, 75 мазнини, 85 вгх. Не би трябвало въобще да усещам хипогликемия, има вгх, не тренирам силово и до несвяст.

# 203
Режимите на Любо НЕ са безвъглехидратни, поне преди не бяха. Тип "билдърски" са си- залага на извара, белтъци и протеини като цяло, тук- таме плод, картоф, ориз; имаше нещо като ротационен принцип в зависимост от това дали денят е тренировъчен, или не.

# 204
"Въглехидратен грип" какво означава тогава? Извинете, останах с впечатление, че дамата не консумира въглехидрати.

# 205
Тук съм. Днес 58.9кг, на 170см. От април вече -14кг и задържам.
Въглехидрати ям, но си е режим. Не съм правила фастове скоро.  Този месец кога се лунува?

# 206
"Въглехидратен грип" какво означава тогава? Извинете, останах с впечатление, че дамата не консумира въглехидрати.

Имах предвид, че преди да го почна често консумирах сладки неща (по-рядко тестени) и ги спрях.  Blush
В режима има вгх, ям на всяко хранене (2) домати, има за вечеря ориз 50гр, не винаги го хапвам целия, но го има. Вгх не са изключени в режима въобще.

# 207
Благодаря за пояснението. Аз на сладко не налитам, но ориз, картофи и тестено... Flushed Голяма мъка е без.

# 208
Браво, Лъки, браво, шампион си ти  Hug

# 209
Браво на Сиска и Лъки  bouquet

Херци, работата отива на идване у вас  Mr. Green Ще идвам с теб и на фитнес  Grinning

Майтапа настрана, но варианта който ми предлагате с Франсоаз при мен е много проблемен. Аз никога не съм се стремяла към кето, защото големите рестрикции отключват при мен вълна от преяждане. Лошото е, че в момента и либерален режим не ми се получава. Днес бях с нагласата за фаст, а накрая стана една... Май трябва да спра да се опъвам, да си направя едно ОГГТ и да се преместя трайно в темата за ИР.

Общи условия

Активация на акаунт