Не ми върви с жените

• 10 607
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Явно си от старата генерация. Новите модификации мъже са от друг вид лястовици. Такива дето само пърхат и никъде не кацат.

# 241
Явно си от старата генерация. Новите модификации мъже са от друг вид лястовици. Такива дето само пърхат и никъде не кацат.
Това е много вярно.
В рамките на една година 2ма уж зрели мъже ме гоустнаха. Уж на втори разговор ми говореха за нещо по-трайно и се чувствах тъпо, че не тръгвам веднага с мечтите за бялата рокля и догодина люлка. Ами добре, че не съм тръгвала така, защото, както казах, ме гоустнаха - след 4-6 срещи.
За останалите, които заявяват как не искат ангажименти, никога не инициират среща, но 'случайно' винаги се оказват с 4-5 свободни часа, когато им се обадя за кафе, не ми се отваря и дума. За това, че очакват кафето да е с райбер - съвсем не ми се говори.
Уж съм в прилични среди, не би трябвало да съм заобиколена само от донжуани, но явно съм.

# 242
Милиони рубли, юани или датски крони? На американците едно дете им излиза само 250к долара да го родят, изгледат и изучат в колеж. В България колко ще ти излезе до бакалавър включително, има ли 100к лева за 23-4 години (включва 9 месеца бременност)?
Ако си в някой градец, дето се минава за 30 мин пеша, кола не ти е нужна, освен да пази гаража - да не пусне краченца да избяга. А, и веднъж годишно да дадеш само 100 лв за гориво за почивката, вместо 150 лв за БДЖ/Ивкони.
В youtube, между другото, има хиляди видеа колко ненужни харчове се правят ежедневно плюс подробна разбивка в цифри. Минималистичните акъли на някои влогъри ми идват в повече, особено като видя какъв хамбар-всекидневна има зад тях и кой им спонсорира клиповете, но като се отсее плявата и чистата реклама, има наистина добри съвети как да спреш да харчиш като милЬонерче, а си само средна към ниска средна класа.

Ми 20 години по към 1000 лв на месец са 200 000 . За жилището още 300 000, само дотука са половин милион.

# 243
Милиони рубли, юани или датски крони? На американците едно дете им излиза само 250к долара да го родят, изгледат и изучат в колеж. В България колко ще ти излезе до бакалавър включително, има ли 100к лева за 23-4 години (включва 9 месеца бременност)?
Ако си в някой градец, дето се минава за 30 мин пеша, кола не ти е нужна, освен да пази гаража - да не пусне краченца да избяга. А, и веднъж годишно да дадеш само 100 лв за гориво за почивката, вместо 150 лв за БДЖ/Ивкони.
В youtube, между другото, има хиляди видеа колко ненужни харчове се правят ежедневно плюс подробна разбивка в цифри. Минималистичните акъли на някои влогъри ми идват в повече, особено като видя какъв хамбар-всекидневна има зад тях и кой им спонсорира клиповете, но като се отсее плявата и чистата реклама, има наистина добри съвети как да спреш да харчиш като милЬонерче, а си само средна към ниска средна класа.

Ми 20 години по към 1000 лв на месец са 200 000 . За жилището още 300 000, само дотука са половин милион.

100 000 няма как да са , това прави средно по 400 на месец. Това само храната покрива- ами дрехи,курсове, екскурзии,учебници, техника и тн?

# 244
Личи ли ми? Позна, на 50+ съм.

# 245
Винаги съм се чудела какви са параметрите на тая самоиздръжка. Да си купува сама храната? Да гребе наравно? И примерно ако мъжът печели повече, какво следва - той ще си купува по-хубава храна ли? а тя каквото може. В смисъл той блек ангъс стек, тя - кренвирши Леки, или нещо такова...

И изобщо мъж, който е неуверен за една такава сума - то не е милиони да се издържа тази жена - за какво изобщо търси брак.
Иначе то на никой не му трябва домакиня, докато не изникнат някои задачи, които само човек у дома може да ги свърши. И изведнъж се оказва ценност.
Ако се сметнат разходите за жилища, коли,гараж, ремонти, деца, точно милиони си стават . Затова очакваме и двамата да се включат.
Започвам да се чувствам като бяла лястовичка, сравнявайки се с мъжете, който пишат тук. Очаквате жените да печелят повече, или поне колкото вас? ЖДНБ! За мен не е истински мъж някой, който не може сам да издържа семейството си, да поглези жена си, за да я вижда спокойна, усмихната и щастлива. Правете го, за да сте щастливи и вие и можете да бъдете сигурни, че няма и да си помисли да ви смени с друг мъж.

Тея общи приказки може да минат на някой друг.  На чист български съм написал какво очаквам.

# 246

100 000 няма как да са , това прави средно по 400 на месец. Това само храната покрива- ами дрехи,курсове, екскурзии,учебници, техника и тн?

Иване, ако те боли толкова да гледаш деца и жена, просто се разведи.
Ти иначе много неща може да очакваш, ама и жените имат очаквания.
А да, и ти като Братан смяташ, че жените нямат право на никакви очаквания  Laughing

# 247
Братане, говориш за някаква идеална, романтична, безусловна любов, която ти самия изглежда, че не искаш да дадеш, а очакваш да получиш. Simple Smile
Имаш 101 предразсъдъка и очаквания преди да стигнеш до връзка, а очакваш жената да е просто влюбена в теб и характера ти, без да се интересува хляб и сол ли ще ядете или суши, ако имате семейство.
Ако си на 20 ок, ама след една определена възраст не може да очакваш, жена, която гледа сериозно на отношенията ви,  да не се интересува от принципите ти за съвместно съжителство. Те не са толкова трудни за постигане, но според мен на теб са ти трудни за поставяне пред жените.
Ако се хвърляш на жени, чийто стандарт не можеш да покриеш и с който не можеш да се равниш, е разбираемо депресивното ти отношение към жените.
Да не излезе, че непретенциозните просто не са ти по вкуса и не могат да се котират при теб, щото нямат онова излъчване на финансово стабилната, самоуверена  готина жена? Но на нея пък (финансово стабилната) ще ти е неудобно да ѝ кажеш да си плати сметката като я поканиш на среща и след няколко срещи ще усетиш, че не можеш да си позволиш да поддържаш имиджа, който градиш пред нея.

# 248
  • София
В рамките на една година 2ма уж зрели мъже ме гоустнаха. Уж на втори разговор ми говореха за нещо по-трайно и се чувствах тъпо, че не тръгвам веднага с мечтите за бялата рокля и догодина люлка. Ами добре, че не съм тръгвала така, защото, както казах, ме гоустнаха - след 4-6 срещи.
За останалите, които заявяват как не искат ангажименти, никога не инициират среща, но 'случайно' винаги се оказват с 4-5 свободни часа, когато им се обадя за кафе, не ми се отваря и дума. За това, че очакват кафето да е с райбер - съвсем не ми се говори.
Уж съм в прилични среди, не би трябвало да съм заобиколена само от донжуани, но явно съм.

Както веднъж ми каза мой добър приятел: "Това, което можем да ви предложим е пенис. Само дето вие се обиждате като ви го кажем направо." Та по тази причина офертата, която ти отправят обикновено е под формата на говорене за нещо по-трайно и прочее завоалирани сигнали. Просто не искат да те обидят!

# 249
Братане, говориш за някаква идеална, романтична, безусловна любов, която ти самия изглежда, че не искаш да дадеш, а очакваш да получиш. Simple Smile
Имаш 101 предразсъдъка и очаквания преди да стигнеш до връзка, а очакваш жената да е просто влюбена в теб и характера ти, без да се интересува хляб и сол ли ще ядете или суши, ако имате семейство.
Ако си на 20 ок, ама след една определена възраст не може да очакваш, жена, която гледа сериозно на отношенията ви,  да не се интересува от принципите ти за съвместно съжителство. Те не са толкова трудни за постигане, но според мен на теб са ти трудни за поставяне пред жените.
Ако се хвърляш на жени, чийто стандарт не можеш да покриеш и с който не можеш да се равниш, е разбираемо депресивното ти отношение към жените.
Да не излезе, че непретенциозните просто не са ти по вкуса и не могат да се котират при теб, щото нямат онова излъчване на финансово стабилната, самоуверена  готина жена? Но на нея пък (финансово стабилната) ще ти е неудобно да ѝ кажеш да си плати сметката като я поканиш на среща и след няколко срещи ще усетиш, че не можеш да си позволиш да поддържаш имиджа, който градиш пред нея.

Ти тая финансово стабилна жена я описа все едно е Мария Шарапова. Не се изискват геройства , за да си финансово стабилен докато си сам. Така че не виждам какъв ще му е проблема на Братан. За мен това е нещо напълно нормално , а не причина за голямо самочувствие.

# 250
  • Sofia
На мен ми е много комично как мъжете се опитват да правят задълбочен разбор на дамските изисквания и да обясняват колко са неадекватни. Лоши, лоши жени!!! Аз затова за пореден път ще препоръчам на господата в темата да се ориентират към мъже. Ето, bratan вече сам даде заявка малко по-назад. Mr. Green Нещата се нареждат малко по малко.

# 251
Ама това да си грижовен провайдър също е част от същността на мъжа, не е нещо извън него, то е функция на характера на мъжа. - Верно ли Simple Smile Да, през 15 век е било така. Даже при повечето животни не се случва това, за което приказваш.  

А лъжливите твърдения, че мъжете ги обичали жените целите, както са си и сам не ги вярваш, според мен. Иначе нямаше да ти пречи никак на жена ти бремения корем, или да качи кила от тортички. Нали ще си я обичаш пак? - Говорихме, че сексуалното желание може да спадне, никой не е дискутирал за любов. Не знам дали би отрекла факта, че много мъже все пак остават с жените си и след бременността Wink

Формата и големината на дупето на жена ти също е "материално" нещо. Тя биологично може да си вирее и с малък, и с голям г@з. - Дупето на жената би се водило  "материално" нещо, само ако е за продан и има обявена цена. Grinning

Ти сериозно ли? Joy
И при много от животните е така. Ако мъжкият не може да опази територията и да провайдне сигурност на вида си/поколението и женската (ако е моногамния тип) , какво става? Идва друг мъжки, по-убав и по-силен. Joy

Да, много мъже остават и след бременността, и слава богу, че даже и желанието им не спада. Тук говорим за онези дребните, комплексирани мъжленца, на които някакви външни белези им убиват любовта, след като уж веднъж са обикнали жената "цялостно и каквато е" . Щото не знам за много мъже да обичат жена си, без да имат и сексуално желание (изключвам болестно състояние).

Не всичко материално е за продан. Което не пречи това материално нещо да има цена. Пробвай да отидеш да си купиш картина от Лувъра, например. Имат цена, но не се продават.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 13:25 от tuali

# 252
Сякаш се изискват геройства, когато сте двама с добри доходи, че нерядко и с помощ от баби и дядовци.
Сега стига глупости. Още в темата за числата много точно го казаха едни мъже - смятайте всичко, вкл.и децата, дори да ги нямате.
На господинчовците им се увидява, когато станат бащи - хем разхода по-голям, хем искат да си запазят стандарта на ергени, хем не печелят повече от ергенските си години, хем и жената в майчинство - с намалени доходи. Накратко, парите намаляват, задължителните разходи се увеличават. Логично е да стиснеш дупето и да се лишиш от някои кефове, колкото и задължителни да ги смяташ. Бърз преглед на ок. 95% от темите в СО го доказва - парите вечно не стигат, мъжът вечно е изненадан от този факт.
С бившия ми опитах да говоря за преразпределяне на бюджета - с цел преместване в по-добра и по-голяма квартира. Не че не искаше да си играе на голям, женен мъж, градящ семейство, ама като му представих сметката за първата стъпка, рязко даде назад, след месец вече се бяхме разделили. И да не си помислите нещо, докато успея да се изнеса, той плащаше по-голямата, всъщност огромната част от общите разходи. Странно, нали? 

Та по тази причина офертата, която ти отправят обикновено е под формата на говорене за нещо по-трайно и прочее завоалирани сигнали. Просто не искат да те обидят!
Знам, бе, знам. Ама завоалираните сигнали са най-мръсното нещо, което може да направи един донжуан с жена с очаквания. Кое му е трудното да кажеш, че всичко е без ангажименти, поне да не тръгвам с очакванията?

# 253
  • София
Знам, бе, знам. Ама завоалираните сигнали са най-мръсното нещо, което може да направи един донжуан с жена с очаквания. Кое му е трудното да кажеш, че всичко е без ангажименти, поне да не тръгвам с очакванията?
[/quote]

Е, хайде сега - мръсно... Не можеш ли преди да излезеш с тях чисто и просто да им кажеш какви са ти очакванията?  По реакцията им веднага ще разбереш дали и какво искаш да правиш с човека. При мен поне така се получава Simple Smile

# 254
Цитат
Не можеш ли преди да излезеш с тях чисто и просто да им кажеш какви са ти очакванията?
Не мога да си представя да се осъществи среща, ако тя директно им заяви преди това: "Аз съм на сериозен етап от живота си и мисля за семейство вече, ако не си на същата вълна, кажи да не си губим времето?" Joy  Ако не мен някой мъж ми го заяви това, няма да искам среща с него, колкото и да ми е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт