ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 113
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Включвам се и аз от днес .С последните 4-5 кг.Мисля ОМАД+ БВД.С тенденция за 2х36 часа ,ама първите 2-3 седмици ще е ОМАД,докато посвикна.Ще му се невиди,с 2х36 съм правила чудеса за много кратко време.Обаче в този студ ,и както съм вкъщи със ставане в 5:30 ще ми е трудно.

# 346
Влади, желая ти успех! Аз също се боря с последните 5-6 кг, много са гадни, не си отиват лесно. В момента пробвам ОМАД, последно ядох вчера на обяд, днес мисля да ям следобяд, за да изкарам и лунуването. Честно казано хич не ми е лесно, а твоята схема ми се вижда още по - трудна, но сигурно си свикнала да гладуваш, аз не мога все още.

# 347
На 24 часа ,нямам абсолютно никакъв проблем.Ще си ги докарам и 36 .Всъщност ,аз се чувствам много добре ,когато се храня по веднъж.Няма тежест ,нито мисля какво да ям по 2-3 пъти на ден.А съм си и правила експеримент с калориите и фаста .Ако хапвам едни и също калории с две хранения ,примерно и същите на едно хранене -по-бързо свалям с еднократното.Но пък при мен тази схема обикновено съм -3,4 кг за месец.Набягам повече на салатите и чисто месо(телешко и риба предимно).Като орязвам ккал -20%.Правя ли и по10-на км на ден ,схемата е безотказна .Но все още съм под карантина Grinning

# 348
  • Мизия
Здравейте Simple Smile Аз съм Sweet_mamma(която яде до 16:00ч. и после край), обаче си забравих паролата и сега съм влязла тук чрез Фейсбук. Можете ли да ми кажете, защо от този профил не мога да си променя името?
Аааа и да се похваля... Имам свалени 2,200кг. за четири дни. Малко е, но съм много горда със себе си. Вече съм 62,500кг. Innocent

# 349
На новата версия сме вече и не мога да ти помогна с името.
Браво за сваленото, смело на пред. Ти ли си дето ядеше 4 кифтета с хляб и пюре за обяд?

# 350
2,200 за 4 дни е екстра на фона на хлебец и кюфтета .Ама да знаеш ,че по-скоро си се отводнила ,чак ми е странно при твоето хранене .Но браво де ,продължавай ,ако ефекта спре ,коригирай храненето.

# 351
  • Мизия
На новата версия сме вече и не мога да ти помогна с името.
Браво за сваленото, смело на пред. Ти ли си дето ядеше 4 кифтета с хляб и пюре за обяд?
Даааа, същата ненормалница Grinning

# 352
  • Мизия
Аааа, с кюфтета четири на брой ударих на греда. На следващата сутрин бях качила 0,800гр. Вие бяхте прави! Вчера на обяд ядох две филийки с кашкавал и салам. На вечеря малко кренвирш с половин филийка хляб. Днес на обяд хапнах рибка, а сега в 16:00ч. си забърках кис.мляко, с овесени ядки, ленено семе + 2 бр. кивита. Какво ще кажете?
P.S.: Проблем ли е, ако вечер пия по една чаша чай без захар?

# 353
Чай си пий ,когато и колкото искаш (без захар ).Притъпява и апетита .Ако опиташ и хляба да махнеш ,или поне го замени с 1-2 филийки на ден Вита,или друг пълнозърнест .Ще свалям по-бързо без хляб Blush

# 354
Аааа, с кюфтета четири на брой ударих на греда. На следващата сутрин бях качила 0,800гр. Вие бяхте прави! Вчера на обяд ядох две филийки с кашкавал и салам. На вечеря малко кренвирш с половин филийка хляб. Днес на обяд хапнах рибка, а сега в 16:00ч. си забърках кис.мляко, с овесени ядки, ленено семе + 2 бр. кивита. Какво ще кажете?
P.S.: Проблем ли е, ако вечер пия по една чаша чай без захар?
Мацка, какви филии с кашкавал бе. SmileySmileySmiley
Махай хляба и ще видиш добри цифри.

Чай си пий колкото искаш, без захар пък е супер.
И кренвиршите са пълни да не казвам с какво, замени ги с чисто месо.

# 355
Да,и аз опитах да кажа,че е от хляба .Плодове ,зеленчуци,месо,яйца ,ядки.И не до пръсване ,де.И ще имаш чудесни резултати за 2-3 месеца.Този хляб ,само ти вдига инсулина ,не ти дава и нищо градивно .Ще ти е тегаво седмица ,после ще свикнеш.В часовете без храна -чай,вода,кафе,газирана вода .

# 356
Реално не знаем дамата как се е хранила преди. За нея това може да е ограничение в количеството. А и има доста хора, които не могат да оцелеят на 1000-1200 калории от начало.

# 357
То освен колко са ккал ,има значение и от какво са .По-добре да хапва повече .Тея ккал от хляб и салами са си една хубава салата с пържола .Ще е по-сита.

# 358
  • Мизия
Да,и аз опитах да кажа,че е от хляба .Плодове ,зеленчуци,месо,яйца ,ядки.И не до пръсване ,де.И ще имаш чудесни резултати за 2-3 месеца.Този хляб ,само ти вдига инсулина ,не ти дава и нищо градивно .Ще ти е тегаво седмица ,после ще свикнеш.В часовете без храна -чай,вода,кафе,газирана вода .
Газираната вода не подува ли корема?

# 359
  • Мизия
Добро утро, момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт