Не ми върви с жените

• 10 614
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Според мен линчът на Братан е предизвикан от асоциацията за думата гнусен. Аз примерно го свързвам с гаден, противен, отвратителен, нечист. Според мен може да ти е странно, страшно, неприемливо да правиш секс с жена с голям корем, но гнусно звучи too much.

# 211
  • Насред хаоса
Защо да се ограничава? Не разбирам. Харесал му е профила, решил да се пробва - чудесно!
Точно защото не се ограничават, стават за смях. Както каза лейди Рамкин, поне да е насочено към някого от групи по интереси или по някакво друго направление, в което е по-възможно да сте разменили някоя и друга дума. Не да ти се чучне от небето в цялата си неустоима прелест, която е само в неговата глава, и да очаква всички да го възприемат, както той си се възприема. Плюс това в профила ми няма нищо интересно и в него от създаването му пише "омъжена".
Кифльо - едно такова, което трябва да е мъж, ама успешно конкурира номерата и физиономиите на кифлите, срещу които иначе ожесточено плюе. В което няма нищо мъжествено, в случая е пухкаво, и чудещо се как да привлече внимание - селфи тук, селфи там, да има как, ще си фрасне една целувка сам на себе си от толкоз самовъзхищение.
Преди време пък някакъв "разбивача на женски сАрца" - нещо средно между момче и мъж с поглед, сякаш е с пълен памперс, ама явно много въздействащ на женските сАрца според него.
Абе изобщо, трагедия.

# 212
  • София
Точно защото не се ограничават, стават за смях. Както каза лейди Рамкин, поне да е насочено към някого от групи по интереси или по някакво друго направление, в което е по-възможно да сте разменили някоя и друга дума. Не да ти се чучне от небето в цялата си неустоима прелест, която е само в неговата глава, и да очаква всички да го възприемат, както той си се възприема. Плюс това в профила ми няма нищо интересно и в него от създаването му пише "омъжена".
Кифльо - едно такова, което трябва да е мъж, ама успешно конкурира номерата и физиономиите на кифлите, срещу които иначе ожесточено плюе. В което няма нищо мъжествено, в случая е пухкаво, и чудещо се как да привлече внимание - селфи тук, селфи там, да има как, ще си фрасне една целувка сам на себе си от толкоз самовъзхищение.
Преди време пък някакъв "разбивача на женски сАрца" - нещо средно между момче и мъж с поглед, сякаш е с пълен памперс, ама явно много въздействащ на женските сАрца според него.
Абе изобщо, трагедия.

Ясно. Щом е и предмет на толкова задълбочени съждения, ще е бая интересен екземпляр. Насочи го към мен следващия път, моля Simple Smile Wink

# 213
  • Насред хаоса
Определението за кифльо си е точно определение за кифльо, не "задълбочени съждения". Не си заслужава.

# 214
  • София
Определението за кифльо си е точно определение за кифльо, не "задълбочени съждения". Не си заслужава.

Ооо, повярвай ми. Заслужава си. Още помня един подобен, който ми поиска приятелство във фб. Всичките му снимки бяха придружени с мъдрости на любовна тематика. Приличаха на кукички за наивници. И аз се чудех как баш на мен се натресе. Мисля, че още помни протяжните ми вопли как си търся мъж да осмисли живота ми и да ми даде оная мъжка сила, здраво рамо и други здрави неща, които да събудят жената в мен. Много бързо се отказа. А с един от най-добрите ми приятели мъже добре се позабавлявахме Grinning

# 215
Отдавна не са ми искали разни мъже приятелство. Сигурно, щото съм с детето на профилната Joy Не искат бракувана стока Satisfied
Но пък преди все разни нигерийски принцове и арабски шейхове ме искаха за жена. Явно не съм вървежна сред българските търсачи на жени Joy

# 216
Въобще не може да се сравнява.
Но казах ти вече, пробвай да кажеш на бъдещата си бременна жена, че те е гнус от нея и гледай реакцията Laughing
Тогава и ти не би трябвало да се възмущаваш от жени, които драпат за парите на един мъж.
Защото както теб те е гнус от бременни, така и те имат право да ги е гнус от бедни, но претенциозни мъже  Mr. Green
Какво общо има материалното състояние с биологичното... Ако една жена я е гнус от бедни мъже, то и мъжете би следвало да ги е гнус от бедни жени - това е реципрочното сравнение.
Само дето второто никога през живота си не съм го чувал, някой мъж да каже - остави, тази е бедна, не я искам. Просто мъжете обичат истински - обичат човешкото същество като цяло, личността, външния вид, всичко, което един писател би описал в една жена.
Жените не обичате мъжа, а обичате провайдъра - на кинти, на сигурност, на грижи. От време на време се влюбвате в някой красавец, ама мине се не мине време - и красавеца трансформиран в провайдър.

Твърде много си падам по жени, но честно казано бих се радвал повече да ме обича мъж SatisfiedSatisfiedSatisfied

Една приятелка ми е споделяла, че се радва, че с майка си са изритали баща си от семейния апартамент. Обичали го, и той ги обичал, бил добър човек, но не им давал достатъчно пари. Дъщерята е силно обидена, че храната, дрехите, учебниците и базовите й нужди били задоволени, но не е имала пари за друго. Сега работи и има пари да "друго" - пътувания, масажи, нощни клубове. Не иска деца, не е близка с родителите си.

Аз мисля, няма нищо лошо един човек (независимо от пола) да е претенциозен, хубаво е да знаеш точно какво търси и иска. Ако не е претенциозен, а приема и инвестира във всеки, който му смигне - ами не, няма да му се получи нищо. Човек трябва да иска партньора си, да смята, че е намерил точно това което търси, просто за да траят дълго нещата. Дали той покрива претенциите на отсрещния - не е негова грижа, отсрещният трябва да си прецени.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 02:34 от Анонимен

# 217
Ама това да си грижовен провайдър също е част от същността на мъжа, не е нещо извън него, то е функция на характера на мъжа.
А лъжливите твърдения, че мъжете ги обичали жените целите, както са си и сам не ги вярваш, според мен. Иначе нямаше да ти пречи никак на жена ти бремения корем, или да качи кила от тортички. Нали ще си я обичаш пак? Като личност, същество и романтичен поет музата си.. Joy
Формата и големината на дупето на жена ти също е "материално" нещо. Тя биологично може да си вирее и с малък, и с голям г@з.

# 218
Ама това да си грижовен провайдър също е част от същността на мъжа, не е нещо извън него, то е функция на характера на мъжа. - Верно ли Simple Smile Да, през 15 век е било така. Даже при повечето животни не се случва това, за което приказваш. 

А лъжливите твърдения, че мъжете ги обичали жените целите, както са си и сам не ги вярваш, според мен. Иначе нямаше да ти пречи никак на жена ти бремения корем, или да качи кила от тортички. Нали ще си я обичаш пак? - Говорихме, че сексуалното желание може да спадне, никой не е дискутирал за любов. Не знам дали би отрекла факта, че много мъже все пак остават с жените си и след бременността Wink

Формата и големината на дупето на жена ти също е "материално" нещо. Тя биологично може да си вирее и с малък, и с голям г@з. - Дупето на жената би се водило  "материално" нещо, само ако е за продан и има обявена цена. Grinning

# 219
Божке...
Да ви кажа, откак си взех котарак, колкото и извисоко да ме гледа и да не ще да се глези - пак е по-добре от мъж. Наистина започвам да разбирам дъртите моми-коткарки.

# 220
Встрани от обсъждането, само на мен ли ми се струва, че Братан "не е готов" за семейство, деца и прочие баналности?

# 221
"Само дето второто никога през живота си не съм го чувал, някой мъж да каже - остави, тази е бедна, не я искам."

Аз пък съм им виждала очита как им светват, като се заговори, че момата е имотна и заможна. Че и сметка й правят на заплащането.

# 222
Още в уни забелязах, че се котират предимно девойки със заможни родители, родители с връзки, бизнеси и т.н.

# 223
Има обаче и един друг аспект, Тайничка - когато една девойка има богати родители, тя ще да е облечена, фризирана и маникюрирана по по-друг начин от бедничката, тоест отразява се на външния вид (по-бляскав). Nature Sparkles

# 224
Ох, мъжете, тези Аполони и свети води ненапити Joy Искали молА ви сА само любов и те така... Правенето на сметки за пари е присъщо и двата пола, моля, моля. Преди време имаше тема за някакъв льольо, дето държеше сметка на родителите на гаджето си ( софиянци) защо не са я осигурили с  апартамент, а сега кредит трябвало да тегли..

Общи условия

Активация на акаунт