ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 055
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
За много години, девойки!Здраве и късмет за семействата, а за нас да си достигнем целите. На мен от години приятелите ми пожелават твърди 55 кг., а мъжа ми на всяка година, нов килограм Mr. Green

Моите цели са малко по-дългосрочни-от 07.01 започвам отново тренировките с любимия ми треньор. Те ще са с продължителност три месеца. Ще направя контролни снимки и на всеки две седмици ще се снимам, храната ми е по любяюмия Юли/Юлиян Тодоровм от залата на Юли/.
В миналото са фастове, лунни диети и други крайности.
Днес ходих и да кръводарявам, въпреки тренировката преди това не ме върнаха, хемоглобин 140.
Целите на 2020 са  основни:
да са науча да се набирам
да си овладея лакомията
Да се има предвид, че аз не ям нищо пакетирано, никакво сладко по никакъв повод, но мога да преям с извара, пилешки гърди или дроб  Mr. Green

# 241
Ох, Сиска, ако трябва да живея твоя диетичен и тренировъчен живот, досега да съм се гръмнала. Simple Smile С най - добри чувства! За възхищение си. Аз съм мързел...

# 242
  • Велико Търново
Ох, Сиска, ако трябва да живея твоя диетичен и тренировъчен живот, досега да съм се гръмнала. Simple Smile С най - добри чувства! За възхищение си. Аз съм мързел...

Имах имен ден преди два дни и сигурно в 10 пожелания имаше да съм все така енергична CrazyЧак се замислих Mr. Green Мен меренето на храната не ме натоварва и затормозява, а ако не стана в 5 часа и не отида в залата все едно не съм си измила зъбите. Хора всякакви! Hug

# 243
  • Linz
Всичко опира до желание и мотивация. Някои намират удоволствие там, където други виждат непосилни усилия. Аз преди време не вярвах, че мога да започна да тренирам системно или да изключа основни за другите храни, които и аз много обичах, от менюто си... но сега вече не си и представям друг начин.
Аз си поставям за цел да се разделя с 3 кг. този месец.

# 244
Добро утро!
Прочетох един виц:
Жената никога не напълнява! Тя просто увеличава любовната площ на мъжа Grinning
По този повод споделям с любимия, че съм му увеличила любовната площ с 5 кг Cry А той, милия, нали никога не се оплаква от мен, вдигна поглед и каза: "Я да видя!" Blush
Искам през януари да разкарам тези 5 кг (дано се случи въпреки хормона, който пия).

# 245
Сиска, ти на гладно ли тренираш?
Аз тренирам на гладно в 6ч сутринта Вече 5 г, но прочетох, че не било ок за целите. И се замислвм дали и това не играе роля.

# 246
  • Велико Търново
Сиска, ти на гладно ли тренираш?
Аз тренирам на гладно в 6ч сутринта Вече 5 г, но прочетох, че не било ок за целите. И се замислвм дали и това не играе роля.

Винаги тренирам на гладно.
Сега като започна да тренирам персонално няма да е на гладно. Истината е, че преди две години като тренирах пак с него ме беше"изпилил" като за състезание, но омаже ли се храната като цяло е все тази кога тренираме Blush

# 247
  • София
Siska, би ли споделила едно дневно меню?
Не искам да му "крада" режимът на Юли, а и всичко е строго индивидуално и спрямо цели и тренировки.
По-скоро са ми любопитни количествата и съотношението на П-В-М
Пиете ли добавки момичета и какви?

# 248
  • Велико Търново
Siska, би ли споделила едно дневно меню?
Не искам да му "крада" режимът на Юли, а и всичко е строго индивидуално и спрямо цели и тренировки.
По-скоро са ми любопитни количествата и съотношението на П-В-М
Пиете ли добавки момичета и какви?

60:20:20 -П/М/В

Моето меню е много обрано, защото такова ми беше желанието. Включва само -извара, протеин, пилешки гърди, свинка пържола, дроб, Скир, грейпфрут. Количеството на месото е 120-130, а на дроба 200.
Имам и един ресторантски ден-1 хранене седмично в ресторант и пак има условия.
Аз пия само аминокиселини и витамини, които ми слагат в залата.Дори не ги знам какви са Blushне, че не работя в най-голямата аптека в града де Mr. Green
Дано съм била полезна!

# 249
  • София
Мерси, siska!
Няма ли някакъв зеленчук в цялото меню, защото В от къде идват?

# 250
  • Велико Търново
Мерси, siska!
Няма ли някакъв зеленчук в цялото меню, защото В от къде идват?

Има разбира се, но се смятам, че и салатата трябва да си пиша. Въглехидратът идва от плод, който е всеки ден.

# 251
Тук съм на отчет. Днес кантара показва 57.4 кг, което е -15 кг  от май месец на сам.
След 10 дневна ваканция съм на минус. Доволна.
Днес в самолета от София летяхме с доктор Емилова, много и се зарадвах.  Blush

# 252
  • София
Лъки, ти ще отслабваш ли още или мислиш да заддържаш вече?

Махнах аз качения 1.5 кг по празниците, жалко, че преди това пак се бях отпуснала. Килограмите отново са 59 кг, явно тях лесно ги поддържам, но за заддържане на по-ниски килограми ще трябва да се потрудя.

# 253
Чета ви редовно ,ама нещо все не ми се пишеше.Аз бързо свалих до 52-53 ,за няма и месец.Мерак ми е обаче да падна на 49 .Ама ще видим,и така се чувствам ОК.

# 254
Тук съм на отчет. Днес кантара показва 57.4 кг, което е -15 кг  от май месец на сам.
След 10 дневна ваканция съм на минус. Доволна.
Днес в самолета от София летяхме с доктор Емилова, много и се зарадвах.  Blush
Извинявам се, сигурно сте казали как, но тъкмо влизам в темата и не мога да се стърпя да не попитам-как успяхте?

Общи условия

Активация на акаунт