ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 225

ЧНГ Simple Smile 💫💫💫
Да сме здрави и щастливи! Спорна, спортна и богата да е годината!🌟

Днес дояждам пържоли и баница и от утре съм бетон - протеини с краставица, зиро В. И спорт 3/4 пъти в седмицата.
Аз казах ‘хау’ 🙅♂🧘♀

# 226

Честита Нова година! Много успехи и постигнати цели Heart
Аз си подарих годишна карта за фитнес, която смятам да продължа да използвам както до сега - ежедневно. Режимът също остава, така че си пожелавам резултати Blush

# 227
Беки, какво правиш всеки ден?
аз освен на пътеката и кроса, ще ходя и на йога, ама искам и още нещо. Да не е много силово. Като крос- фит, ама по за аматьори 😂😇

# 228
Понеделник - йога и пътека
Вторник - баланс и табата
Сряда - йога и пътека
Четвъртък - пилатес и пъмп (силова с тежести)
Петък - йога и хийт
Събота - йогалатес и хийт
Неделя - пъмп и баланс
Ако имам желание за чист фитнес си правя кръгова тренировка, но избягвам, че имам здравословно отражение след това.

# 229

П.п Вече съм 81кг.Още 5кг и ще спря диетата.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 14:38 от Lunatichka92

# 230
Честита нова година, момичета! С пожелание за постигане на мечтаната фигура и вътрешно усещане за красот!  Heart Eyes

От днес с нови сили  Simple Smile Протеин и салати за начало  Simple Smile После обратно към режима от Любо.

# 231
  • София
Честита да ни е Новата година и новото начало!
Давам си сметка, че трябва да се опитам да не приемам работата си толкова сериозно, защото жестоко ми се отразява и на психика и на физика! Нещо трябва да компенсира тоя стрес и това нещо е спорт и всякакъв вид приятни емоции извън работно време. За момента съм на две силови главно със собствено тегло, но искам да включа йога и някакви танци. За тонус или медитация и изобщо за разнообразие. Може и някакви по-интересни групови тренировки да си намеря. Нямам възможност всеки ден да съм някъде, но и 3-4 да се събират ще е добре.
Имам нужда и от читави масажи, че съм пълен гипс от офисно седене, а и силовите без качествено разтягане супер ме вдървяват (тук идва и йогата).
Равносметката с килограмите за една година, че задържах едни средни 53.500 +- 1 кг. Добре са ми, но искам да изчистя още малко мазнинки. По-скоро искам да мръдна с по 2 см. от няколко места. Трудно е, защото и плюсът в/у 40-те ми години нарастна Smirk Трябва да разкарам В по-сериозно, защото последните месеци все поприхапна нещо уж малко, но ежедневно.
Време е да пораздвижим темичката от сега, а не като се сетим, че иде време за бански SatisfiedScream

# 232
Честита Нова Година! Желая Ви много прекрасни моменти през 2020-та, дами!
За тази година съм си поставила цел да стана 65 кг и да ги задържа, като приоритет е да вляза отново във форма - искам да стегна ръцете и бедрата.

# 233
  • Linz
ЧНГ, нека да е здрава, красива и щастлива! Започва не само нова година, а цяло ново десетилетие, за това мотивацията трябва да е още по-голяма.
Моята глава тежи от снощи и още лежа, но пък изчетох куп статии за отслабване и спортуване и се надъхвам Simple Smile Равносметката от празниците ми донесе стрес днес на кантара... борбата започва от начало и с повече хъс.

# 234
Ч. Н. Г.  Ще трябва да поразкарам и аз ВХ, че нещо ги зачестих напоследък... Няма отражение в кг /визия, но не се чувствам някак добре... За 4 години ВМНВХ не съм била в кетоза, любопитно ми е какво е усещането. Та, каня се, да видим.

# 235
Здравейте и честита Нова година! Включвам се в групата с диетата на Монтиняк и 5 кг, които искам да сваля от известно време. Започнах на 27 декември и съм 0.5 надолу.

# 236
  • София
Януари ще е моят месец! Всичко ще се записва, брои и смята. Залагам цел -4.5 кг свалени и смятам да я изпълня, от мен си зависи, не остана време!
Започнах вчера, дотук успешно. Записването и яденото само на храни, които могат да се изчислят, много ми помага.

# 237
днес - фаст
и аз се записвам за 4 кг за януари

# 238
Аз ще съм по-скромна- 2 кг. И почвам от понеделник

# 239
И аз се записвам за -4 -5кг за януари. Започвам от понеделник, пък каквото кантар покаже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт