Не ми върви с жените

• 10 591
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
За зимата:

За лятото:

И е красиво, и деца няма, и шум не вдига, и претенциозно не е, и е уютно.
Можеш да го пренареждаш и боядисваш по свой вкус, да го местиш даже и то няма да опонира.

# 46
Явно авторът очакваше да започнем да го жалим и да оплюем днешните жени какви са мрънкалници, грозни, че и някои даже с деца....! Как може да не му влизате в положението, злобни лелки такива?!?!???!!

# 47
  • Sofia
Как може да не му влизате в положението, злобни лелки такива?!?!???!!

Как да не му влизаме? Толкова чудесни предложения получи как да си създаде уют. Mr. Green

# 48
Как може да не му влизате в положението, злобни лелки такива?!?!???!!

Как да не му влизаме? Толкова чудесни предложения получи как да си създаде уют. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

М, чи тъй, де!

Mr. Green

# 49
И въпросът ти е...?
Или само дойде да помрънкаш и ти?
Не, търси бгмама без дете.

# 50
  • Sofia
Те пък, 'щото тези без деца се оценяват толкова ниско, че да пускат на някакви спорадични онлайн смотаняци.

# 51
Какво търси ,стана ясно.Но той какво предлага? И даже не говоря за децата,не всеки е склонен да отглежда небиологично дете.

# 52
  • София
Елора, има куче онзи моя. Жена иска, но като му кажа защо няма да получи и се цупи. По женски Stuck Out Tongue

Какво търси ,стана ясно.Но той какво предлага? И даже не говоря за децата,не всеки е склонен да отглежда небиологично дете.

Силно ме вълнува и мен този въпрос.

# 53
От поста Ви, разбирам че Вие сте перфектен..В него, веднага ми се наби в очите , ", ту са доста грозни, " ..Започнахте да изброявате минусите на жените,но не казахте нищо за Вас..Красотата е в очите на гледащия..Не бъдете груб,защото аз не бих била с човек,който мисли толкова повърхностно.
Относно отношенията, тези неща са двупосочни..Може би, търсите на грешното място,или имате прекалено високи и нереални критерии,не ми хареса и как разсъждавате, доста повърхностно е написан поста..
Не разбрах  на колко години сте?

# 54
  • София
Каква весела тема, така не съм се забавлявала скоро! Благодаря...  Laughing Laughing Laughing

# 55
Един съсед от родния град веднъж не се събра с една девойка, само защото имала дете. Самотна майка. И даже и го е казал. Иначе уж много влюбен в нея бил. Имали известно време отношения.
Събра се с друга, ожени се, роди му дете.
Обаче жената не се оказа много стока  и избяга с друг. И години така и не потърси детето си.
И той горкия остана сам и трябва да гледа детето. И видя какво е самотен родител, видя какво е жените да те отбягват, защото имаш дете. Дори една му е казала, че би била с него, но не иска да гледа чужди деца. Можело да си останат приятели с привилегии.
Опитал отново със старата си любов, която обаче го отсвирила, защото си е намерила мъж, който да я обича достатъчно и да и помага в отглеждането на нейното и на общото им дете.

Сори за отклонението, ама авторът никакъв го няма  Laughing

# 56
Любима ми стана градацията "ту имат дете, ту са доста грозни."
Евала, човек!

# 57
Не разбрах  на колко години сте?

Е, как не разбра? Ментално на около 3 и половина. Не му харесват играчките, които му се дават. Иска други...

# 58
  • Deutschland
Сигурно е на 40+ и живее с мама в двустаен. Има и къщурка в някое село и не ще някоя с дете да му вземе имотите

# 59
Сигурно е на 40+ и живее с мама в двустаен. Има и къщурка в някое село и не ще някоя с дете да му вземе имотите

Те пък и грозни....мани!

Поне някоя тип Златка да беше...ама те пък скъпи, ужас! Само мрънкалници са останали Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт