ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 031
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Хипогликемията се получава при резки скокове на КЗ. А щом има ВХ, нормално да има и хипогликемии.

# 211
Херци, работата отива на идване у вас  Mr. Green Ще идвам с теб и на фитнес  Grinning
Идвай по-бързо, че съм тръгнала към 62 кг, а май не ям много. Ама в новата работа все някой нещо дъвче и минва да почерпи...
От нова година спирам картата за Пулс, не ми пасва хич на раб време и място,  взимам си мултиспорт и започват големите чуденки. Много моля да помагате с предложения Praynig
 Днес - яйца и 61.5, в четвъртък и петък - коледни партита 🎅

# 212
Аз се стоя на 84кг,но като цяло съм доволна.6кг за месец си е добър резултат.Днес вече ще си купя и Л карнитина и се надявам до края на януари да се отърва от още 5-6кг.

# 213
6кг за месец си е добър резултат.Днес вече ще си купя и Л карнитина и се надявам до края на януари да се отърва от още 5-6кг.
6 кг за месец е наистина много добре.

Благодаря за подкрепата момичета, мисля вече да задържам, че не си харесвам тена на кожата.

# 214
Аз се стоя на 84кг,но като цяло съм доволна.6кг за месец си е добър резултат.Днес вече ще си купя и Л карнитина и се надявам до края на януари да се отърва от още 5-6кг.

И аз си бях купила Л карнитин, но откакто разбрах, че според последните проучвания отключвал рак на гърдата при жените и го спрях. Реших, че здравето ми е по-важно от красотата Simple Smile . Просто аз съм хипохондричка и не ми се рискува. Споделям го с всяка жена, която каже, че приема или иска да приема Л карнитин.

# 215
Благодаря ти,мена,но покрай ин витро процедурите се убедих ,че всяко едно лекарство помага за едно,а причинява друго.И най-обикновените болкоуспокояващи например са си нож с две остриета.

# 216

Честита Коледа, девойки!
Здраве и късмет, усмивки и любов в сърцата!
Nature Snowflake Nature Snowman Christmas Tree

# 217
Честита Коледа и от мен! Много здраве, късмет и воля да спазваме режима по време на празниците желая.

# 218
  • София
Честита Коледа, момичета!
Здраве, спокойствие и прекрасни спомени от тези дни!

# 219
Честито Рождество Христово! Здраве, щастие, късмет, успехи, мир и любов за всички!

# 220
Весели празници и от мен.

# 221
Весели празници,момичета.И умната по време на тях☺

# 222
Здравейте!

Включвам се и аз в темичката Simple Smile
Още не съм свалила всички кг от бременността (вече 2г), но съм решила да започна сериозно режима на Атанас Узунов. Обаче от 1ви януари. Висока съм 167см и в момента тежа 72кг. Целта ми е 57 Simple Smile

Успех на всички Simple Smile

# 223
  • Linz
Качила съм коледно 1 кг... месих питка, правих меденки, пълнени чушки с боб, с ориз... толкова въглехидрати изядох, че сега ме е яд, защо съм толкова лакома... Тръгнала съм на фитнес, много имам да горя.

# 224
Тъкмо писах в друга тема, че съм се оляла с В и аз Joy Мда, празнично си се подвеждаме, не че е оправдание, де. За успокоение на съвестта си ходих на фитнес днес, в неделя на Баланс, харесвам си го, ох-мох, поразчеквам се 50 минути Grinning

Общи условия

Активация на акаунт