Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Могат ли макароните да се варят в прясно мляко?
Може ли да се приготви лазаня сутрин и след около 8 часа да се пече?
Как да направя туршия само със сол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Могат ли макароните да се варят в прясно мляко?
-
Може ли да се приготви лазаня сутрин и след около 8 часа да се пече?
-
Как да направя туршия само със сол?
-
С каква гарнитура е най-добре да се сервира пържен свински дроб?
-
Има ли в момента в София място, където се прави прясна паста?

,за арменските сладки . Професионалистии помощ
!Който ги е правил да ми помогне .Миналата година ги открих и страшно много ми харесаха ,днес правих ,но искам мнение и от други които са ги правили.Използвам рецепта 1ч.ч вода ,толкова и олио,3ч.ч брашно,щипка сол,1к.л сода и бакпулвер.Чашата която използвам е 250 мл.Обаче ми става тестото изключително мазно,докато ги пекох, цвърчаха ,целите бяха в олио и хартия за печене също.Като ги овалям в пудрата захар ,тя абсорбира цялата мазнина и стоят влажни и сиви.Не са така снежни както ги гледам по снимките,как да ги докарам и моите с хубав търговски вид .Така ли са по принцип и при вас?Олиото ли не ми е хубаво,брашното ли малко им идва.Олиото ли е повече, не знам.И горещи ги овалвах и студени пробвах, все така стават!Аз ще ги хапна бързо бързо ,ма дайте идеи следващите как да ги правя,че да не стават такива .