За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 27 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Сега погледнах, в Дреболии.ком има форми за фунийки, 11см дължина, 3.5см диаметър, 0.60лв за брой.
Да...А в Сладко хоби са по 0,42лв бройката   Peace

# 286
Сега погледнах, в Дреболии.ком има форми за фунийки, 11см дължина, 3.5см диаметър, 0.60лв за брой.

В Сладко хоби са по 0.42лв за брой и са от по- малките.

# 287
  • София
Крилцата ги пържа замразени в силно загрята мазнина. Стават сочни отвътре и хрупкави отвън. Ядеме ги само със соев сос. Ммм...

# 288
Ще правя торта,не ми се смейте -трябва ми крема сирене Joy JoyJoy.Аз сирене, не ям и нищо не разбирам,казаха ми,че това от Лидъл било хубаво.Ще ми свърши ли работа или Филаделфия да взимам Thinking?

# 289
  • Sofia
Добри са вносните крем сирена.

# 290
На Лидъл е вносно Stuck Out Tongue Winking Eye
С Филаделфия е най-добре, но и в кръглите кутии на Лидъл става.  много по-добре от всички български тук

# 291
Пеп-40, кое е лидълското, че ме заитригува? Аз знам за едно от 125 гр за 95 ст. Кръгла кутийка не съм обърнала внимание да има.

# 292
За торта съм ползвала Голдеса-натуралното(преди беше синьо , а сега мисля , че е сиво.
Пеп-4о сигурно има предвид това (и то е добро!)
Скрит текст:

Ето ги и другите

# 293
  • София
Влизам да питам за крема сирене, а вие точно това коментирате последната страница ....
На мен ми трябва за мъфини, т.е. трябва да не е солено, преди съм купувала от Лидъл, но не си спомням кое беше ....

# 294
От Лидл и кремообразната извара в кофите по 1кг съм вземала за  рецепти дето по принцип са с крем сирене. Тя е по-мазничка от нормална извара и се доближава доста, поне на мен ми харесва.

# 295
голдесата сиво е чудесно.

# 296
Сега ако дадете и рецепта за някое кремче с това крема сирене, ще сте чудни 😘....

# 297
Днес купих от Лидл, шницели от свинско мляно месо. Охладени са и са с  някаква  панировка. Интересно ми е дали да ги пържа така директно или да ги потопя в разбити яйца?

# 298
виж на опаковката какво пише, би трябвало да са готови за пържене/печене.
голдесата сиво е чудесно.
не знам кога последно си купувала, аз се отказах от тази марка (синьо купувам) Преди 3 месеца последно купих на два пъти и го влагам в банички. Развалиха го това, кръглото ползвам.

# 299
Сега ако дадете и рецепта за някое кремче с това крема сирене, ще сте чудни 😘....
смесвам със заквасена сметана, или маскарпоне, или бита сметана, или дулсе де лече. Правя онези кремчета в чаши, с разни ядки, плодове, бисквитки... има ги  в блога ми

Общи условия

Активация на акаунт